Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale gratuluje siły spokoju bo napisałaś o tym jak o wypadzie do sklepu

przypomniało mi się jak z bloku wychodziłam a sąsiadki na ławce jak te kwoki :nie karm piersią bo pewnie mała nie dojada bo drobna a ty chuda, za zimno jej opatul ją itp. MASAKRA!Broń boże nie sugeruję że rodzinka taka będzie tylko mi się tak przypomniało:-)
Fajnie utrafiliście faktycznie z tymi narodzinami
Mnie szkoda kasy na połóżną, wolę za to coś kupić;-)no i M jest pzreciwny i ja z zasady też dopłacaniu skoro to ich praca, mnie nikt ekstra nie dopłaca za dodtkowy np. telefon do klienta
choć eks sam zdecydował i dał położnym wtedy po 100zł a lekarce 200 ale przyznam opieka była potem super a lekarka ładnie mnie zacerowała

A u mnie teściowa zrobiła barszcz czerwony z fasolą.Fasola taka twarda,że zęby można połamaćZjadłam dwie łyżki i lezy sobie ten barszczyk w oczekiwaniu aż teściowa wyjdzie i do kibelka będę go mogła wylać.Na szczęście zjadłam wczesniej na mieście zapiekankę,więc głodna nie jestem;-)
Ale moi kuzyni przyjeżdżali do nas i zamiast powiedzieć, że czegoś nie chcą to chowali do kieszeni a potem wrzucali w łazience za pralkę. Dobrze, że ich nakryłam, bo nie wyobrażam sobie tego smrodu po jakimś czasie....