reklama

Lipiec 2010

reklama
mnie od początku ciąży ciągnęło do rzeczy o konkretnym smaku - coś słonego, ostrego, itp, a teraz coraz częściej zmierzam w stronę cukierni. I co to z tego będzie? Chyba bliźnięta - parka:-D

Dziewczyny doradźcie, kolega chce kupić internet bezprzewodowy do laptopa, ma kilka firmowych telefonów w Orange i mają dla niego jakąś ofertę, ale nie zna się czy lepiej Orange, Plus czy Era, mieszka w Gdańsku, więc z zasięgiem nie powinno być problemu. Korzysta któraś, poleca/odradza?

skasowało mi się wszystko:wściekła/y:

ashika dobrze że Ci się nic nie stało!ale masz przeżycia:no:ale gratuluje siły spokoju bo napisałaś o tym jak o wypadzie do sklepu:tak:

tiffi widzę że Emi miała tak po ok. 4 szt. body kaftaników pajacyków spiochów 56 rozmiar(urodziła się 54długa) a potem dokupowałam na bieżąco.I tak 3 czapusie, jedna domowa.Fotelik na stelaż mnie nie jest niezbędny, kupię inny niż ma mój wybrany wózek przypisany a może od szwagierki dostane, ale to dobra opcja dla osób które często gęsto biegaja po sklepach;-)kszule 3 kupie, 2 miałam stale w szpitalu a jedna eks zabierał do prania wię w obrocie były 3 . Ja koszul nie lubie więc kupię najzwyklejsze i w domu krótko będę w nich śmigać;-)

ewelad w "moim" sklepie ceny sa jak na allegro ale już w mieście obok są duże różnice.

tweenie jak M z tobą nie będzie to może dobry pomysł ta położna opłacona.Mój gin też nie pracuje w tym szpitalu gdzie chce rodzić ale M będzie moim adwokatem - diabła:-D

oczekiwanie u mnie środowiskowa nie oglądała szwów i była b. miła - pogadała, popytała co może doradzić itp - 2 razy chyba była. Ale jak twoja wścibska taka to nie zgłaszaj wcale:-p

kassik no to faktycznie będziesz pod obstrzałem zwłaszcza na dworze:sorry2:przypomniało mi się jak z bloku wychodziłam a sąsiadki na ławce jak te kwoki :nie karm piersią bo pewnie mała nie dojada bo drobna a ty chuda, za zimno jej opatul ją itp. MASAKRA!Broń boże nie sugeruję że rodzinka taka będzie tylko mi się tak przypomniało:-)

dzamena faktycznie szkoda takiej pracy dobrej. A jaki mam stosunek do seksiku to ty wiesz:-DFajnie utrafiliście faktycznie z tymi narodzinami:tak:Mnie szkoda kasy na połóżną, wolę za to coś kupić;-)no i M jest pzreciwny i ja z zasady też dopłacaniu skoro to ich praca, mnie nikt ekstra nie dopłaca za dodtkowy np. telefon do klienta:-pchoć eks sam zdecydował i dał położnym wtedy po 100zł a lekarce 200 ale przyznam opieka była potem super a lekarka ładnie mnie zacerowała:sorry2:

supcio nic dziwnego że masz opory, myślę że chodzi o psychike a masz do niego i słusznie duże ale. Jedna stefra życia rzutuje na drugą, taka jest prawda.

maruśka jak bez M rodzisz to dobry pomysł ta połozna - tak jak tweenie napisałam, a 300zł to niedużo jak się okazuje:baffled:

kama ja nie boję się ani bardziej ani mniej jak za pierwszym razem;-)ale wierze że za pierwszym razem bardzo mi pomogło pozytywne nastawienie - a może teraz tak myślę że pomogło bo poród był super i ma b. dobre wspomnienie;-)

geperty, emih ja byłam cięta (nie bolało nic), szwy miałam rozpuszczalne i zakładane w narkozie więc niby ok. ale wolałabym tym razem uniknac cięcia bo 2 tyg. jednak się męczyłam z boląca pupa:dry:

A u mnie teściowa zrobiła barszcz czerwony z fasolą.Fasola taka twarda,że zęby można połamać:errr: Zjadłam dwie łyżki i lezy sobie ten barszczyk w oczekiwaniu aż teściowa wyjdzie i do kibelka będę go mogła wylać.Na szczęście zjadłam wczesniej na mieście zapiekankę,więc głodna nie jestem;-)

W domu zawsze czekałam, aż znudzeni pilnowaniem mnie rodzice wrócą do swoich zajęć i wtedy mój piesio odkurzacz wszystko pożerał. Skubany miał się ze mną dobrze :-D Ale moi kuzyni przyjeżdżali do nas i zamiast powiedzieć, że czegoś nie chcą to chowali do kieszeni a potem wrzucali w łazience za pralkę. Dobrze, że ich nakryłam, bo nie wyobrażam sobie tego smrodu po jakimś czasie....

nie jestem znawcą, ale raczej orange- słyszałam od znajomych dobre opinie, no i ma tam tel już, więc będzie mógł coś ponegocjować, a w Plusie z tym słabo z tego co słyszałam,znajomy przeniósł od nich firmowe tel, po 1o latach wspólpracy i dużych rachunkach proponowali mu przy pzedłużeniu śmieszne tel i warunki

czesc dziewczyny :) wlasnie wrocilam od lekarza, dostalam cos na poluzowanie zatok, podobno bardzo dobre i bezpieczne w ciazy...nie moglam juz dluzej wytrzymac, a domowe metody ni jak mi nie pomagaly, dzieki za info na temat tego syropu, niestety tutaj go nie dostane :/ musze sie szybko wykurowac, bo wykancza mnie ten zapachany nos :(

reklama
czesc dziewczyny. witam sie i jednoczesnie powiadamiam ze zyje :-) mialam dziwne skurcze w dole brzucha. a ze wczoraj musialam podjechac do lekarza (pomylil date na zwolnieniu i ZUS mi je odeslal-kasa sie opozni o -uwaga-2 tygodnie-tak sobie zusik liczy) to zapytalam o te bole. powiedzial ze mam odpoczywac i zwolnic koniecznie bo bedzie nieszczescie. zwiekszyl mi tez dawke luteiny. nie mamzielonego pojecia co u was slychac dlateo jak cham napisalam tylko o sobie. jak siade do kompa to od razu mnie gonia-bo albo moj M ma robote na kompie albo musimy jezdzic i zalatwiac rozne rzeczy. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. mam juz 30-40 stron zaleglosci wiec raczej was nie nadrobie. sprobuje teraz cos doczytac ale pewnie zaraz bede musiala zejsc. dzis panelekupowalismy i Stasiek zaczal tak wierzgac ze zamilklam w polowiemojej tyrady do sprzedawcy :-) daje mamusi statniodo wiwatu. :-) b b b sie rozbrykal. ale tak jak wczesniej-czuje go b wysoko-pod zebrami prawie-wiec inaczej niz reszta z was. ide sprobowac was poczytac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry