reklama

Lipiec 2010

Witam ponownie :) padnięta jestem, na szczęście kupiłam sobie lody o smaku owoców leśnych i się posilam :D czuję, że mojemu Maluszkowi smakuje bo się delikatnie odzywa ;]
wracając do tej koleżanki, nie wiem czy ma takiego głupiego lekarza czy bujną wyobraźnię...

Słonko ślicznie świeci a mi się chce spać bo się nie wyspałam.. może się zdrzemnę trochę

Ashika dobrze, że nic Ci nie jest!

reklama
ashika ty to udana jestes tzn oczywiscie szczescie ze wszystko w porzadku i skonczyło sie tylko na zmarnowanych godz i pewnie aucie rozbitym a nie na czyms gorszym,chodzi mi o to ze jak czasem tak czytam co ci sie przytrafia to jakbym czytała o sobie normalnie szok.u mnie tez wiecznie jakies rewelacje.a wogóle to jak to sie stało ?

magdzia lody powiadasz:)chyba tez sobie skocze do sklepiku po jakies!!
co do kolezanki to chyba sama nie wie co gada,zdarzaj asie takie przypadki ze najpierw powiedza a pozniej pomysla...

ide robic obiados:/choc checi brak:/ale najpierw po te lody skocze:D

magdzia lody powiadasz:)chyba tez sobie skocze do sklepiku po jakies!!
co do kolezanki to chyba sama nie wie co gada,zdarzaj asie takie przypadki ze najpierw powiedza a pozniej pomysla...

ide robic obiados:/choc checi brak:/ale najpierw po te lody skocze:D

No lody już prawie cały kubeczek zjadłam, bo kupiłam 500 g :) miałam straszną chęć, chodziły za mną od rana, a teraz czuję jak mi Maleństwo fika w brzuszku, znalazłam chyba sposób na rozruszanie Szkraba :D

No ta koleżanka to różne rzeczy opowiada i czasem nie chce mi sie jej słuchać bo uszy więdną :P

kama uwierz mi ze chyba bym wolała jednak nie wiedziec niz byc juz wieloródka.wierze ci ze sie boisz ale wcale nie musi byc tak strasznioe tragicznie z reszta kazda kobieta inaczej przechodzi jedna sie nadaje do rodzenia a druga nie,ja o niebo lepiej wspominam poród pierwszy niz drugi własnie dlatego ze byłam nieswiadoma tego jak to jest

Ashika, ty to masz przeboje dziewczyno?! Chyba poważnie było jeśli karetka, policja... :szok:

Kama, przyko mi z powodu humorku, ale ja ostatnio tez jakś zbita :(

Geperty- otóż właśnie, trochę tylko szwy ciągną ale... podobno już teraz dają rozpuszczalne które nie schną i nie ciagną więc wogóle "rewelka" jeśli tak można powiedzieć o szwach ;-) Potem dwóch maści używałam, ale za ch*** nie potrafię sobie przypomnieć: jedna była na zabliźnianie z 2tg a potem taka która ten szew wygładzała i wybielała co by znaku nie było (jakby ktoś na uwadze miał kosmetykę ;-))

A ja na obiad nie mam ochoty- w tyłku juz setka... Zjadłam piernika z mlekiem, córce usmazyłam nalesniki i walcze z bankiem, który jakiś rozliczen nie porobił kredytu i z centrali ścigają mnie U Eksa- bo byłam tam zameldowana z 5 lat temu! :wściekła/y: Rachunki potrafią przysłać mi na adres korespondencji, a tak wysyłają ludzi co by koło d*** porobili!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry