reklama

Lipiec 2010

czesc dziewczyny z zwiazku z moim leniem ost nawet tu nie zagladalam tyle spraw na glowie przeprowadzka chociaz jeszcze nie wiem gdzie :] dzis zaczelam licytowac o mieszkanie socjalne to moja 1 licytacja i juz czuje ze nic z tego ale ponoc cierpliwi zostana wynagrodzeni . Kilogramow przybylo ochota na slodycze nie spadla moja perelka jest ost bardzo aktywna . A ja mam pytanie co z zwiazku z tymi cwiczeniami kegla czy to pomaga ??
My czekamy od grudnia :) Spokojnie kiedys napewno dostaniesz :)
co do cwiczen to nie pomoge bo nie cwiczylam ....

reklama
Niunia, ale pytasz o jaką pomoc? Przy porodzie? RAczej nikt Ci nie odpowie bo nie wie jak byłoby gdyby ćwiczyła/ nie ćwiczyła jesli rodziła a przed nie ćwiczyła/ ćwiczyła. Na pewno pomaga jednak w "dojściu" naszych intymnych miejsc do "normalności" :)

Dzamenka, to Ty dziś też idziesz? Czy kiedy? Bo nie wiem ile tych kadzideł szykować ;)
Ps. Tak, jeszcze pomidory mogą uczulać i o CEBULI sobie przypomniałam...

Oczekiwanie: no nie zazdroszczęeeeeee :/

Ostatnia edycja:
Niunia, ale pytasz o jaką pomoc? Przy porodzie? RAczej nikt Ci nie odpowie bo nie wie jak byłoby gdyby ćwiczyła/ nie ćwiczyła jesli rodziła a przed nie ćwiczyła/ ćwiczyła. Na pewno pomaga jednak w "dojściu" naszych intymnych miejsc do "normalności" :)

dokladnie chodzilo mi o porownanie jak to jest z cwiczeniami i bez

To jeśli chodzi CI o porównanie przy porodzie, to musiałaby wypowiedziec się mama która rodziła dwa razy i za jednym razem ćwiczyła a za drugim nie... Na pewno te ćwiczenia pomagają na powrocie po porodzie do normalności, też przy siusianiu....

vanilka to ty o tych frytkach napisalas?? Bo ja kurde nabralam ochoty i poszlam ziemniaki poobieralam i pokroilam ( bo mrozonych frytek nei lubie) i nie mam oleju:-(:-(:-( a nei chce mi sie isc do sklepu:no:

vanilka to ty o tych frytkach napisalas?? Bo ja kurde nabralam ochoty i poszlam ziemniaki poobieralam i pokroilam ( bo mrozonych frytek nei lubie) i nie mam oleju:-(:-(:-( a nei chce mi sie isc do sklepu:no:
Tak ja :)
sama siedze i mysle co zrobic frytki czy nalesniki hmmmm ??
Chora jestem powinnam nie miec apetytu ,a ja wrecz odwrotnie !
Poslij mame do sklepu jak jest w domciu :)
mi to znowu kroic sie nie chce ,a mrozonych tez nie lubie ;/

Witam:-)
Ja dzis mam jakis senny dzien-cos mnie teraz nuży. Oczywiscie jak co czwartek bylam z rana z corcia u alergologa na odczulaniu. W tramwaju jedna pani mi pieknie miejsce ustapila bez zadnego proszenia:-). O 14 lece po zakupy i po dziewczyny do szkoly-troche sobie pospaceruje.:-)

tiffi1 Miłego pobytu u brata zyczę:-)

keeejt Gratuluję synusia :-)

Mysza1984 Tylko nie przesadz z iloscia tych soczków, poniewaz po nich bardzo pieknie sie tyje:-):tak:

oczekiwanie Och tez bym frytki zjadła.

vanilka znowu fryty :-);-) u mnie tez dzis bo nie chce mi sie robic nic

Pan robert sie wsciekl przed chwilka :-) bo weszlam do lazienki i powiedzialam "ojej" pomylil kolory plytek na scianie zamiast jasnych dal ciemne i na odwrot a sciana prawie zrobiona trudno musial sciagac :tak::tak::tak: ale sie naklal przy tym tak ze nawet na herbate nei chce wyjsc z tej lazienki :-D:-D:-D

niunia ja cwiczylam a i tak mnie pocieli i popekalam :zawstydzona/y: ale co by bylo gdybym nei cwiczyla nie wiem a porownac sie niesetty nie da bo jak drugi raz rodzisz to ponoc latwiej jest bo cos tam juz ponaciagane wiec wielka niewiadomo, jedno jest pewne nie zaszkodza te cwiczenia a i w innych sytuacjach moga sie przydac nie tylko przy porodzie :tak:

reklama
W czasie karmienia piersią alergeny przenikaja do mleka matki, a z mlekiem przedostają się do przewodu pokarmowego dziecka, a w rezultacie przez niezbyt jeszcze szczelną ścianę jelit do krwi malucha, powodując często reakcje alergiczne, np. wypryski.

Najbardziej alergizujące pokarmy, które powinny być eliminowane z diety młodej mamy, to:
* mleko krowie i jego przetwory
* jaja
* cytrusy
* truskawki
* poziomki
* kakao
* czekolada
* ryby
* czasem wołowina
* miód

to takie podstawowe
nie dajmy sie zwariowac