reklama

Lipiec 2010

reklama
ogarnelam troszke domek tzn odkurzylam troche tego syfiastego pylu i umylam podloge w kuchni i tak za 2 godz bedzie pewnie jak bylo ale coz remonty maja swoje prawa tylko przeraza mnie ogrom sprzatania po remoncie :-( Tym bardizej ze babci tluke do glowy zeby drzwi zamykala do pokoju a ona jakby na zlosc jak facet klul sciany to rozwalone drzwi a jak teraz docina plytki to tez otwarte, a jak facet idzie do domu to wtedy zamyka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

emih no piekne sny :-D nastepnym razem prosze nei ubieraj mnei tak bo nie lubie kwiecistych wzorow :-D:-D:-D

tweenie tak to juz z facetami bywa starsznei chce im sie chlopcow a potem jak jest para to bardizej kochaja dziewczynki , podobno

Dziewczyny na truskawki to sie chyba zalapiemy jeszcze bo przeciez w czerwcu juz sa a co do owocow przy karmieniu to nie wolno albo raczej nei powinno sie wzdymajacych np sliwki i uczulajacych czyli alergenow do ktorych naleza truskawy

mysza wiosna i do ciebie zawita na pewno :tak::tak::tak:

kama ja tez wolnych farmerow mecze i zielone imprium, ale kurcze nudne to troche bo dlugo rosnie a i dorzucam jescze do puli gier online farmville na facebook

Tak wiec jedzmy poki mozemy :-) ja pamietam jeszcze jedno gotowany kurczak, :-(:-(:-( jejciu do dzis nie lubie drobiu a tu znowu karmienie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oby nie bylo wybredne, ale co mi tam przeciez ja pepsi bede karmic razem z atabe :-D:-D:-D no wlasnie a gdzie ona sie podziewa dzis ??

mammi ty to juz do nas na specjalne zaproszenie przybywasz?? gdzies sie schowala jak do wieczora nic nie napiszesz to cie szukam :tak::tak:

Kama, jeszcze: Ashika, Ania-pestka, Malewa. I dwie niepewne: MAgdzik i DZamenka.
Wg moich obliczeń 21: 16......................

Ashika- to Ty tu się nie martwisz że z moim M tylko kwiecistym body?!- oj diabliku! ;)

Ostatnia edycja:
kama ja jestem pod pytajnikiem mam nadzieje tylko dzis jeszcze a co do sprzatnia pol bidy poruszam sie schudne gorsze ze mam uczulenie na kurz, pyl i znowu bede miala rece jakbym odmrozila kompletnie :-(

zaraz sie wsciekne ,napisałam sie jak jakis debil i wszystko mi skasowało ,
co do karmienia to nie mozna jeszcze pomidorów ,pamietam ze strasznie ubolewałam nad tym bo uwielbiam szczególnie te polne, a nie mozna bo bardzo uczulaja.
emih a co ma sie ashika stresowac jak pozwalasz to kusi
no naprawde dzis to mało nas stałych lipcóweczek mammi,louse,atabe,asim
własnie ciekawe co z asim bo wyjechała odpoczac ale miała jakies doły ,mam nadzieje ze jest lepiej no i asienka sie nie odzywa ,ciekawe co u niej.ja jutro ide na usg 3d wiec zobaczymy co tam w trawie piszczy

dzamenka mialam Ci pisac ...kupilam wczoraj zielona herbate ..wypilam 2 szklanki i latalam co chwila siku :tak:Dzisiaj tez wypilam szklaneczke i tez ostro leje :happy2:
Wiec moczopedna napewno jest:happy2:

co do atabe piszemy sobie czesto na gg :happy2:i zazwyczaj jak od rana Jej nie ma tzn.ze M ma wolne i spedzaja razem czas :tak:Albo sprzata ostro lub biega sobie po miescie :happy2:Mysle ,ze dzisiaj to poszla z M wozki ogladac :happy2:
a co do mammi to zapewne allegro ,allegro :happy2::-D

reklama
Witam dziewczęta:-)

u mnie pogoda fajna-cieplutko, trochę słonka by się jeszcze przydało, zwłaszca na weekend, bo wybieram się na działkę:-)

jedyneczka odrzuć emocje, bo Ci zaszkodzi:-)
Supcio na wątku wózkowym chyba temat coneco się pojawił, ja słyszałam, że niezbyt fajne są- awaryjne, po krótkim okresie podobno trzeszczą, skrzypią itp.
kusska co do podstępnego i zdradzieckiego cellilitu, to ja też mam, może nie jakiś masakryczny, ale szału nie ma- póki co smaruję pharmaceris- tym przeciw rozstępom, bo wg ulotki on m.in. zapobiega odkładaniu tłusczyku, więc sobie tłumaczę, że jednak jakoś działam w tej nierównej walce:-)
tweenie wszystko przez zmywarę, ja do mojej jestem tak przywiązana, że jak się zjobała, to 2 tygodnie chodziłam sfochowana:-) co do dentysty, to ja już dawno powinnam iść, ale jestem przypadkiem beznadziejnym- moja dentka jak mnie widzi, to już nawet nie próbuje się uśmiechać-obie wiemy, co nas czeka:-)
Mysza, kamuś mojemu D płeć była obojętna, bo mówi, że dziewczynka też może z karabinem ganiać z tatusiem:-)

Ashika może nie tylko Ty masz sny o remontowcu- babcia też ma prawo do fantazji, więc może chce sobie na chłopka popatrzeć jak pracuje?:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry