dzamena
Fanka BB :)
wczesniej miałam z oriflame swedish spa minerals,a teraz uzywam peeling -masaz pod prysznic antycelulit eveline "slim extreme 3 D .jestem jak narazie zadowolonadzamena a z jakiej firmy uzywasz tego peelingu?jesli mozna zapytac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wczesniej miałam z oriflame swedish spa minerals,a teraz uzywam peeling -masaz pod prysznic antycelulit eveline "slim extreme 3 D .jestem jak narazie zadowolonadzamena a z jakiej firmy uzywasz tego peelingu?jesli mozna zapytac

Ale i tak zła jestem na niego 
emih nie mozna czereśni przy karmieniu??? jakich jeszcze owoców nie można?
Następne dziecko jak rodzić to w pażdzierniku, załapię się po kolei na cały sezon owocowy - truskawki, maliny, czereśnie i moje ukochane śliwki. A nie tak... 
Kama- nie zazdroszćże niepokoju związanego z tymi upławami, bo faktycznie skąd masz wiedzieć- jest taka cienka linia między tym co w ciąży "normalne" a "niepokojące". Może to być tylko śluz... A od jakiego czasu to obserwujesz? Może faktycznie lepiej dopytać lekarza...
Kama - ja też takie wodniste mam, jak kichnę to w ogóle fontanna :/
coś mi się zdaje, że żadnychNastępne dziecko jak rodzić to w pażdzierniku, załapię się po kolei na cały sezon owocowy - truskawki, maliny, czereśnie i moje ukochane śliwki. A nie tak...
![]()

" - powiem szczerze, że ja z dwojga złego też wolę tę opcję 
Nie powiem, że ja z chęcią też pogram, bo po prostu lubię.
wyglądam obrzydliwie...