kama
Fanka BB :)
witam się i ja !!!
i od razu uciekam do zębisty. Boziu nigdy się nie bałam ,a adzisiaj jakoś mnie strach obleciał buuuu ja nie chcę ...:-(
Miłego dnia - odezwę się po....
nie taki diabel straszny jak go maluja
Hej kobitki :-) melduje z moim maleństwem jest wszystko okejBędzie SYNUŚ :-) Bardzo sie cieszę mimo że obstawiałam córeczkę. A mój M jak szczęśliwy... Zaraz po wyjściu z gabinetu powiedział mi: "dobrze, że kupiłem te autko dzisiaj"
Beatka, gratuluje serdecznie córci :-)
gratuluje syneczka,moge sobie wyobrazic jaki maz szczesliwy,moj M ostatnio stwierdzil ze jak beziemy wiedzieli ze to chlopak to kupi mu JUZ PS3,po jakiego ciorta pytam?!pozniej zamiast maluchem sie zajmowac bedzie gral

Ten tydzień na prawde mieszany jest, także wizytujący dziś i jutro - strzeżcie się :-) Jade wkońcu poszaleć na zakupach synkowych. Odezwe się jak wróce i wtedy dokładniej opiszę wizytę.
Miłego dnia dla wszystkich, tym bardziej że chyba nareszcie wiosna zawitała![]()
![]()
![]()
u mnie wiosna na calego jakies 10 stopni w plusie juz jest i pieknie swieci sloneczko,az chce sie zyc,tylko zeby jeszcze w nocy pospac szlo

Ja o 4 się obudziam i do 6 nie spałam.Nie wiem co mam z tym spaniem![]()
witaj w gronie z tym ze ja przed 4 dopiero zasnelam a po 5 bylam juz wyspana.
dzień dobry wszystkim!!
mam pytanko i nie bardzo wiem w jakim wątku je umieścić (przydałby się jakiś wątek o urodzie i kosmetykach w ciąży i po ciąży, chyba że juz jest a ja nie wiem to prosze mnie pokierować)
proszę tylko nie zrozumcie mnie źle bo wiem że panuje przekonanie że na takie rzeczy jest czas po porodzie ale mam problem z cellulitem i to okropny. po pierwszej ciązy troche sie go zrobiło ale teraz to już obłęd jakiś. chciałam wiedzieć czy nie znacie jakichś sposobów dozwolonych w ciąży na jego likwidację bądź choć powstrzymanie??? boję się że po porodzie to już będzie po przysłowiowych "ptokach" i sobie z nim kompletnie nie poradze.
niestety nie znam zadnych sposobow,w naszym"stanie"niestety prawie wszystkie specyfiki zabronione,nawet smarowanie tego ciulstwa nie za bardzo pomaga,najlepszy jest ruch ale w ciazy za wiele mozliwosci niestety nie masz.lacze sie w bole bo moje udziska tez takie tluste i posmortlane od cellulitu

Ello laski
Milego dzionka zycze
Slonko swieci oby zostalo juz :-)
JA znowu lazienkowe koszmaryw nocy mi sie snilo ze pan powiedzial ze plytki sa tak krzywe ze on nie bedzie ich kladl bo szkoda jego nerwow a mnie i tak ciezko dogodzic i idzie sobie
i zostalam z lazienka z kilkoma plytkami na scianie :-(
Juz nei wiem jakie sny lepsze ze musze sama flizowac czy ze mnie M zostawia
O 19 wizyta i prosze zaczynam sie denerwowac bo kontrola po tym wypadku, a z drugiej strony lokator tak wczoraj wywyijal ze az skakalamtylko kopie do srodka a nie na zewnatrz i M bidak znowu nic nie czul a ja skakalam od kopniakow
Czyzyby znowu dawal znac jak przy genetycznym ze wszystko ok i zeby na luz wrzucic
kama witam w gronie siwiejacych, wlasnie sie ostatnio przegladalam ze pasowaloby koor na wlosy rzucic bo zaczne straszyc i patrze a tu siwy wlosi to wredny na samym przodzie glowy
![]()
twoje nocne lazienkowe koszmary mnie dobijaja:-)chyba lepiej czasami pomeczyc sie z ta bezsennoscia. za wizyte kciuki zacisniete-bo przeciez musi byc dobrze!!!moj tez mnie tam gdzies do srodka kopie,tak bardziej w strone tylnia
od malego ma matke w dupie
Ja tylko się przywitać i zyczyc miłego dnia chciałam bo znów mam zapier..... od rana, juz mnie wk........ ta cała firma, tak na łapu capu wszystko nagle założył nic nie dograne i tylko jakieś jaja teraz przez to wychodząNie dopytał księgowej co i jak, namotało się i teraz wielce nerwy a ja sie ku... kisze w domu tygodniami. Pier... dzisiaj wychodze z domu bo mam już dość
Mówiłam wam juz miłego dnia?:-)
tak tak mowilas:-)
nie ma jak to obudzic sie z dobrym humorkiem z samego rana

a ja po 1,5h rozmowie z mama przez tel. a co czemu ja mam tylko nie spac

A słyszałyscie cos o wózkach : CONECO TOLEDO, albo Jet Babyactive ?
niestety nic nie slyszalam
tylko kopie do srodka a nie na zewnatrz i M bidak znowu nic nie czul a ja skakalam od kopniakow
Nie dopytał księgowej co i jak, namotało się i teraz wielce nerwy a ja sie ku... kisze w domu tygodniami. Pier... dzisiaj wychodze z domu bo mam już dość
a we wtorek odzyskamy juz lazieneczke
Masakra, co z tymi snami my ciężarne mamy!