reklama

Lipiec 2010

witam sie z samiuskiego rana!!
lipcoweczki strzezcie sie bo znow wsrod nas panuje bezsennosc,jeszcze wczoraj chwalilam sie ze tak dobrze spie a dzisiaj jak zasnelam przed 4 tak wstalam o 5.20 wybralam M do pracy(pierwszy raz od 4 lat) zjadlam juz sniadanko i co dalej?
dziewczyny czy wasze uplawy maja konsystencje wody,sa takie rzadkie?ja strasznie sie boje ze sacza mi sie wody:zawstydzona/y:chyba ze ja sama juz schizuje,najgorsze ze moj lekarz ma urlop do poniedzialku,maluszek chyba tez odczuwa moj niepokuj bo prawie wogule go nie czuje:zawstydzona/y:matko ciaze to 9m-cy samych stresow!!!nie dziwi mnie juz ze ostatnio fryzjer znalazl kilka siwych wlosow na mojej glowie:szok:bo przeciez od tego zamartwiania do glowy dostac mozna!!!

spijcie dalej slodko:sorry2:

reklama
witam się i ja !!!

i od razu uciekam do zębisty. Boziu nigdy się nie bałam ,a adzisiaj jakoś mnie strach obleciał buuuu ja nie chcę ...:-(

Miłego dnia - odezwę się po....

Hej kobitki :-) melduje z moim maleństwem jest wszystko okej :-D Będzie SYNUŚ :-) Bardzo sie cieszę mimo że obstawiałam córeczkę. A mój M jak szczęśliwy... Zaraz po wyjściu z gabinetu powiedział mi: "dobrze, że kupiłem te autko dzisiaj" :-D

Beatka, gratuluje serdecznie córci :-)

Ostatnia edycja:
Ten tydzień na prawde mieszany jest, także wizytujący dziś i jutro - strzeżcie się :-) Jade wkońcu poszaleć na zakupach synkowych. Odezwe się jak wróce i wtedy dokładniej opiszę wizytę.

Miłego dnia dla wszystkich, tym bardziej że chyba nareszcie wiosna zawitała :-D :-D :-D

Witam się z rana:-D
Na początku gratulacje dla BEATKI-córeczki i dla KEEEJT-synusia:-D Ten tydzień to taki już mieszany różowo-niebieski:-D
My wczoraj nawet szybko załatwiliśmy lekarza i tak jak myślałam wszystko dobrze, paluszki zrośnięte częściowo tylko skórą więc nic nie będziemy z tym robili.
U mnie dzisiaj w planach posprzątanie w szafkach kuchennych i troszkę pozmienianie ich zawartości bo mój synek coraz bardziej zainteresowany mąką, cukrem, ryżem a w tej chwili wszystko ma w swoim zasięgu...
Miłego dnia:-D

Ja o 4 się obudziam i do 6 nie spałam.Nie wiem co mam z tym spaniem :(
Kasik dzięki za informacje-cieszę się ze Dopegyt działa -ja narazie nie panikuje ,ale może też mnie tabletki czekają, ale z tego co wiem wiele kobiet je bierze w ciąży
Keeejt gratulacje syneczka :)
Teraz prawie kazda z nas zna płeć-ciekawe jak to się ilościowo kształtuje.
Mysza powodzenia u dentysty-będzie bezboleśnei napewno!
U nas łądne słoneczko i podobno ma być ciepło-no ale zobaczymy :)
Po Kfc boli mnie brzuch -więc póki co pauza od fast foodów

dzień dobry wszystkim!!
mam pytanko i nie bardzo wiem w jakim wątku je umieścić (przydałby się jakiś wątek o urodzie i kosmetykach w ciąży i po ciąży, chyba że juz jest a ja nie wiem to prosze mnie pokierować;))
proszę tylko nie zrozumcie mnie źle bo wiem że panuje przekonanie że na takie rzeczy jest czas po porodzie ale mam problem z cellulitem i to okropny. po pierwszej ciązy troche sie go zrobiło ale teraz to już obłęd jakiś. chciałam wiedzieć czy nie znacie jakichś sposobów dozwolonych w ciąży na jego likwidację bądź choć powstrzymanie??? boję się że po porodzie to już będzie po przysłowiowych "ptokach" i sobie z nim kompletnie nie poradze.

Ello laski

Milego dzionka zycze
Slonko swieci oby zostalo juz :-)

JA znowu lazienkowe koszmary :zawstydzona/y: w nocy mi sie snilo ze pan powiedzial ze plytki sa tak krzywe ze on nie bedzie ich kladl bo szkoda jego nerwow a mnie i tak ciezko dogodzic i idzie sobie :szok::szok::szok::szok: i zostalam z lazienka z kilkoma plytkami na scianie :-(
Juz nei wiem jakie sny lepsze ze musze sama flizowac czy ze mnie M zostawia :-D

O 19 wizyta i prosze zaczynam sie denerwowac bo kontrola po tym wypadku, a z drugiej strony lokator tak wczoraj wywyijal ze az skakalam:tak: tylko kopie do srodka a nie na zewnatrz i M bidak znowu nic nie czul a ja skakalam od kopniakow :-D Czyzyby znowu dawal znac jak przy genetycznym ze wszystko ok i zeby na luz wrzucic

tiffi milej wizyty u brata

kama witam w gronie siwiejacych, wlasnie sie ostatnio przegladalam ze pasowaloby koor na wlosy rzucic bo zaczne straszyc i patrze a tu siwy wlos :szok: i to wredny na samym przodzie glowy :zawstydzona/y:

kusska przykro mi niestety nie pomoge, ale po porodzie organizm sie zbiera zazwyczaj i sie da zrobic nieomal cuda w porownaniu z tym jakbys chciala doprowadzic sie do porzadku tylko dlatego ze sie wczesniej ze tak brzydko powiem spaslas. Bedzie oki ;-)

reklama
Witam :)
Ja od 8 w pracce....

Gratuluję synalka :-D

1. O zębiście.
Czy wy macie jakieś znieczulenia robione? Bo musze sie wybrac ale bez znieczulenia nie da rady, na żywca sie nie odważe, a nie wiem jakie znieczulenie moze byc stosowane.
2. Co do ciśnienia.
Ja mialam ostatnio 130/80 czyli to juz jest nadcisnienie czy jak ? Bo ja to sie nie znam na tych sprawach nic a nic.
3. Upławy.
Ja mam raz takie wodniste i mam wrazenie jakby mi cieklo po nogach, raz sa takie geste dosyc, ale lekarz powiedział ze czysto już jest wiec nie mam tam jakichs grzybstw i innych poki co:sorry2::sorry2:
Zawsze tak, naczytam was naczytam, mam mase pytan a jak juz odpowiadam to w glowie pustka i nie wiem co chcialam napisac.

Moj maly wczoraj tez sie kiepsko ruszał, ale moze taki jakis dzien markotny był :)

Za to mam czasem ubaw jak lezymy z eM i maly sie nie rusza a eM trzyma reke na brzuchu, to w glowie sobie tam mrucze zeby junior poruszal sie mocno tatusiowi i tak powtarzam powtarzam i nagle buch zaczyna sie kopanie :-) Cudowna rzecz no.:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry