Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

inaczej on w aucie siedzi a ja sie zastanawiam jakie majtki wlozyc 

i faktycznie czasami tak bywa nieomal 

Kolorowych snow lipcoweczki;-)acha, będę u kolezanki która ma ten wózek więc zobaczę to sobieniektóre wózki mają taki specjalny mechanizm do rozkładania oparcia, taka rączka na oparciu na którą ciągniesz i oparcie Ci się rozkłada na jedną z możliwych pozycji.
A w x-landerach jest tak, że nie ma takiego systemu, tylko są takie luźne paski, które podtrzymują oparcie. Jak chcesz je położyć, to musisz poluzować paski. Problem polega na tym, że one się często zwijają, nie rozkładają się róznomiernie i w rękawiczkach czy mokrymi rękami ciężko oparcie położyć
A my już z Anetką po wizycie-ja swoją oipsałanm i wkleiłam zdjęcie.Wszystko ok na szczęscie-głowa mnie z tych nerwów boli.
Trzymam kciuki za pozostałę wizyty -mnie kazda wizyta bardzo dużo stresu kosztuje-miałam dzisiaj ciśnienie 130 na 80 i to po drugim pomiarze.
Kasik powiedz czy Ty bierzesz tabletki na nadciśnienie?I czy miałas nadciśnienie przed ciążą-bo ja coś czuje ,że mnie te tabletki czekają-bo wolę już coś barć, niż dziecku zaszkodzić.Ja mam nerwicę i to ciśnienie jest tym spowodowane-bez ciązy to pal sześć bo nigdy nie jest jakieś super wysokie ,ale w ciąży to trzeba uważać.
W ciąży obniżyli mi dawkę sterydów i ćiśnienie zrobiło się skaczące, ale jakoś na wiztę mi rosło. Lekarz kazał zażywać ten dopegyt i jest ok. Ciśnienie dobre cały czas.:-)Donoszę, że będzie CÓRCIA
Poza tym wszystko w porządku, ma 480 g, dwie rączki, dwie nóżki, pięknie bijące serduszko, kręgosłup i w ogóle miód malina![]()