Ashika
.
No prosze nei bylo mnie kilka godz to popisalyscie i mam co czytac a wczoraj jakos cichawo bylo :-)
dzamena to uwazaj na siebie przede wszsytkim a z tym lozyskiem roznie bywa pozniej takze spokojnie
zaklinam core jakby bylo cieplej to bym cos w ogrodzie w swietle ksiezyca odtanczyla mieliby sasiedzi ubaw z nowej sasiadki
gaja86 musisz miec pozwolenie od lekarza tzn zaswiadczenie ze mozesz leciec na pismie bo moga cie na poklad nie wpuscic niestety
emih jutro sie moze dowiem jutro wizyta o 19 ;-) milo cie widziec
normalnie z corami to "porozumienie bez barier" brzuchowych oczywiscie :-):-):-)
jedyneczka dobre dobre ale skad ty wiesz ze mi sie maza krecone schody w przedpokoju
jak bede go robic odszukam specjalistke od tapet i dodatkow ;-)
tweenie to trafilas na jakies zgrupowanie ciezarnych pieknie co do skarpetek to sie prawie poplakalam ze smiechu czytajac twoj post
mruczka widze ze twoj M do mojego troszke podobny bo moj tez zawsze na wszystko ma czas i wszystko zdazy zrobic a mnei to do szlu doprowadza bo nawet jak juz widac ze nie ma szans zdazyc to on spokojnie zdaze zrobic na pewno mam czas

alle coz nei na darmo tesc sie smieje ze z niego "sila spokoju"
i dalej nei ma tego wrednego aparatu

a juz plytki sie klada
dzamena to uwazaj na siebie przede wszsytkim a z tym lozyskiem roznie bywa pozniej takze spokojnie
zaklinam core jakby bylo cieplej to bym cos w ogrodzie w swietle ksiezyca odtanczyla mieliby sasiedzi ubaw z nowej sasiadki

gaja86 musisz miec pozwolenie od lekarza tzn zaswiadczenie ze mozesz leciec na pismie bo moga cie na poklad nie wpuscic niestety
emih jutro sie moze dowiem jutro wizyta o 19 ;-) milo cie widziec
normalnie z corami to "porozumienie bez barier" brzuchowych oczywiscie :-):-):-)
jedyneczka dobre dobre ale skad ty wiesz ze mi sie maza krecone schody w przedpokoju
jak bede go robic odszukam specjalistke od tapet i dodatkow ;-)tweenie to trafilas na jakies zgrupowanie ciezarnych pieknie co do skarpetek to sie prawie poplakalam ze smiechu czytajac twoj post

mruczka widze ze twoj M do mojego troszke podobny bo moj tez zawsze na wszystko ma czas i wszystko zdazy zrobic a mnei to do szlu doprowadza bo nawet jak juz widac ze nie ma szans zdazyc to on spokojnie zdaze zrobic na pewno mam czas

alle coz nei na darmo tesc sie smieje ze z niego "sila spokoju" i dalej nei ma tego wrednego aparatu

a juz plytki sie klada
jakoś muszę przecierpieć do następnego czwartku
Nawet M sobie rzadko aplikuje