reklama

Lipiec 2010

Oj kama nagrabilas sobie tymi owocami bo ja ostatnio wlanie nektarynek szukam wszedzie i truskawek i nei ma:-(:-(:-( Wcinam tylko jablka i winogrona, no i pomarancze tez w koszyczku leza.
a odebralam wynik z obciazenia glukoza i wyszo niziutko . Przed 54 a po 56. Ale ja mam zawsze niski cukier, to chyba szybka przemian materii nie:)

reklama
pociesze cie tylko ze te nektarynki i truskawki to strasznie sztuczne jeszcze,pieknie wygladaja ale nienajlepiej smakuja:/

tak tak szybka przemiana materii wiec dalej mozesz palaszowac!!!

Ja w razie dyskomfortu "na dole" biorę doustnie przez kilka dni Lacibios Femina i wszystko wraca do normy :tak:, to chyba jedyny doustny probiotyk ginekologiczny, może pomoże, na pewno nie zaszkodzi.

Lacibios Femina, kapsułki, 10 szt - Apteka internetowa dbam o zdrowie

Trzymam kciuki za pozostałę wizyty -mnie kazda wizyta bardzo dużo stresu kosztuje-miałam dzisiaj ciśnienie 130 na 80 i to po drugim pomiarze.

Ja 90/60 :confused2:, na dodatek pielęgniarka mierzyła dwa razy, bo za pierwszym razem w ogóle nie słyszała :-D.

Emih to lekarz (i gabinet) u którego byłam:
Dr Jaroslaw Olszewski

aneta to smacznej pizzy;-)

Też mnie ryra że sztuczne, jak muszę smak poczuć to muszę:-p
Zapomniałam wam powiedzieć że kupiłam sobie przedwczoraj superowe mleczko kokosowe ziaja do kąpieli, pięknie pachnie (oczywiście jak ktoś lubi takie zapachy)niedrogie i skóra po nim taka milutka, dla mnie supcio:tak:

Fajno:-) ze wizyty były udane:)

wróciłam dzisiaj ze sklepu - Happy Mum i ciesze sie ze pojechalam do sklepu bezposrednio a nie kupowalam on-line, bo moglabym sie bardz rozczarowac. Na stronie ciuchy byly superanckie, a na zywo kijowe sa .... źle skrojone, niewykonczone, dziwne materiały..... Z tych wszystkich pan ktore byly razem ze mna w sklepie zadna nie byla zadowolona z ciuchow. Szukałam sukienkie na ślub dziadka... tak tak , mojego 78 letniego dziadka, ktory sie zeni ze swoja miloscia z mlodych lat. :-p:-p
Co prawda zdradzał moja babcie z ta kobieta, ale w koncu milosc obojga doczekala sie.... :-p:-p

Jedyneczka, ja tez 6 kg na plucie bylam ostatnio.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry