reklama

Lipiec 2010

reklama
emih oj pewnie cięzko się przyzwyczaić do takiej ilości snu na dobę:no:ja mam nadzieję że ta malutka jak Emi będzie a Jula ponoć też dobrze spała jak M mówi więc nadzieję mam:-p

tweenie makabra jakaś z tym zusem, ja na szczęście już dostaje w terminie.Przed M tez się już nie chwalę nowymi zakupami:-pjak kama napisała czego oczy..... he he he:-)

beatka trzymam kciuki oczywiście;-)

Oby wszystkie które w niewiedzy dzisiaj się dowiedziały bo ja tez ciekawa:tak:

mruczka mój M jest wogóle przeciwieństwem punktualności, wiecznie wszędzie się spóźnia, najbardziej nie znoszę jak potrawa np. w piekarniku w oczekiwaniu się zsycha:wściekła/y:

ania-pestka ja też nie wiem gdzie to pomieszcze, mam po Emi i po dwóch innych dziewczynkach:tak:

a ja zapomniałam o całym świecie, bo zatopiłam się w lekturze dziewczyn, które opisywały swoje porody.. ehh.. może niepotrzebnie to czytam:baffled: tylko się człowiek dodatkowo stresuje.. ja już po obiedzie, tak, jak mówiłam, był makaron penne, z brokułami, sosem śmietankowo-ziołowym i serem żółtym:-)

kobietki, powiedzcie mi taką rzecz- czy macie upławy, jakie ilości i czy Was swędzi??

Hej dziewczyny!

Bardzo, bardzo dziękuję za gratulacje :tak::-).

Tweenie gratuluję córci :tak:
Kropa gratuluję synka :tak:
Dzamena gratuluję powodu do niepewności :-D, może jeszcze okaże się, że dziewczynka :tak:

Geperty, gratuluję synusia. A przecież miał być tydzień dziewczynek... Co to będzie jutro u mnie?? I jak ja dziś zasnę z tego stresu??
Tiffi, gulasz robie z łopatki wieprzowej, pychotka wyszedł :-D

Ten tydzień jak widać mieszany, wszystko się może zdarzyć :-D.

... przecietna angielka do porodu idzie z waga 120 kg :szok::szok::szok:
...
geperty Widze,ze podobnie jak ja bedziesz w domu krolowa wsrod jajek :-D:-Dgratki!!

To one się chyba toczą, a nie chodzą :szok:.
Dziękuję za nadanie szlachetnego tytułu :-D.

A odnośnie gratisów, to wczoraj przed usg dostałam od recepcjonistki paczkę, a w niej: butelka avent 125ml ze smoczkiem, maszynka do golenia wilkinson xtreme3, husteczki nawilżone Johnsona 24szt, buteleczka płynu do mycia Johnsona, sudocrem 15g, gazeta dziecko + poradniki i katalogi, ale miła niespodzianka :-), a jak wychodzę, to się mnie pyta czy dostałam już taką paczkę, ja że tak, ale może mi dać drugą, a ona proszę i dała :szok:, ale się obłowiłam ;-).

no my o takiej pogodzie Kamuś możemy tylko pomarzyć. Jak już pisała tweenie - śnieg leży, pochmurno.... bleee, ale zapowiadają baaardzo ciepły weekend nawet do 15 st. ale się cieszę :happy2:
Idę do sklepu, bo muszę zrobić pomidorówkę, a składniki się kończą :-)

geperty i dobrze he he, jak dają trza brać:-)

ewcik to miałas obiadek w moim guście:tak:Upławy mam nasilone od początku ale bez zapachu i takie sluzowte białe ale ponoć to normalne i gin nic nie kazał brać, dopiero jakies 2 tyg, temu mnie swędziało 3 dni smarowałam na zewnatrz clotrimazolem i przeszło (nie wiem czy to nie było od golenia:confused:)ale jak teraz byłam u gina i powiedziałam o tym to powiedział że od wypadku da mi nystatyne dowcipną no to biore bo nie chce chłopu przykrości zrobić:-p:-D

Witam:-)

kasiente- Bardzo mi przykro :-(

perla gratuluje corenki !!!

tweenie Gratuluje córci:-)

geperty gratuluje synusia :-)

louise tylko sie cieszyć ze wyniki super:-)

geperty tylko pozazdroscic mozna gratisikow:-)

dzamena a moze jednak bedzie ...... zobaczymy:-)

Ja jakos zyje. Dzis bylam z dziewczynkami (z ich klasa) na wycieczce w teatrze na malej syrence. Jakos ostatnio nie chce mi sie przy kompie siedziec i dlatego tak malutko pisze. Mam nadzieje ze mi sie to zmieni.

Hej Kochane

Geparty super, ze ci sie trafil taki zestaw upominkowy dla dzidziusia. Ja z pierwszą ciażą tez cos podobnego dostalam ale chodzilam do innego lekarza.

Ewcik z tymi uplawami to ja mialam ostatnio tez cos takiego, Przez weekend. Szczypalo, bolalo i swedzialo, Poszlam do ginka i dal mi GYNAZOL krem. Ale jeszcze go nie bralam bo samo przeszlo.

reklama
Upławy mam nasilone od początku ale bez zapachu i takie sluzowte białe ale ponoć to normalne i gin nic nie kazał brać, dopiero jakies 2 tyg, temu mnie swędziało 3 dni smarowałam na zewnatrz clotrimazolem i przeszło (nie wiem czy to nie było od golenia:confused:)ale jak teraz byłam u gina i powiedziałam o tym to powiedział że od wypadku da mi nystatyne dowcipną no to biore bo nie chce chłopu przykrości zrobić:-p:-D

można clotrimazol w ciąży ??
no mi dała moja gin globulki sztuk 3 Pimafucin, 2 dni było ok, ale znowu wróciło, swędzi okropnie, a wizyta dopiero 25.03:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry