reklama

Lipiec 2010

Musze podniesc tylek z wyrka a nie chce mi sie dzis ze hej :zawstydzona/y: cos mi sie wydaje ze w tym brzuchu to chlopak siedzi nastepny jakos tak czuje chociaz na poczatku bardzo chcialam dziewuszki. Tak sobie mysle ze moze lepiej chlopak skoro synek chce brata a M syna by chcial, tak im dowalilam ostatnio ze mogliby chociaz tyle ze tak powiem dostac z tej ciazy ;-)

reklama
Witam :happy2:
U mnie dopiero 7-ma ,a ja standardowo juz nie spie :wściekła/y:
M i mlody jeszcze kimaja ,a ja oczy jak 5 zl :happy2:
No ale ciesze sie bo od jakiegos czasu przesypiam calutkie noce jak smok!!
Nawet na siku nocne nie budze sie ale za to rano to biegne do wc ;-)

Wczorajsza wizyta u poloznej udana :tak:
Jaka milutka byla -jak nigdy :szok:..
Zwazylam sie no i dalej 5 kg na plusie
Wogle ja jej mowie ,ze jestem grubas i prawie rycze tam ,a ona do mnie ,ze szczuplo chodze w ciazy :szok:No i sluchajcie ..mowi ,ze przecietna angielka do porodu idzie z waga 120 kg :szok::szok::szok:
Wiec co ja chce od moim 80 kg heeheh ...Mowila ,ze smialo moge sobie pozwolic na paczka czy ciasto ..nie obadac sie ale nie miec wyrzutow :szok::-D
aaa i powiedziala,ze napewno angielki mi zazdroszcza jak chodze w ciazy :-D:-D:-D
No normalnie smialam sie z tego co on mi tam gadala !!!
Ja tam dobic do 120 nie zamierzam !!!!!!!!!!!:no::-D
cisnienie ok ,mierzyla brzuch wymiary ok ,serduszko bilo ladnie :tak:
Papiery wypelnila ,nooo i moge juz wyslac papiery na 190 funtow :-p:-p
Powiedziala mi na kolniec powodzenia i juz nastepna wizyta z nowa polozna :happy2:

Widze ,ze plec maluszkow poznana :happy2:
geperty Widze,ze podobnie jak ja bedziesz w domu krolowa wsrod jajek :-D:-Dgratki!!

tweenie,kropa Wam rowniez gratuluje :happy2::happy2::happy2:

Ashika jakis mam ostatnio problem ...nie jestem na bierzaco i potem ciezko mi nadrobic i odpuszczam pisanie ...musze sie zmobilizowac .Kurde jestem ciekawa kto zamieszkuje Twoj brzusio :happy2::happy2::happy2::happy2:

ania_pestka Ale Ci synek wczesnie wstaje :szok:
odzwyczailam sie od tego :baffled:

vanilka extra wizyta jednym slowem ale z tymi 120 kg to masakra nic dziwnego ze im tak rzadko w ciazy badania robia jak takie pulchne "chodza" :-D ok wiem nie na miejscu moze ale wyobrazilam sobie taka kolejne ciezarnych w UK co maja po 120 kg :szok::-D oj taka to by miala w polskich urzedach sile przebicia jak nic :-D

dobra lece bo juz ddtvn sie zaczelo a ja nadal tkwie w jednym miejscu, w seksowna pizamke sie nei miesszcze wiec pasuje sie ubrac zanim przyjdzie pan robert :-D

Ashika Widzialam wlasnie ostatnio laske i napewno ok .110-120 wazyla to w tej calej okraglosci malo co widac bylo jej brzucha !!!!!
Dla mnie to wyglada obrzydliwie !!rozumiem zeby jeszcze ladnie sie ubrala a nie jakies dresy mega wielki ,koszulka meza i idzie "wystrojona"na miasto ..
No ale co zrobic jak lubia sobie zjesc dziewczynki angielskie hehe

Ja tez ogladam DDTVN :)
NO I DZISIAJ MAMY IRLANDZKIE SWIETO :)OJ BEDA PILI DZIS W IRLANDI PIWSKOOOO :p:p:p

a ja byłam wczoraj na spotkaniu organizyacyjnym w szkole rodzenia, póki co z koleżanką, bo ona ma skończony 30 tydz (u nas dopiero od 30 tyg można).. także ja zaczynam szkołę 26 kwietnia... rany koguta, ale ten czas leci:szok: dopiero co robiłam test ciążowy, a tu już niedługo szkoła rodzenia:-)

czesc laseczki :-)
witam sie z rana ale nie switu . glowa mnie strasznie boli i pije kawke.wybieram sie za niedlugo do mamusi i chrzesniaka i siory na pierdoły.na moje ukochane osiedle-o jak ja sie juz stesknilam. ale...byle do soboty :-) wczoraj zakupilismy gniazdka i wlaczniki i podkladki pod kontakty i filc na nogi od mebli i uwierzcie mi ze za te bzdety kosztuja wiecej niz cos konkretnego :szok: bylam w szoku przy kasie. ale jak to mowia-diabel tkwi w szczegolach. popatrze co tam pisalyscie i lece. milego dnia zycze :-)
aha-kolorek zolciutki na scianach w duzym pokoju wyszedl cuuuuuuuuuuuuuuudny-wlasnie o taki nam chodzilo. to jednak prawda ze dekorale wychodza ciemniejsze na scianie o ton niz sie spodziewa. dobrze ze nam przypadkowy facet w sklepie powiedzial i wzielismy jasniejsza niz zamierzalismy

jeszcze tylko dopisze ze zrobilam wczoraj badania krwi i mocz i mam rewelacyjne wyniki. hemoglobina w normie leukocyty o dziwo tez, odczyn moczy sie juz tez unormowal -doslownie nie ma sie do czego przyczepic. wychodzi na to ze anemii chyba nie ma wiec na szczescie nie bede brac przekletego zelaza :-)

Ostatnia edycja:
Dzień doberek :-) ale jestem niewyspana, pół nocy nie przespałam. Pewnie przez tą dzisiejszą wizytę.
Kasik, ja też dopiero gina wieczorem mam, więc postresujemy się razem. Oby maluszek się nie zasłonił...
Vanilka, niezłe sumo z tych angielek. Nie rozumiem jak się można do takiego stanu dopuścić.
Kama, masz już jakieś wiadomości od koleżanki??
Ania_pestka, powodzenia na wizycie z synkiem.

I oczywiście trzymam kciukasy za lipcóweczki na wizytach dziś :-)

lousie super, że wyniczki takie udane:-)

dziewczynki, trzymam kciuki za Wasze wizyty, nic się nie stresujcie, na pewno będzie ok:-)
ja muszę mojemu Maluchowi muzyczkę puścić, bo coś za spokojny jest...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry