jedyneczka alez ty rymami sypiesz :-) a'propos paneli to wczoraj wymienilismy te zamowione dab ksiazecy (takie jasne zlociste) na dab podpalany (ciut ciemniejsze), bo tez z kronopolu byly i w AC4 ale koncowka serii przecenione o 12 zl i trzeba bylo wziac cala ta koncowke-mamy ciut za duzo ale i tak taniej nam wychodzi a w sumie jak sie okazalo to ten podpalany jednak lepiej wyglada. i tyle w temacie posiadania jasnych paneli...:-( znaczy te niby ciemne nie sa ale tez nie jasne
tiffi a hemoroidy to wiem. niestety zwyrodnialce czesto sie w ciazy robia....wlasnietez postanowilam sie nie martwic tym USG-nic nie wymysle...trudno. a w sumie to od poczatku ciazy mialam 7 razy USG robione...a za tydz w czwartek tez bedzie kolejne. pronto raczej nie szkodzi-ja nawet domestosa i ajaksa wdycham na okraglo a slyszalam ze nie szkodza...a jak juz przy sprzataniu jestesmy to ja powiem tak-ze odkurzanie co drugi dzien to tez dla mnie b b b czesto-ja raz na tydz odkurzam takze
agatha chyle czola :-)
agatha u nas jak bedziemy urzadzac pokoj Staska-gdzies za rok moze pol roku to tez planuje w ikei zrobic zakupy mebelkowe i sprzetowe :-) imie Joanna b mi sie podoba. moja najlepsza przyjaciolka tak ma na imie :-) ;-)
mysza u nas niestety niby na slasku a nic gratis nie dorzucili-i za folie tez placilismy.wrrrrrrrrrr
kasik, ashika, keeejt, dzamena, madzik, anetka to powodzenia na wizytach :-)
oczekiwanie moj M wlasnie powiedzial ostatnio z glupia mi na i usmieszkiem ze po urodzeniu dziecka to chyba wezmie prace dodatkowa bo bedzie nam kasy brakowalo ;-) no ubic to malo... :-)
kama, matko, ale straszna historia z ta Twoja kolezanka...:-( oby sie wszystko dobrze skonczylo
madzik wlasnie z tym HIVem to tak jest-niby jak robisz badanie to jestes pewna ze musi byc ok bo nie ma w zasadzie szansy ze wyjdzie '+" ale i tak jakis nerw jest-tez tak mialam. ale to chyba z mojej nieufnosci wrodzonej do rasy meskiej wynika...
mammi dobrze ze sie odezwalas. takie watpliwosci jak u Ciebie sa normalne... ale jestes silna kobieta i dasz sobie rade. przykre jest tylko to ze faktycznie nie masz kiedy odpoczac teraz i nabrac sil na nadchodzacy porod i nastepne miesiace...zwlaszcza Ty akurat powinnas wypoczywac-po ostrzezeniu wyslanym Ci przez Twoj brzuszek niedawno...przydalby sie ktos,kto przejalby czesc Twoich obowiakow...
atabe kazdy bol brzucha w ciazy jest alarmujacy-u mnie na takie bole gin luteine przepisal i przejal sie bardziej niz ja. lepiej zadzwon albo idz do gina.
geperty gratuluje kolejnych jajek w domu :-) ale z tego co widze to 2 komplety juz istniejacych sa calkiem sympatyczne, wiec jeszcze jedne nie zaszkodza :-)
ewelad a dlaczego Ci dowcipna luteine zaordynowal? mowil cos na ten temat? bo ja mam troche wyrzuty ze sobie sama wytyczne lekarskie zmienilam i postanowilam brac podjezykowa zamiast tej dopochwowej...wyczytalam gdzies ze nie jest zbytnio zdrowana dla przewodu pokarmowego ta pod jezyk...:-(a tak poza tym gratuluje coreczki potwierdzonej :-)
tweenie gratulacje corenki:-) tak myslalam ze dziewczynka u Ciebie bedzie. jednak w wiekszosci to tydzien dziewuszek-geperty sie wylamala jak narazie. zobaczymy co u keeejt bedzie :-)
mammi niby nie da sie wyspac na zapas le jednak jest to pewnego rodzaju magazynowanie sily i dodawanie sobie paru lat zycia. organizm musi sie kiedys zregenerowac dlatego nawet debile w rzadzie od zawsze daja urlopy i wolne soboty/niedziele. wiadomo-jak czlowiek wycienczony to mniej wydajny. i to nie tylko w pracy ale na kazdym polu. i bardziej optymistyczny i wiecej zapalu. ciag pracy bez przerwy pozbawia kompletnie sil...ale bedziesz miala kochana nagrode w postaci wielodzietnej rodziny-i ty i
dzamena-zazdroszcze bo tez bym chciala-jednak watpie czy moje lenistwo przegra z tym marzeniem :-) powiem tylko ze obie was dziewczyny podziwiam i mam dla was duzo szacunku za to wszystko-za sile psychiczna i fizyczna :-)
kropa gratuluje synka :-)
vanilka powiem Ci ze zazdroszcze naprawde tak malego przybrania na wadze :-) a z tymi angielkami to mnie zszokowalas
mruczka z dobrego odzywiania to w zasadzie tylko jednego przestrzegam-codziennie jem mieso zeby anemii nie miec. no i zroznicowane posilki-z kadej kategorii zywieniowej cos musi byc. no i nie jem kolacji. ale tak to zre swinstwa (pizza, slodycze, kfc) i pije swinstwa (pepsi-uwielbiam, kawa, piwo-bez/niskoalkoholowe-ale to musze zarzucic

:-))
ania_pestka powinnas lanie dostac za to okno...nie czytalas co
kama napisala o swojej kolezance?! nie wolno kusic losu. brudne okno to nie koniec swiata i nikt nie bedzie mial Ci za zle ze nie umylas
dzamena jestes naprawde dobrze zorganizowana i brawo ze rozdzielilas obowiazki na wszystkich domownikow. masz racje-nie jestesmy ich sluzacymi-niech sie ucza ;-)
justa wspolczuje tego syfu w lazience-ja juz mam to za soba ale na swiezo jestem wiec Cie dobrze rozumiem-ale szybko skoncza, i skoncza sie tez wasze problemy z zalewaniem
emih mam nadzieje ze juz sie lepiej czujecie? oby oby :-)
kama glowa do gory :-)
anetka nie rzemaczaj sie przy tym sprzataniu
atabe dobrze ze bole przechodza-pewnie to faktycznie ta macica-ale lez duzo i wypoczywaj Ty blondwlosy aniele :-)
ja ide na snidanko i lece do mamy. do tej pory tylko sie wylezalam w wannie-w szlafroku jeszcze ganiam. na obiadek idziemy do da grasso na pizze-to a'propos mojego zdrowego odzywiania :-)