reklama

Lipiec 2010

a ja zawsze u gina się waże! nie ma innej opcji... ale buciki ściągam:-P
mysza przypomniało mi się, ze mi się śniłaś dzisiaj w jakimś sklepie z koszulami nocnymi- ale wyglądłlaś tak jak w awatarku:-D

dzamena czyli dał ci nadzieje na dziewuszke?;-) hehe zobaczymy co z tego wyjdzie:-) ale kontroluj badania, jak kazał, a z tym łożyskiem to pierwszy raz słysze takie coś...
no własnie teraz to juz wogóle zgupiałam i moze pójde jeszcze gdzie indziej zeby zobaczyc co tam faktycznie chowa miedzy nózkami,a z łozyskiem to nie wiem moze jakies leki mi dadza na poczatku brałam duphaston bo on wpływa na dojzałosc łozyska a tu teraz wychodzi ze jest za bardzo dojrzałe ,boje sie tylko zebym donosiła chociaz do 38 zobaczymy ,a co do cesarki to wcale bym sie nie obraziła

reklama
Dzamenka to ja będe trzymała kciuki za córeczkę !!!
Atabe ja też mam podwyższone leukocyty we krwi-mam 12 tyś ale moj ginekolog mówi ,że w ciązy mogą wzrosnąć do 20 tys nawet.
Emih współczuje z tym katarem-ja też mam ,ale mój to alergiczny i nawet mi wapno pomaga

Atabe - ja wczoraj prze pół wieczora oglądałam koszule nocne na allegro :-D:-D może coś w tym jest.:-)
Dziewczynki gratuluję Wam poznania płci dzieciaczków, a wszystkim idącym dzisiaj życzę powodzenia :happy2:
My wczoraj byliśy z M w barze na meczu champions league bo nie mamy telewizji N. Zahaczyłam po drodze o Maca i się tak nażarłam, że później miałam brzuch jak w 9-ym m-cu... Ostatni raz tak się załatwiłam przed snem...

mysza ja wczoraj wieczorkiem zamówiłam właśnie koszule nocną z allegro:-D widocznie wyczułam fluidy przez lapka, że ty też się na nie czaisz:-p

madzik wiem, że mogą być podwyższone, ja miałam najpierw właśnie ponad 12 tys, a teraz ostatnio już ponad 15 tys....no ale jak gin mówi, ze ok, to widocznie ok...

mysza ja wczoraj wieczorkiem zamówiłam właśnie koszule nocną z allegro:-D widocznie wyczułam fluidy przez lapka, że ty też się na nie czaisz:-p

madzik wiem, że mogą być podwyższone, ja miałam najpierw właśnie ponad 12 tys, a teraz ostatnio już ponad 15 tys....no ale jak gin mówi, ze ok, to widocznie ok...

nie mam pojęcia dlaczego 2 razy pojawiła się moja odpowiedź, ale sorki!!!!!!!!!!

dziewczyny prosze o te kciuki i kadzidełka zobaczymy co dalej sie z tego rozwinie kurcze poszłam w sumie dzis zeby byc pewna na stówe a wyszłam gupsza niz byłam .dziewczyny co do obowiazków to my kobiety mamy tak jakos gupio wpojone ze albo my zrobimy bo bedzie lepiej i dokładniej albo wogóle bedzie do dupy i nic nie ruszone ,ja przeprawe miałam ze swoimi ostra ale w koncu do nich doszło ze albo oni zaczna pomagac albo ja przestane kompletnie cokolwiek robic,podziałało .oczywiscie na poczatku to myslałam ze nie wyrobie jak patrzyłam ze mój m odkurza tylko pokuj i nic poza tym wiec poczekałam az schowa odkurzacz a pózniej prosiłam zeby wyjac bo jest to to i to jeszcze nie sprzatniete a w koncu w pokoju tylko nie zyjemy lecz w całym domu .jeden i drugi juz nie chowaja wczesniej odkurzacza zanim nie posprzataja całego mieszkania plus korytaz bo tam tez wykładzina,to samo było z oknami i teraz m myje,sniadanie w niedziele robi M bo jakos tak juz sie przyzwyczaił a lubi jak sie go chwali z reszta jak kazdy facet wiec moge sie rozspływac w zachwytach nawet nad za bardzo spieczona jajecznica .jednym słowem dziewczyny ja wiem ze to czasem wku...a ze jest zrobione niedokładnie ale wszystkiego mozna ich nauczyc ,przestanmy z siebie robic niezastapione a bedziemy miały troche lzej napewno

dziewczyny ja juz po wizycie i bedzie nie wiadomo co bo pan doktor nie jest pewien czy to faktycznie chłopczyk termin mam juz na 30 czerwiec ,mój M przyjechał na moment z pracy i stwierdził ze niedługo sie okaze ze urodze za tydz, prawdopodobnie moze cesarka bo ułozone nózkami do dołu i nie wiadomo czy sie odwruci bo ponoc ma coraz mniej miejsca tylko jedno mnie niepokoi ze łozysko jest bardziej dojrzałe niz powinno czyli za szybko sie starzeje i mam kontrolowac cisnienie i badania.ogólnie jest ok

Jeżeli mogę coś doradzić: pod koniec ciąży tak ok 32-35 tygodnia poproś o zrobienie przepływów w łożysku, pępowinie i niech często sprawdza czy dzieciątko przybiera równomiernie na wadze. Przy starzejącym się łożysku pod koniec ciąży dziecko może przybierać mniej na wadze także pilnuj lekarza by to kontrolował... to ważne...

Jeżeli mogę coś doradzić: pod koniec ciąży tak ok 32-35 tygodnia poproś o zrobienie przepływów w łożysku, pępowinie i niech często sprawdza czy dzieciątko przybiera równomiernie na wadze. Przy starzejącym się łożysku pod koniec ciąży dziecko może przybierać mniej na wadze także pilnuj lekarza by to kontrolował... to ważne...
dziekuje za rade no własnie ten doktor tez mówil ze trzeba zrobic usg w 32 tyg zeby sprawdzic, a wogóle nie wiem jak to jest ale ja w kazdej ciazy miałam robione przepływy tylko moze dlatego ze kazda miałam zgrozona .

reklama
jednym słowem dziewczyny ja wiem ze to czasem wku...a ze jest zrobione niedokładnie ale wszystkiego mozna ich nauczyc ,przestanmy z siebie robic niezastapione a bedziemy miały troche lzej napewno
Święte słowa święte słowa, tylko nie wiem jak je ugryźć i w życie wprowadzić... ALe trzeba będzie bo czuję się jak 90-latka przez te ciągłe choróbska- zapalenie dróg moczowych, zatoki i rwę i anemię (anetka, co do żelaza mam/ miałam Hb 9,8, leukocytów (atabe) 25-30mln- ale w moczu (na normę 2-4) lekarz kazał CRP zrobić 3tyg bo nie mogę się wyleczyć- jeszcze się łudziłam że się wykaraskam, ale chyba czas wziąść się za PRAWDZIWE leczenia)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry