Cześć dziewczynki, cholercia takie było u mnie słonko z rana a teraz gdzies polazło
Dołaczam do niespiących noca, makabra od 3ej, siku apsik i smarku smarku i tak juz do rana

polezałam do 10ej ale musiałam wstać bo robota. Chciałam do pracy jechać pogadać i pit zabrać ale nie wiem czy się wyrobie i chciałam tez do orsaya bo dostałam kupon rabatowy
Atabe ja mam od wczoraj wieczorem takie bóle jak ty , naprawde mozna się tu pozarażać

w nocy nospe wzięłam i muszę iśc zaraz do apteki bo już nie mam, właśnie nie boli mocno tylko tak czuje ten brzuch dołem i tak samo czuje krzyże, za to nie mam już skurczybyków i nie twardnieje więc może i to z rozrostu macicy. Jak nie przejdzie pójde do ginka mojego jutro.
ewelad he he twój gin to pewnie przygotowany na twoja wizytę jak uczniak na egzamin
dzamena do ramion jej skróciłam, więcej bym się nie odwazyła

super podzieliłas obowiązki, ja tez staram się Emi wdrażać coraz bardziej a to ziemniaki z piwnicy przynieść a to pranie, pozamiatać itp.M też ma zapieprz i często wolę się przemęczyć żeby jemu dogodzić bo mi go żal

czyli z płcią sprawa nie do końca pewna

ale może idź do innego gina bo dziwi mnie że już cesarke planuje przeciez małe się ciągle obraca na tym etapie, moja 3 tyg temu była nogami w dole, tydzień temu głową w dole a teraz w sobote znów nogi na dole a Emi mi się chyba w 7 miesiącu odwróciła dopiero więc mnie to dziwi

no i to łożysko byś skontrolowała bo z tym nie żarty, mnie lekarka powiedziła że się starzeje i dlatego ani dnia po terminie nie czekali tylko wywołali a w szpitalu tydzień wczesniaj pod kontrolą byłam.
tweenie gratujulę córci:-)
mammi masz rację z tą dużą rodziną na stare lata my z M też tak mówimy właśnie;-)
louise to pogratulować wyników;-)a za panelami to jak okazja taka była to dobrze zrobiliście bo ac4 w dużym lepiej zda egazmin.
kropa faktycznie synuś myśliciel:-)
tiffi miło z tymi ubrankami, na pewno się przydadzą. Nim nie miałam dziecka chciałam wszystko nowe a potem jak zobaczyłam jak one wogóle nie ulegają zniszczeniu a już dziecko wyrasta to dopiero zmądrzałam i teraz jak ktoś chce mnie obdarować szeroko otwieram ramiona
ania_pestka no dobrze że nie mam numeru do twoih bo bym im naskarżyła o tym oknie ty łobuzie

justa współczuje tego rozpiździelu i braku wody oby rychło skończyli.
emih cieszę się że córcia wyzdrowiała, jeszcze żeby tobie odpuściły te cholerstwa dokuczliwe
mysza gadaj zdrowa o tych słodyczach, też tak mówiłam

i co z tego że w domu nie ma jak sklepy pełne
madzik kasik aneta_h keejt ashika trzymam kciuki za wizyty;-)
Powiedziałam M że mnie brzuch ćmi i kazał mi leżeć a on wsio zrobi jak wróci, kochany jest

Ide do apteki.
A właśnie
ashika, śniłam że malowałaś przedpokój gdzie miałaś kręcone schody i chciałaś najpierw tapete w paski zielono morsko zółte a ja ci mówiłam żeby nie bo ci się w głowie zakręci jak będziesz wchodziła na góre

no i pomalowałaś na morsko ale dałaś czerwone dodatki choć ja mówiłam żeby fioletowe

takie kupiłaś czerwone wiadro metalowe na parasole