reklama

Lipiec 2010

emih kasik bedzie miec synusia
kasik dziekuje
jedyneczka no własnie troche to dziwne z tym wyrokowaniem na cc bo rozumiem gdyby to był powiedzmy tydz 34 no ale i tak chce isc do innego bo po pierwsze chce w koncu wiedziec jaka płec ,po drugie to to łozysko a raczej lekarz mnie wystraszyło i wole to skonsultowac a po trzecie jak teraz tak czytam to nawet nie wiem ile moje dziecie ma cm i ile wazy
emih naprawde juz starczy tego chorowania,co to ma znaczyc chyba cie opitole ,prosze mi tu wracac natychmiast do zdrówka a nie polegiwac
jedyneczka a ty tak samo brzuszek i główka to szkolna wymówka ,nio,nio,nio zadnych bóli mi tu prosze
a z tym czerwonym wiadrem to pojechałas az sie oplułam jak moja wyobraznia zaczeła działac i te paski ,szok

reklama
swieze powietrze jednak postawia na nogi. u was dzisiaj tez taka piekna pogoda?slonecznie,cieplutko?

keejt kciuki zapewnione:)

ja bym tam nie chciala zeby maly byl aktywny o tych porach co teraz:/miejmy nadzieje ze sie to odmieni

geperty, tweenie, kropa - gratuluję poznania płci

To kto ma dzisiaj wizyty? Ktoś miał się ze mną o płci dowiadywać. Ja smigam na 18-stą z nadzieją, że się w końcu dowiem. A jak nie to serio chyba się poryczę :-(

wróciłam przed chwilą do domu. Dawno już tak długo na nogach nie byłam :/ Brzuchowi się zdecydowanie nie podoba. Zaraz zlegnę w mojej pieczarze i wyjdę latem.
Rano wielkie pobieranie i jeszcze większe wykłócanie się pod drzwiami, że teraz ja wchodzę bo z glukozą. I co mnie dziwi, trzeba było kłócić się o to nie z ogółem, ale z ciężarnymi, widać, że już niedaleko do porodu, więc już są po tych badaniach, a tak wielce oburzone, że ktoś im się w kolejkę wpycha :cool: Szkoda słów. Tak sobie teraz myślę, że tej największej awanturniczce mogłam się za przeproszeniem na buty "zpawiować" (przepraszam za określenie), jak mnie po tej glukozie zmuliło. A fu...
Byłam w Zusie i panie mówią, że teraz to już pieniądze powinny być. A powinny być już w styczniu, a tu koniec marca...

jak już ruszyłam pupę (trzeba się trochę dowartościować) to pojechałam do tego pepco i zaszalałam - kupiłam ze 2 tony skarpetek, tak więc małej będę zakładała teraz te skarpetki, na co się tylko da - nóżki, rączki, uszy - żeby mucha jej nie wleciała, zamiast czapeczki też będzie ok :-D
Dorwałam też body, półśpioszki, kaftanik i taką słodką czapę. Jak ja różu nie znoszę, tak wszystko różowe kupiłam :-D Trzeba przed małżem schować, bo mnie z domu wywali z tymi klamotami :-)

geperty, tweenie, kropa - gratuluję poznania płci

To kto ma dzisiaj wizyty? Ktoś miał się ze mną o płci dowiadywać. Ja smigam na 18-stą z nadzieją, że się w końcu dowiem. A jak nie to serio chyba się poryczę :-(

Beatko w takim razie zycze poznania plci.ja sam ajeszcze nie wiem i dobija mnie to strasznie,niby taka blahostka a jednak czlowiek sie denerwuje ta niewiedza.podziwiam tych ktorzy decyduja ze nie chca znac plci dziecka

tweenie oj oj ktos tu dzisiaj bojowo nastawiony!!!a trzeba jej bylo spawiowac sie na buty,moze by jedna z druga cos zrozumialy:)
a ja myslalam ze to ze mnie tylko taka ktora chowa nowe rzeczy przed M.wiadomo czego oczy nie widza...

oj, bojowo. Same przez to przechodziły parę tygodni temu, a teraz problem robią.
Poza tym na dworze zimno, wieje i śnieg sypie.
A jeszcze na koniec, jak już busem do domu jechałam, to jakiś smarkacz (ale fajnie, że będę miała swojego takiego :-p) mnie soczkiem polał i jestem cała do prania teraz...wrrr

Kurde jak ja się nie lubię umawiać z moim M!!Miał być 14-15 i oczywiście będzie na 16 i zdziwiony,że ja już obiad zrobiłam i się wkurzam, bo to nie jego wina,że musi pracować. Faceci to inny gatunek, ehhh...Tyle spraw do załatwienia, ale on ma czas.

reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach i oby dzieciaczki wstydliwe nie były i chwaliły się co między nóżkami mają:-D
Ja zrobiłam przymiarkę do tej półki dla maleństwa...i jakoś mało miejsca...co prawda ubranka ze strychu przyniesione tak na pierwsze pół roku więc nie wszystko od razu będzie potrzebne...ale jak to zobaczyłam to stwierdzam, że powinnam mieć zakaz chodzenia po lumpkach póki płci nie poznam bo wyprawkę to mam chyba już jak dla bliźniaków:-D a gdzie ja pomieszczę pieluchy tetrowe, flanelowe, okrycia kąpielowe, zmiany pościeli...:szok:chyba u Piotrusia zagospodaruje jakąś półkę w komodzie bo innego wyjścia nie widzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry