reklama

Lipiec 2010

Ashika ja przed ciążą to byłam uzależniona od pepsi i coca coli-trochę to teraz ograniczyłam ,ale uwielbiam nadal-ja kawy nei piję więc pozostaje pepsi :)Tylko na mój wysoki puls to ona nie działa za dobrze!

reklama
dziewczyny ja juz po wizycie i bedzie nie wiadomo co bo pan doktor nie jest pewien czy to faktycznie chłopczyk termin mam juz na 30 czerwiec ,mój M przyjechał na moment z pracy i stwierdził ze niedługo sie okaze ze urodze za tydz, prawdopodobnie moze cesarka bo ułozone nózkami do dołu i nie wiadomo czy sie odwruci bo ponoc ma coraz mniej miejsca tylko jedno mnie niepokoi ze łozysko jest bardziej dojrzałe niz powinno czyli za szybko sie starzeje i mam kontrolowac cisnienie i badania.ogólnie jest ok

a ja zawsze u gina się waże! nie ma innej opcji... ale buciki ściągam:-P
mysza przypomniało mi się, ze mi się śniłaś dzisiaj w jakimś sklepie z koszulami nocnymi- ale wyglądłlaś tak jak w awatarku:-D

dzamena czyli dał ci nadzieje na dziewuszke?;-) hehe zobaczymy co z tego wyjdzie:-) ale kontroluj badania, jak kazał, a z tym łożyskiem to pierwszy raz słysze takie coś...

Ostatnia edycja:
kropa nooo będziesz miała myśliciela
tweenie to ja pytałam, ale widzę że zmieniłaś preferencje, pisałaś coś o x-landerze wcześniej
vanilka fajnie że małpa złagodniała
ewcik ja się zdecydowałam na szkołę rodzenia od 12 maja, a mogłam iść od początku kwietnia, ale lepiej później tak ginka radziła
louise kurde właśnie te pierdoły najwięcej kosztują, ale cóż poradzić trzeba kupować i tyle, a przy kasie się zadziwiać. Ja patrzyłam ostatnio takie lampki montowane przy stopniach schodów w kształcie prostokątów i cena jednego 71zł
keeejt, dzamena, madzik, aneta powodzenia na wizycie
ania pestka moja droga nie powinnaś myć okien !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny lecę na zakupy to znaczy ikea i inne castoramy...

Witam się poludniowo
Tweenie gratuluje córeczki
kropa i geperty gratuluje synków

U mnie za oknem raz słońce raz chmury i troszke śniegu pada i +2 na termometrze.
Mały najbardziej się nabija wieczorem i rano.
Mam pytanie zaraz po świętach mama zafundowała nam, siostrze i sobie wyjazd do Hiszpani na tydzień czasu. Bo tanie loty były. Niestety mój nie może lecieć bo nie dostanie urlopu i mi się bez niego nie za bardzo chce jechać a z drugiej strony fajnie jeszcze tak przed potodem mini wakacje zrobić. Ja będę wtedy gdzieś w 28 tygodniu czy trzeba mieć zaświadczenie od lekarza że nie ma przeciwskazań do lotu.

O programie - Lovela
Dziewczyny ja się tu zarejestrowałam, pierwsze 2000 osób dostaje upominek-mleczko Lovela, czapeczkę i łapki niedrapki.
I w ogóle muszę poszukać na innych stronach gdzie można jeszcze jakieś gratisiki dostać, tak robiłam w pierwszej ciąży i jak mały się urodził. Jak coś znajde to dam wam znać:tak:
Półka M już opróżniona:tak: jak przyjedzie z pracy to sobie na strych wyniesie:tak:

Atabe, dziękuję za podpowiedź- w końcu doczytałam! Jednak palenie kadzideł za perlę coś dało! Super, a i Dzamenka, kto wie, kto wie- znów będę musiała palić a potem wietrzyć mieszkanie ;-)Ps. A jak tam twój smrodek po ryżu? Najlepsze jest smażenie ziaren kawy albo liści herbaty (na zabicie zapachu :tak:)

Louise- ja ciągle z zapchanym nose,. niestety ulga była chwilowa, w piątek muszę w końcu zrobić to CRP. Córa ma jeszcze kaszel, ale lekarka powiedziała ze po miesiącu może wkońcu pójść do przedszkola, tak więc dziś- poszła ( z chęcią :tak:) A ja nie daję sobie rady z rwą- po weekendzie z dziećmi M dostałam takich bóli, że chyba muszę wysilić mózg i zastanowić się jak tu rozdzielić obowiązki (jak Dzamenka) albo nie dać się wykorzystywać bo zamieniam się w służącą... Tyle ze z podziałem obowiązków ciężko będzie jeśli M w trasie... Dobrze że moja córa ma wielkie serce i mając 4 latka potrafi MI przynieść szklankę z sokiem :tak:

Ashika, to dziś dowiez się co tam w brzuszku rośnie?

reklama
tiffi a ty myślisz o x-landerze? bo ja tak;-) ale w głowie mam jeszcze mutsy 4rider...tylko drogi jest niestety...

emih smrodek po ryżu już chyba uciekł-albo ja się tak do niego przyzwyczaiłam, ze już go nie czuje:-D
a to CRP robisz z własnej woli, czy lekarz Ci kazał? a masz wysokie leukocyty we krwi?
Dobrze, że córcia już zdrowa i mam nadzieje, ze u Ciebie będzie coraz lepiej!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry