reklama

Lipiec 2010

Umyłam okno o Piotrusia w pokoju:sorry2: wiem nie powinnam:sorry2::sorry2::sorry2: tylko cicho sza nikomu nie mówcie bo rodzina by mnie zakrzyczała...no i posprzątałam generalnie, jeszcze tylko pościel zmienię w przyszłym tygodniu i panele zakonserwuje i będzie już do Świąt czysto. Teraz odpoczywam i patrzę na regał z meblami i czekam aż mnie natchnie jak wykombinować miejsce na ubranka dla małego lokatora...no i jak nic tatuś musi się pożegnać ze swoją półką gdzie jest wszystko...czyli nic potrzebnego tak na prawdę;-) a teraz idę zrobić sobie kawusie:tak:

reklama
Dobra nadrobiłam, zaczynamy!:-)

udalo mi sie dodzwonic do gina w czwartek na 19 ide i moze sie dowiem kto mi dzisiaj tak lobuzuje w brzuchu

kasik nei stresuj sie szkoda, a co do M-ow to szkoda mi ich ze dzieciaki tak sie przed nimi chowaja ale coz takie widac ich humorki moze teraz ich oszczedzaja a dadza czadu im a nie nam jak juz beda po drugiej stronie brzucha ;-)

Ashika - abys miała rację. Ale pewnie to na nas spadnie większość obowiązków. Trzymam kciukasy za jutrzejszą wizytę:-)

Dziewczyny, czy taki ból brzucha trochę jakby na okres ale mniej- jest groźny? bo coś mnie boli od godziny i nie wiem co o tym myśleć...

atabe - to pewnie rozciągająca sie macica, z reguły na to pomaga nospa:tak:

Na razie napiszę krótko, a później będzie opis.

JEST SISIOR !!!

W sumie od tygodni tak przeczuwałam, szłam na usg z cieniem nadziei, że może jednaj się mylę ;-), ale oboje z M. się baaaardzo cieszymy :tak:, tylko co ja biedna pocznę z 3 chłopami w domu :-D.

geperty - wielkie gratki. Pewnie Nikuś najbardziej zadowolony zbraciszka, będą mieli przynajmniej wspólne tematy.:-) A na dziewczynke przyjdzie jeszcze pora:-D.

DZIEWCZYNKA

Jak lekarz powiedział, że będzie dziewczynka, to M stwierdził, że teraz to mogę już autobusem do domu wracać :-D A Mała mu na to język pokazała :-):-):-)

tweenie - również gratki:-) Następnym razem, jak M. poprosi Cie o sex, to też pokaż mu język:-D

Lipcóweczki,

przedstawiam Wam Synka - myśliciela:

bscap0003.jpg

Pan Doktor twierdzi, że "wykapany tatuś", a on się podobno nie myli w diagnozach :)

kropa - gratki, synus śliczny prawdziwy mysliciel;-)
mammi - na pewno sobie poradzisz, przecież silna i zaradna z Ciebie kobietka;)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny ja dzis na troszke bo wizyta na usg na godz 11 ciekawa jestem czy cos sie zmieniło odnosnie płci,no zobaczymy.mammi wiesz no to prawda ze wyjscia to nie mamy wiec n ie ma co sie zamartwiac jak to bedzie tylko jakos sie zorganizowac i bedzie cool.ja tez czasem nie mam siły wieczorem jak mnie cos boli albo plecy albo brzuch i wiecznie cos ,tez najchtniej bym sie połozyła ale jak popatrze na M jak wraca nieraz po 12 godz pracy fizycznej i np o godz 19 je obiad i prawie usypia nad talerzem to juz wole ja wstac i zrobic przy dzieciakach.rano akurat wszyscy budzimy sie o tej samej porze pijemy kawke i mały do przedszkola ale ubrania szykuje mu dnia poprzedniego wiec nie ma popłochu ,starszy synek zawsze idzie po chleb i sam robi sobie sniadanie i kanapki do szkoły wiec mnie zostaje tylko zaprowadzic Filipka do przedszkola.wiec jest okwczesniej wszystko ja robiłam i kanapki i ubierałam ale od jakiegos czasu powiedziałam ze maja rece a ja nie jestem ich prywatna słuzaca.u nas sie juz utarło ze po sniadaniu zmywam ja ,i czasem po kolacji a mój Patryk przychodzi ze szkoły, robi lekcje albo ma juz zrobione na lekcji ,je obiad ,zmywa po nim ,no bo skoro ja robie i sprzatam i piore no to niestety ale sama nie brudze ,wiec on ma za zadanie pozmywac po obiedzie ,odkuzyc i wyniesc smieci a pózniej polega na łózku i cos oglada ,musiałam im obowiazki podzielic bo przeciez bym w głowe dostała

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!!!
Ja mam dzisiaj na 15 i już się stresuje-mam nadzieję,że wsyztsko ok.
Idę na śniadanko

oczywiscie dziewczyny gratuluje poznania płci
geperty synka
tweenie córci
kropa synka ashika a ty o której masz jutro wizyte ?
louise gratuluje suer wyników oby tak do konca
kasik ty tez masz chyba dzis wizyte prawda? jesli tak to spoko napewno bedzie udana nie ma co sie stresowac .jesli kogos dzis wizytujacego zapomniałam to sorki ,trzymam kciukasy za wszystkie:tak:

Dzień doberek :-) ale jestem niewyspana, pół nocy nie przespałam. Pewnie przez tą dzisiejszą wizytę.
Kasik, ja też dopiero gina wieczorem mam, więc postresujemy się razem. Oby maluszek się nie zasłonił...

keeejt - to zaczynamy stresowanie;-)
I trzymam kciukasy za wszystkie dzisiejsze wizyty:-)
Achhh... I dziękuję za te trzymane za mnie;)

Witam ciężarówki :-)

u mnie od rana mętlik wymieniają rury od wody w całym bloku i akurat dziś dotarli do nas. Katastrofa zdemontowali kibelek, cała ściane rozebrali prawie i kłuja i walą i na dodatek nie wiadomo kiedy skończą i tak już od 2 tyg w łazience nie ma ciepłej wody, teraz jeszcze do kompletu zimną 2 dni temu zakręcili a dziś kibelek wynieśli bo muszą stare rury wyciąć. :szok:

kropa501 synuś śliczny i jaki ma nosek zgrabniutki, geperty, tweenie ogólnie to gratuluję poznania płci, coś mi się wydaje że w lipcu to w większości jednak dziewczynki będą.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach, trzymam kciuki za Was i same dobre wiadomości :tak:

cześć brzuchatki :-)

ja dziś miałam straszne sny,najpierw ze była wojna i siedzieliśmy z rodzinką w jakiś okopach,a żołnierze dookoła nas z bronią, strzelali do kogoś, mojego brata (którego nie mam,tzn miałam we śnie) zabili za to ze miał buty z adidasa,a ja tylko siedziałam i sie za brzuch trzymałam i myślałąm o dzidziusiu, boziu, jak sie obudziałm to aż mi sie chciało płakać, potem mi się sniło ze zamówiłam ciuchy z allegro a tam mi przyszły jakieś korale badziewiaste,kolczyki plastikowe itp :no:

ja dziś też na wizyte na 15, ale jak na razie sie nie stresuje,czuje mocno małego to chyba wszystko jest oki, no po za tymi moimi wynikami,szczególnie ta hgb

madziu wczoraj też miałam humor do d..., jakiś dołek mnie złapał,ale sobie troche popłakałam i potem lepiej było:tak:

mammi dasz rade dasz, nie martw się, bądź twarda nie miętka:-)

geperty, kropa gratki synków

tweenie gratki córuni

ewcik oj leci ten czas, zebyś wiedziała, kiedys tam przeglądałam wszystkie zdjecia z USG, no i niedawno przecież to tylko kropka, fasolka była a teraz już takie duze te dzieciaczki, jak to przeleciało:-)

keeejt, kasik powodzenia na wizytach

no to teraz mogę iść na śniadanko:-)

Cześć dziewczyny,
Zasiadam w końcu do nadrobienia 4 dniowych zaległości, ale już z góry życzę wszystkim UDANEGO DNIA!
Ps. Czy coś wiadomo co z USG Perli i Geperty?
Tweenie- gratuluję dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry