reklama

Lipiec 2010

A wogóle to chciałam wam jeszcze powiedziec że M mówi na małą dzieciunio i strasznie mnie tym rozczula że taki chłop wielki a w nim takie czułości drzemią a jak go zobaczę z małą w ramionach to chyba się rozpłyne z rozczulenia:rolleyes::-pI śmiać mi się chce bo się przyzwyczaił i teraz pyta np. "a co dziewczyny na to" albo "a mówiłaś o tym czy tamtym:-D
Lecę make-up walnąc bo kierowca z dostawą jedzie i teść do pomocy:-p

reklama
Ale się uśmiałam z nazw fryzur :-D, ja jeszcze sięgam, ale już ledwo, ledwo, M. mi chętnie pomorze, tylko mamy inne gusta :-D.

i to najwiekszy bol chyba tego wszystkiego :-)

nic mi sie nie chce :zawstydzona/y: zjadlam na obiad surowke marchew+seler+jablko z cytrynka i przegryzlam brokulem nie ma to jak pozywny obiadek. A w moim brzuchu dzis rozroba jaks olbrzymia stoje zle siedze sle a jak sie poloze to o matko mam wrazenie ze tam jakies stado zapanowalo a nie jedno. M wroci z pracy to pewnie bedzie juz swiety spokoj przylozy reke do brzucha i bedzie cisza jak makiem zasial :-D:-D:-D kto by pomyslal ze on taki straszny :-D:-D:-D

ja spadam robić obiad- wczorajszy odgrzewam, więc się nie narobię:-) a potem spadam do gina, może o usg poproszę na ten mój ból kolkowy, bo się martwię:-)

i to najwiekszy bol chyba tego wszystkiego :-)

nic mi sie nie chce :zawstydzona/y: zjadlam na obiad surowke marchew+seler+jablko z cytrynka i przegryzlam brokulem nie ma to jak pozywny obiadek. A w moim brzuchu dzis rozroba jaks olbrzymia stoje zle siedze sle a jak sie poloze to o matko mam wrazenie ze tam jakies stado zapanowalo a nie jedno. M wroci z pracy to pewnie bedzie juz swiety spokoj przylozy reke do brzucha i bedzie cisza jak makiem zasial :-D:-D:-D kto by pomyslal ze on taki straszny :-D:-D:-D

Ashika - u mnie jest tak samo, mój M - biedny chłopak stara się przykłada ręce, głowę i nic... Natomiast ledwie odstawi zaczyna sie zadyma wbrzuchu. Najlepsze, że jak przykładają moje koleżanki, mały sobie nie przeszkadza...:-D

ewelad - powodzenia na wizycie, ja mam jutro, ale dopiero o 20.00 więc będę sie stresowała cały dzien;-)

o Boże już prawie zapomniałam jakie jedzenie jest dobre. Musiałam przespać te dwie godziny po dentyście, bo takie głodne myśli mi przez głowę przechodziły, myślałam że oszaleję.
Teraz wsunęłam drożdżówkę z makiem, zapiłam sokiem karotką i jeszcze zapchałam wszystko chlebem z wędlinką.
Muszę chłopakom wymyślić obiad, ale obawiam, że skończy się pyzami z lodówki... Nie chce mi się nic... A miałam smaka na jakąś rybkę... esh to moje lenistwo...

Co do paneli - czekam na wypłatę M i też jadę na zakupy - wyniesie mnie to cholerstwo gdzieś 1600 zł. Na Śląsku to czasem folię gratis dorzucą, a tu w Wawie za wszystko trzeba płacić jak za zboże...

hej:-)
u nas wreszcie wyszło słonko!! śnieg jeszcze leży, ale słonko się chyba z nim rozprawi hehe;-)
ja na obiad miałam pire i kotleciki z kurczaka z brokułami i ogórkiem no i pepsi:-p

co do glukozy-to ja nie mam tego badania, gin powiedział, ze on nie wysyła na to badanie-no a ja z własnej woli napewno nie pójde:no:

tiffi na ćwiczenia chodze bez M- bo jak ćwiczymy same to się lepiej czujemy, ale na teoretyczne chodzimy razem. Jestem zadowolona i uważam, że to była dobra decyzja- a dziś nawet mam zakwasy:baffled: musze chyba sama w domku troche się porozciągać...

Dziewczyny udanych wizyt wam życze!!!!!!

dokonałam przed chwilą odkrycia, że mam hemoroida, w dodatku krwawiącego. Przez chwilę chciałam zawału dostać, bo myślałam, że to z drug rodnych się sączy. Ale tak to spoko :dry:
A dla wszystkim mam z zatwardzeniem - czekanie na usg czy inne badania to najlepsza metoda, ja od wczoraj wyjść z kibelka nie mogę :wściekła/y:

reklama
udalo mi sie dodzwonic do gina w czwartek na 19 ide i moze sie dowiem kto mi dzisiaj tak lobuzuje w brzuchu

kasik nei stresuj sie szkoda, a co do M-ow to szkoda mi ich ze dzieciaki tak sie przed nimi chowaja ale coz takie widac ich humorki moze teraz ich oszczedzaja a dadza czadu im a nie nam jak juz beda po drugiej stronie brzucha ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry