Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co wam się w tych ślicznych główkach nocą kluje to nie do wiary
kurcze nie myślałam że az tak może się woda w organiźmie zbierać

a merbau bardzo mi się podoba
i wogóle lubię odcienie tali, sapella itp. ale mam bardzo ciemny pokój i nie mogę takiej podłogi mieć:-(i macie bardzo ładne schody (nie wiem czy Ci pisałam), bambus to czy coś innego?
)dałam na dół do części reprezentacyjnej drewno - dąb barlinek klasyczny bo mi tak do wszystkiego pasił - a na górę tanią wersje paneli. Bywa że dobry panel jest wiele bardziej wytrzymały niż drewno ale drewno ma swoisty urok i jest cieplutkie i milutkie w stopy
ale tym razem muszę się zadowolić panelkami, na szczęście jest ogromny wybór więc coś się znajdzie
Może wypróbuj, albo zapytaj lekarza co on na to, koszt 15złtiffi lekarz przepisał mi zelazo Sorbifer Durules (ok.30zł) więc takie zażywam,a co do okien to też mam brudne, czekam jeszcze pare dni aż sie rozciepli,akurat przed świętami sie umyje

a pronto myślę nie szkodzi tylko może ubierz się ciepło i przy otwartych oknach myj, ja tak robię teraz jak odkurzam i myje podłogę bo mnie nawet płyn w nosie kręci
, ja jeszcze sięgam, ale już ledwo, ledwo, M. mi chętnie pomorze, tylko mamy inne gusta
.
, całe szczęście miałam w zamrażarce 3 uda, więc w zapakowałam w rękaw i do piekarnika, do tego ziemniaczki i ogórek kiszony :-).
na zdjęciu widać schody a właściwie Ciebie na tle schodów;-)
Ale jeden obiad już zjadłam, kluski ze sliwkami - takie se, juz więcej nie kupię, nie ma to jak własne