reklama

Lipiec 2010

Luise też mnie zdziwiło,że nie miałaś tych badań. Ale może lakarz robi pomiary na zwyklym USG?
Ja mam dzisiaj taki dzień,że tylko grochówka z mrożonki i nic więcej nie robię. Okien nie umyję, bo remonyt od kwietnia to po co mam się męczyć??

reklama
tweenie napisze ci na privie bo jakby ktos obcy podczytywal to lepiej coby nie widzial ;-) a reszty dziewczyn to w zasadzie nie dotyczy bo i tak nie znaja :-)

mruczka
ja tez wyszlam z tego zalozenia na swieta BOzego narodzenia-upralam tylko firanke a ze mam b gesta i mieszkam na 10 pietrze to wygladalo czysciutko i swiezutko ;-) :-) a na swieta wielkanocne misiek obiecal umyc bo choc sa nowe to juz nie sa czyste tylko zapylone i zamazane :-) ps-nie robi mi wlasnie zadnych pomiarow-od poczatku jak do niego chodze to an razu mi nie powiedzial ile dziecko wazy/mierzy/jakie ma tetno. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. raz tylko stopke zmierzyl

a'propos-gdzie jest ten moj M???? mial byc o 13! zad mi do krzesla przyrosnie za chwile. pije kawe i wlasnie mlody zaczal tak kopac ze historia. nie wiem czy to na znak zadowolenia czy protestu. trudno-mamusia lubi kawe to i Stasiu musi polubic :-)

tweenie wyslalam Ci wiadomosc juz ;-).
M dzwonil-bedzie za 10 minut i żąda kawy rowniez wiec zbieram sie po panele. jupi :-) i do sklepu z oswietleniem. nie wiem po co b juz taka tanioche wybralismy ze chyba tanszych sie nie da :-)

przeciwnym razie będę prezentowaś styl awangardowy:biggrin2:

he he ładnie to ujęłaś, powiem tak M bo on zwie to pospolicie dżunglą:-D

dzamena zrób sobie może sama ten cukier i tak dla spokojności;-)

mruczka tweenie ashika jejuniu co za sny:-Dco wam się w tych ślicznych główkach nocą kluje to nie do wiary:-D

Vanilka dzieki za optymistyczną prognozę wiosny dla nas:tak:kurcze nie myślałam że az tak może się woda w organiźmie zbierać:baffled:

kasik przy braku magnezu tak mięśnie szwankują ale dobrze że jutro idziesz na wizyte to podpytasz.

louise juz za chwileczke juz za momencik będziesz w swoim slicznym mieszkanku i nie będziesz musiała buzią kłapać jak nie masz ochoty, ewentualnie jedząc pychoty:-)

dzamena ja daje zwykły jogurt a owocki na wierzch:tak:

mysza ja juz nie wiem jak z tymi dopłatami, niby nieaktualne to ale wtedy co?na kase tylko te kiepskie?teraz chodze prywatnie i płace po 130 ale 30 za samo znieczulenie więc prawie to samo jakbym chodziła na ta półkase oszukańczą bo biorą 100 z funduszu a ty drugie tyle prawie dopłacasz a to wszystko z naszych składek do prywatnych kieszeni trafia:dry:

agatha to straszne co się przytrafiło twojemu batonikowi:shocked2:a merbau bardzo mi się podoba:tak: i wogóle lubię odcienie tali, sapella itp. ale mam bardzo ciemny pokój i nie mogę takiej podłogi mieć:-(i macie bardzo ładne schody (nie wiem czy Ci pisałam), bambus to czy coś innego?

tiffi ja przy poprzedniej rozbudowie w (poprzednim życiu:-D)dałam na dół do części reprezentacyjnej drewno - dąb barlinek klasyczny bo mi tak do wszystkiego pasił - a na górę tanią wersje paneli. Bywa że dobry panel jest wiele bardziej wytrzymały niż drewno ale drewno ma swoisty urok i jest cieplutkie i milutkie w stopy:tak:ale tym razem muszę się zadowolić panelkami, na szczęście jest ogromny wybór więc coś się znajdzie:-p

tiffi lekarz przepisał mi zelazo Sorbifer Durules (ok.30zł) więc takie zażywam,a co do okien to też mam brudne, czekam jeszcze pare dni aż sie rozciepli,akurat przed świętami sie umyje
Może wypróbuj, albo zapytaj lekarza co on na to, koszt 15zł
agatha mnie merbau się bardzo podoba, no właśnie odkurzanie co 2 dni to dla mnie bardzo często, ale podłogi masz super
louise to niestety potocznie zwane hemoroidy, każdy człowiek ma takie poduszeczki z krwią i w ciąży jak sa zaparcia to się uaktywnia i taki guzek tak jakby wychodzi na wierzch, całe szczęście nie boli mnie (smaruję maścią), ale tak naprawdę to chirurgicznie się usuwa, albo samo pęka/wypada. Jak twój lekarz robi ci takie badania USG co wizytę to myślę, że spoko i nie masz się czym martwić, bo w końcu on widzi to. Ja nie mam tak często USG dlatego te kluczowe muszą być.
jedyneczka ja też myslałam drewno na dól, panele na górę, ale mój M stwierdził, że jak już robić to porządnie tym bardziej że jka chcielibyśmy kupić porządne panele to prawie jka to drewno i generalnie on chce mieć w domu drewniane podłogi (no ja też wolę), ale koszt nas dotknie oj dotknie

Mój M pomału kończy maratony biega po urzędach i bankach a ja czekam aż wróci, bo ma urlop 3 dni a ja go w ogóle nie widuję no i obiecał dowieść KFC, żeby żonka nie padła. Dziewczyny mam pytanie, bo ja do sprzątania używam pronto, ale nie wiem czy to dobrze wdychać do dziadostwo?

Ostatnia edycja:
Lepiej Pronto w plynie, w sprayu. W aerozolu coś tam się wdycha...
Teraz niespodzianka-podobno takie u nas we Wrocku się pojawiają:)
krokusy2.jpg

Tiffi, może źle to ujęłam, żeby wszystko było bez zarzutu powinno się odkurzać co dwa dni, a u mnie to tak raz na tydzień średnio, ale też bez przymusu, jak jest coś ciekawszego do roboty to zawsze to wygrywa:-)

Jedyneczka, gdzie Ty widziałaś moje schody????????? Schody to też merbau tylko przemysłówka, takie małe klepeczki.

Zaraz rodzice przywiozą mi Maję do pracy, bo muszą coś załatwić a ja dzisiaj nie mogę wcześniej wyjść i muszę jej tu zorganizować jakieś zajęcie....

Właśnie siedzę i wybieram w necie tapety, więc wicie gniazdka włączyło się chyba większości z nas. Nie wiem też jakie mebelki wybrać do pokoju małej, chyba coś z Ikei bo będzie najbardziej ekonomicznie... M zadeklarował, że zaraz po świętach się bierzemy za szykowanie pokoju, więc muszę kuć żelazo póki gorące...

U nas póki co wszystko przemawia za Jadzią:-), Iga coś nie podchodzi mojemu M. On chce Joannę, ale ja nie chcę i nie możemy się dogadać, Jadzia to narazie nasz wspólny mianownik.

mruczka wychodzę z takiego samego założenia bo tez remont mam kwiecień-maj:tak:

tiffi jak wam kasiorki starczy to się nie zastanawiajcie nad ta podłogą tylko bierzcie drewnianą, dobrze że nie musisz M przekonywać a wręcz przeciwnie;-)bo zazwyczaj facet ma w nosie po czym chodzi i róznicy nie widzi:-pa pronto myślę nie szkodzi tylko może ubierz się ciepło i przy otwartych oknach myj, ja tak robię teraz jak odkurzam i myje podłogę bo mnie nawet płyn w nosie kręci:dry:

Ale się uśmiałam z nazw fryzur :-D, ja jeszcze sięgam, ale już ledwo, ledwo, M. mi chętnie pomorze, tylko mamy inne gusta :-D.

Tiffi ja ścieram kurze pronto, a podłogi myję czymś tam do paneli, co się pod rękę nawinie ;-).

Właśnie objadłam się pomidorówką, a na obiad przyjeżdża mama, bo się Nikusiem zajmie, jak z M. na usg pojedziemy, a ja nie pomyślałam, żeby M. wczoraj coś na dzisiejszy obiad kupił :confused:, całe szczęście miałam w zamrażarce 3 uda, więc w zapakowałam w rękaw i do piekarnika, do tego ziemniaczki i ogórek kiszony :-).

reklama
agatha no na sylwka przecież u Ciebie byłam:-Dna zdjęciu widać schody a właściwie Ciebie na tle schodów;-)

geperty ups nie pomyslałam że M może fantazja ponieść:-D
ja tez mam dzis pomidorówe bo jak tak kiedyś pisałyście to nabrałam smaka i zrobiłam wielki gar w niedziele tylko mięso od razu wyciągnełam i mam zupcie do dziś:-pAle jeden obiad już zjadłam, kluski ze sliwkami - takie se, juz więcej nie kupię, nie ma to jak własne:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry