Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja zaraz sie musze zerwac do sklepu bo moje starsze dziecie ma jutro imieniny i musze zakupic cukierki na dokładnie mam zapowiedziane 24 osoby + nauczyciele i bron Boze mniej ewentualnie wiecej,dobrze ze mój Patryk nie z tych co wymagaja jakis wielkich prezentów bo stwierdził zebym mu kupiła bravo w czwartek bo ............i tu cała tyrada odnosnie róznych lasek w których sie kocha czyli hanah montana i inne .najlepsze jest to ze on miał sobie odkładac jak dostaje od babci kaske i ze swoich kupowac to bravo a i tak to ja przewaznie kupuje mu bo po kasce to juz w ten sam dzien co dostanie to sladu brak.dobrze ze Filips jeszcze gupiutki ze leci tylko na lizaki;-)mój małż ją robi, nie wiem, dokładnie jak, ale wiem, że najpierw trzeba te pałki namoczyć w mleku tłustym z dodatkiem łyżeczki soli, najlepiej na noc, potem godzinę w tym mleku gotować,nie przejmuj się, że kożuch będzie..gotować ok. godzinę, aż zmiękną.. potem ostudzić i zabrać się właśnie za ta panierkę.. z tego co pamiętam, to tak: wymieszać mąkę z łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu cayenne. No i najpierw obtacza się pałkę w tej mące, potem w jajku, potem znowu w mące. Na patelni rozgrzać na maxa tłuszcz, musi być naprawdę bardzo bardzo gorący i wtedy wrzucasz te pałki, dosłownie na 2 minuty, żeby się zezłociły i tyle:-) ale przepyszne są, jak ja nie lubię za bardzo mięsa, to to zjem z apetytem, takie delikatne.. mniam:-)ewcik a jak robisz ta panierke??
brzmi groznie. moj lekarz-dziwadlo wlasnie nie robi tych badan. jak sie upomnialam to sie nieomal obrazil na mnie. i powiedzial ze on robi mi usg na kazdej wizycie i dokladnie oglada (taaaaaa....) i polowkowych jako takich nie robi. i ze npteraz obejrzal mi kregoslup-znaczy Staskowi-pod katem czy nie ma rozszczepu bo na to jest najlepszy czas w 18-19 tygodniu a nie w 22 np. niestety mnie to nie przekonuje ale co mam zrobic. w sumie tyle ciaz pomyslnie poprowadzil i bardzo go chwala wiec chyba mu zaufam.choc bylabym spokojniejsza majac te badania jednak.