jedyneczka
Fan(ka)
Witajcie brzuchasie:-)
Ja wstałam juz o 7.30
Ale robote miałam i dopiero teraz mam czas dla siebie.
Mysza no prosze jaki M kochany, nic dziwnego że Cię rozczulił;-)
Olyv przeglądasz stronki magazynów dekoratorskich? ja zerkam na deccorie, ładnie mieszkaj, cztery kąty itp.I magazyny drukowane też kupuję ale i tak Ciężko mi coś zdecydować:-)
emih jak to dobrze z tym lekiem że można a do tego taki skuteczny.
tiffi te wózki moje to polskiej firmy TAKO. Domek superowy, bardzo lubię wykuszowe okna;-)Masz racje z tym uważaniem, jak tak to "tylko ciąża" a jak coś to kobieta winna
oczekiwanie z tymi kosztami tak niestety jest że lubia rosnąc, mnie urosły przy remoncie o ok.30% i eks musiał jedną polise spieniężyć
A to własnie cos wyskoczy a to poprawka, i te pierdułki typu kabelki kontakty kleje i inne.Ja jak wybrałam za pierwszym razem farbe - miał być gołębi a wyszedł kolor betonu - to fachowcy zapytali czy to jakiś nowy podkład
Ja wychodzę z założenia że warto zainwestować w :dobre farby, podłogi i drzwi bo to sa rzeczy stałe i bardzo fatygowane;-)
dzamena ja tez właśnie coraz gorzej tam widzę a juz zginam się jak paragraf
chyba M muszę zacząć uczyć:-)
beata też mnie juz trafia ta zima a ponoć ciepło ma być dopiero w maju
ja normalnie funkconuje jakbym była w śnie zimowym
louise co za cholery że tak Cię denerwuja. A M wie że brzunio Cię boli że tablety bierzesz i masz uważać na siebie to powinien ich ustawić do pionu i chronić Cię żebyś sie ani fizycznie nie przemęczała ani nie denerwowała
Jak możesz to naprawdę się wyprowadź od nich bo Cię zamęczą!Nie daj się słoneczko;-)a nospa pomaga na te skurcze?bo mnie gin o to pytał.
madzik najlepiej zadzwoń do gina odnośnie tej glukozy bo nie wiem czy własnie nie o to chodzi żeby organizm nie zatrzymywał cukru, po co się zamartwiać. Białe krwinki podwyższone w ciązy to norma w żelazo masz ładniutkie;-)
ewcik ale fajna babeczka faktycznie i pociągnęła za sobą innych, oby więcej takich ludzi
aneta-h niziutka ta hemoglobina a w tobie tyle energi że i dla mnie by starczyło, jak ty to robisz?
żelazo wcinasz?ja kupiłam marchew na sok ale mi się go przecierac nie chce bo nie lubię sokowirówki potem myć
ale musze się zebrać w sobie.
ania_pestka ja też ślumpie non stop, mosakra
dzamena to super że wyniki dobre i cię fuj ominęło;-)
louise doczytałam że nospa nie pomaga Ci za bardzo, jedźcie może faktycznie na IP, uspokoisz serducho. I kto by pomyslał że kapusta Ci się odlubi
z kolorkami to nie ma co się modą sugerowac tylko tak jak własnie piszesz, dobrze się w takich kolorkach czujesz i to najwazniejsze;-)a sąsiadka zmierzła pinda
geperty to ubierz się na wyjście cieplutko, barhany obowiązkowo
beatka oby kawa pomogła, mnie głowa nigdy nie boli co prawda ale ja śnięta ryba cały dzień i tylko w kawie nadzieja
Ja wstałam juz o 7.30
Ale robote miałam i dopiero teraz mam czas dla siebie.Mysza no prosze jaki M kochany, nic dziwnego że Cię rozczulił;-)
Olyv przeglądasz stronki magazynów dekoratorskich? ja zerkam na deccorie, ładnie mieszkaj, cztery kąty itp.I magazyny drukowane też kupuję ale i tak Ciężko mi coś zdecydować:-)
emih jak to dobrze z tym lekiem że można a do tego taki skuteczny.
tiffi te wózki moje to polskiej firmy TAKO. Domek superowy, bardzo lubię wykuszowe okna;-)Masz racje z tym uważaniem, jak tak to "tylko ciąża" a jak coś to kobieta winna

oczekiwanie z tymi kosztami tak niestety jest że lubia rosnąc, mnie urosły przy remoncie o ok.30% i eks musiał jedną polise spieniężyć
A to własnie cos wyskoczy a to poprawka, i te pierdułki typu kabelki kontakty kleje i inne.Ja jak wybrałam za pierwszym razem farbe - miał być gołębi a wyszedł kolor betonu - to fachowcy zapytali czy to jakiś nowy podkład
Ja wychodzę z założenia że warto zainwestować w :dobre farby, podłogi i drzwi bo to sa rzeczy stałe i bardzo fatygowane;-)dzamena ja tez właśnie coraz gorzej tam widzę a juz zginam się jak paragraf
chyba M muszę zacząć uczyć:-)beata też mnie juz trafia ta zima a ponoć ciepło ma być dopiero w maju
ja normalnie funkconuje jakbym była w śnie zimowym
louise co za cholery że tak Cię denerwuja. A M wie że brzunio Cię boli że tablety bierzesz i masz uważać na siebie to powinien ich ustawić do pionu i chronić Cię żebyś sie ani fizycznie nie przemęczała ani nie denerwowała
Jak możesz to naprawdę się wyprowadź od nich bo Cię zamęczą!Nie daj się słoneczko;-)a nospa pomaga na te skurcze?bo mnie gin o to pytał. madzik najlepiej zadzwoń do gina odnośnie tej glukozy bo nie wiem czy własnie nie o to chodzi żeby organizm nie zatrzymywał cukru, po co się zamartwiać. Białe krwinki podwyższone w ciązy to norma w żelazo masz ładniutkie;-)
ewcik ale fajna babeczka faktycznie i pociągnęła za sobą innych, oby więcej takich ludzi

aneta-h niziutka ta hemoglobina a w tobie tyle energi że i dla mnie by starczyło, jak ty to robisz?
żelazo wcinasz?ja kupiłam marchew na sok ale mi się go przecierac nie chce bo nie lubię sokowirówki potem myć
ale musze się zebrać w sobie. ania_pestka ja też ślumpie non stop, mosakra

dzamena to super że wyniki dobre i cię fuj ominęło;-)
louise doczytałam że nospa nie pomaga Ci za bardzo, jedźcie może faktycznie na IP, uspokoisz serducho. I kto by pomyslał że kapusta Ci się odlubi
z kolorkami to nie ma co się modą sugerowac tylko tak jak własnie piszesz, dobrze się w takich kolorkach czujesz i to najwazniejsze;-)a sąsiadka zmierzła pinda
geperty to ubierz się na wyjście cieplutko, barhany obowiązkowo

beatka oby kawa pomogła, mnie głowa nigdy nie boli co prawda ale ja śnięta ryba cały dzień i tylko w kawie nadzieja

A później na takim wózeczku na klocki dla dzieci musiałam go do szpitala zawieść i jechaliśmy przez pustynię, pola, lasy i błota. Chyba dlatego teraz taka zmęczona jestem
, też mam sokowirówke, M miał mi robić soczki z marchewki ale albo sie zapomina albo mu sie nie chce bo dawno już nie zrobił,mi się też jakoś nie chce, włąśnie co do energi to biorę się za meblosciane w małym pokoju-opróżnianie przedremotowe
i dumna jestem z siebie; oczywiscie pana w budowlanym opier. konkretnie i od razu lepszy humor oj biedny bedize ten moj M jak sie remont skonczy bo wlasnie mowil ze sie normalniejsza zrobilam