reklama

Lipiec 2010

perla teraz doczytałam, gratuluję córeczki!
Aneta-h hemoglobiny mam 13. Ale za to jakieś MPV mam podwyższone. Jutro idę do gina to się zapytam co to.

Tak mnie głowa boli, że aż mi się ryczeć chce.
Zrobiłam sobie kawę mam nadzieję, że pomoże.

reklama
gepherty moze i kazda mousi pic ,troche sie zdziwiłam ze mi nie kazała bo wyraznie sie spytałam czy i kiedy bedzie to badanie zwazywszy na fakt ze w poprzednich ciazach miałam i tu juz 25 tydz powiedziała ze nie wiec sie dopominac nie bede

Witam Kochane!!
Domki i projekty po prostu boskie:-)
Ja miałam straszną noc...Więzadła mnie ciągnęły, nie moglam znaleźć sobie miejsca. Jak w końcu zasnęłam, to śniło mi się, że jestem w ciąży z byłym chlopakiem. Mój mąż się dowiedział i obiecał zaakceptować dziecko, ale jednocześnie powiedział,że już mnie nie będzie kochał. A ten były nie chciał się przyznać do dziecka. Bałam się,że dzidzia będzie do niego podobna. A na koniec okazalo się,że jestem kotką i mam 3 dzieci na raz z 3 różnych ojców...

Hejka z rana, miałam się wyspać, ale ja (zawsze zawdowoy śpioch) ostatni w ogóle spać nie mogę, siku po 5 razy chodzę, pić, przewracam się z boku na bok, a o 2 w nocy dostałam smska, że M wylądował na miejscu już.

oczekiwanie, my nie mamy zakazu przytulanek, ale ja totalnie nie mam ochoty, czuje się jak wieloryb, spać mi się chcę, a M nie nalega na szczęście, powiedział, że wytrzyma taką rzadką częstotliwość, ale w pierszej ciązy miałam to samo:-(

Magdzia i Anetka, to po tej glukozie chce Wam się spać, na pewno od słodkiego

Mysza, moj M też taki jest, zawsze załagadza nasze spory, i rzadko kładziemy się spać pokłóceni.

Olyv, ja mam ściany takie cappucino w salonie a jedną taką morsko-turkusową i takie same dodatko, zasłonki, obrus itd, a w sypialni na wrzosowy, ale różne tonacje, jedna ściana jest mega ciemna wrzosowa

Tweenie, oglądając to kiedyś stwierdziłam, ze ci ludzie są mocno upośledzeni, jak dla mnie całe USA - widziałam i dziękuję, nigdy nie chciałabym tam mieszkać.

Olyv i Oczekiwanie, my tez się budowaliśmy, mieszkamy od roku, tylko my się nastawilismy tak: albo wszystko wykańczamy do końca, albo się nie wprowadzmy w ogóle. Przerabiałam u moich rodziców jak w zasadzie całe życie "wykańczali: domek i dziekuję bardzo... Co prawda wiązało się to z wiekszym kredytem, ale nie mieszkamy na budowie. Najgorsza wykończeniówka....

Dzamena mam to samo z depilacją, chyba wkrótce M to zacznie robić, normalnie już nic nie widzę przez ten brzuchol

Dziewczyny, a ile płacicie za tą glukozę, bo też musze zrobić, mam obciążenie 75mg

Ewcik, to mi się jeszcze taka miła kolejka nigdy nie trafiła

ania_pestka, u mnie to samo, z nosa cieknie, gardło boli i wszytskie mięśnie mnie bolą

geperty zdrowiej rybko-naprawde lepiej by bylo wylezec do konca chorobsko ale jak mus to mus. brzuszkowi od poniedzialku juz naprawde dam odpoczac...jeszcze w weekend bede pomaga i ustawiac juz wszystko w domku (mam nadzieje) a od pon zwolnie i powolutku sobie tam bede sprzatac-nie spieszy mi sie jak juz u siebie tylko bede :-)
a z glukoza to hmmmmmm...bylam w sobote u szwagierki i powiedziala ze tez nie miala tego badania bo wczesniej miala calkiem ladny cukier i gin nie kazal jej glukozy juz robic. a to podobno b skrupulatny lekarz. wydaje mi sie ze to jest to co ja zawsze powtarzam-WSZYSTKO ZALEZY NA KOGO TRAFISZ-I CO GIN TO INNE BADANIA. moj np nie robi polowkowego...:dry:

agatha mam ostatnio to samo ze spaniem-od samego poczatku zasypialam jak tylko przyjelam pozycje lezaca-obojetnie w jakim celu (a czesto nawet jak siadlam na chwile). za to teraz masakra-wieczorem nie moge zasnac i budze sie 1000 razy w ciagu noc a rano bladym switem

Ostatnia edycja:
oczekiwanie super pomysł na kuchnię - w moim stylu (mie się podobała czarna kuchnia a ecru blatami), tylko ja rezygnuję z połysku, bo niestety przy dzieciach, ale nie tylko to jednak ogromne wyzwanie. Co do naszego domku to jest duży, ale tak jak mówiłam kupowliśmy gotowy, a trudno kupić gotowy mały domek. na parterze jest salon, kuchnia, mała łazienka, pokój do pracy i mała spiżarka, a na górze 2 pokoje dla dzieci (ten drugi póki co będzie gościnny), nasza sypialna z garderobą i mały pokoik taki później gościnny, a póki co będzie składowiskiem i łazienka.
louise z tymi skurczami to może nie do końca to takie złe skurcze tylko może mięsień jakiś drga, brak magnezu, najważniejsze że mały kopie. Odpocznij trochę i dobry pomysł jedź do siostry.
Co do glukozy nie robiłam jeszcze ale moja przyjaciółka robiła, miała 50, wynik wyszedł jej jakoś 160 po i wtedy zarządzili powtórne badanie z większą dawką.
Co do Spadkobierców zaśmiewam się zawsze,a Górski moim idolem, pamiętam jak w jednym z odcinków wynosił drzewo z dekoracji i zaczął je jeść. Hmmm nie chciałabym by córka z rodziną z nami mieszkała, ja jestem z tych co to uważają, że dzieci powinny same mieszkać
madzik ja też słyszałam że norma to 140, a co do leukocytów ja też mam podwyższone
ewcik to rzeczywiście miła sytuacja, aż chce się być wśród ludzi w ciąży
aneta h ja jeszcze nie robiłam glukozy, a hemoglobinę mam poniżej normy, podobnie jak ty i hematokryt niżej

Ale miałam dzisiaj kiepski sen, M mnie zostawił, potem mama śniła mi się, że siedziała w jakiejś wannie i ojciec przyszedł, to jakiś koszmarny sen był.
Mój M robi maraton po urzędach, a ja musze popracować na kompie, a w ogóle mam lenia

aghata powiem ci ze nie wiem ile kosztuje to badanie bo jeszcze nie robiłam,co do snów dziewczyny to czasem brak mi normalnie słów na to jakie teraz masakry nam sie snia.
ja z glukoza sie narazie wstrzymam ,ta pani dr moja jest bardzo chwalona ,wiec raczej chyba wie co mówi
najgorzej teraz bo chyba mnie któras zaraziła bezsennoscia

Witam sie i ja :happy2:
Na 14 ide do poloznej ...Mam multum spraw papierkowych z nia do zalatwienia i duzo pytan ..Wkoncu jak ma sie wyzyte raz na ponad miesiac to tego sie nazbiera ...
Mam nadzieje,ze waga bedzie laskawa i wiecej jak 5 kg na plusie nie pokarze :baffled:

Wczoraj wieczorem zauwazylam sie spuchly mi nogi tzn.kostki :baffled:ogolnie jakos czuje sie jak balon chyba od tej zatrzymujacej sie wody .
Masakra czyzby najgorsze juz sie zaczynalo :confused:
dzamenka Widze,ze i Ty masz ten problem wiec zielona herbata wskazana ?Niby sika ciagle ale co z tego jak nogi spuchniete ...

Ogladalam dzisiaj pogode i mowili ,ze od jutra ma byc coraz cieplej w PL :happy2:wiec za kilka dni pewnie powitacie wiosenke :happy2:

Mruczka usmialam sie z twojego snu:-D:-D:-D:-D agatha ja bym chciala za jednym razem skonczyc domek no ale fundusze nie pozwola raczej a za glukoze 75g placilam niecale 6zl a za badanie 10zl. Tiffi no wlasie tez mnie to przeraza w tym polysku ze kazdy palec widac ale zaryzykuje;-) Oj a sen to widac kiepski. Dziewczyny jesli chodzi o to obciazenie glukoza to kazda ciezarna powinna je miec zrobiona neizaleznei od tego jaki cukier wychodzi na czczo. dzamena gratulujemy udanej wizyty, my w pn jedziemy dac "pogrzebac" lekarzowi:-D:-D:-D:-D:-D geperty czekamy na relacje z USG;-) I chyba musze sie zdrzemnac po tych badaniach. To milego dnia i do pozniej.

reklama
vanilka to pomysl ze ja juz od miesiaca tak puchne....wrrrrrrrrrrr!!!! i nie jest to mile. a do poloznej to juz do tej fajnej nowej idziesz? do malpy juz nie chodzisz? :-) ;-)
oczekiwanie z glukoza j.w.-zalezy od lekarza. wg mnie polowkowe tez kazda powinna miec zrobione a ja nie bede bo moj gin nie robi i tyle. a inny glukozy nie robi i tyle. ja sama polowkowego nie zrobie u kogos innego bo nie stac mnie przy tym remoncie zeby dodatkowo min 120 zl wydac (mowie o zwyklym usg)-bo za to mam np lustro do lazienki. albo pol najtanszego zlewu do kuchni albo 4 paczki gresu na podloge :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry