Jejciu dziewczyny, ale macie super chałupki (ew.projekty) i te mniejsze i te większe, domek to moje marzenie i wierzę, że kiedyś się spełni

.
Malewa ty o 00-15 pierzesz i prasujesz

, boziu o tej porze to się w łóżeczku leży

.
Magdzia ale pech z tym usg, oczywiście chodzi mi, że płci nie widać ;-), wstydliwe dzieciątko.
Dzamena czekam na wieści po jutrzejszym usg, a glukozę 50g to każda musi pić, niezależnie od wyniku bez obciążenia.
Louise u mnie w laboratorium na cukier trzeba przyjść o 7-00 panie rozrabiają, trzeba wypić i czekać, teraz będziesz piła 50g więc czekać będziesz godzinę, gdyby wynik był za wysoki to powtarzasz badanie pijąc 75g i czekasz 2 godziny, ale to po kilku tygodniach. Widzę, że już dostałaś odpowiedź, a z brzuszkiem uważaj, jeśli masz obawy to lepiej to sprawdzić

.
Madzik ja w pierwszej ciąży miałam wyniki 153 po 50g i musiałam przejść na dietę, po 2 tygodniach badanie po 75g i wynik 131, ciągle za dużo, po 3 tygodniach znów 75g i wynik 103, dali mi w końcu spokój

.
A wyniki też wczoraj odebrałam (znaczy M.) i mam za dużo leukocytów 11,14, ale tak jak mówisz mogą być podwyższone w ciąży

.
Aneta-h hemoglobinę mam 12.2.
Dziś nieco lepiej się czuję, ale przydałoby się jeszcze ze dwa dni poleżeć, a tu dupa, dziś USG o 18-30 :-), a jutro wizyta w ginki o 10-tej i jak tu się kurować

.