reklama

Lipiec 2010

tweenie nie denerwuj sie-bedzie dobrze na usg i zobaczysz wiercipiete -od razu sie uspokoisz :-)

agatha mam dokladnie to samo co Ty z tym spaniem :dry: dzis budzik na 7 mialam np a od 5 juz nie spie....

reklama
Dziewczyny, mam do Was pytanko. Od kilku dni drętwieja mi ręce. W nocy lubie trzymać je skierowane ku górze, budzę się i ich nie czuję, wręcz spadają mi jakby były martwe. Dopiero jak je spuszczę w dół wracaja do normy. To samo z paluchami, tak nagle drętwieją mi w ciągu dni i przechodzą mrówy.;-) Wy tez tak macie? Może to wynik tego, że biorę dopegyt na ciśnienie, albo mam za mało Mg, czy żelaza?:baffled: Bo wyszło mi obniżone... Jutro idę do gina to może coś poradzi...;-)

cześc dziewczęta:-) ja już zaliczyłam US rano , ale nie złożyłam Pita, bo kolejka masakryczna, a urocza pani z okienka na moje pyt. odnośnie obsługi ciężarnych poza kolejnością stwierdziła: eeeee nieeeeee, teraz to już nie ma czegoś takiego- a tak chciałam po raz pierwszy wykorzystać brzunio:-)no nic, uderzę jutro, może bedzie lepiej:-) D chory na l4, więc mam w domu szpital i obsługuje biedaczka :-D

oczekiwanie ja mam właśnie błyszczącą kuchnię-czerwono-czarna:-)
dzamena pocieszyłaś mnie z tą depilacją, bo ja włąsnie wczoraj podczas kąpieli wydawałam dziwne dzwięki i D pyta: kochanie, a co ty tam tak stękasz? więc mu mówię, że chyba musi zrobić szybki kurs fryzjerski, bo powoli tracę kontakt wzrokowy z moją ... i potrzebny będzie asystent :-Dw przeciwnym razie będę prezentowaś styl awangardowy:-)
magdzia fajnie, że wszystko ok z maleństwem, będziesz trochę spokojniejsza:-)
lousie no to niedobrze, stres bardzo niewskazany, ale łatwo powiedzieć, trudniej wykonać, pozostaje tylko starać się nie brać wszystkiego do siebie
madzik moze po prostu rypnęli się w laboratorium? pewnie będziesz musiała powtórzyć, bo rozumiem, że nie chodziłaś po wypiciu a przed pobraniem krwi, bo nie można? a tak w ogóle to śniłaś mi się dzisiaj-roześmiana w sukience w oczodajne paseczki kolorowe-już mi się chyba w główce miesza haha
tweenie co do puchnięcia palców-ja ściągnęłam rodowe złota już tydzień temu, po opowieści mojej koleżanki- laska się zapierała, że nie ściągnie pierścionka, bo drogocenny bardzo, finał był taki, że na porodówkę majstra szpitalnego ściągnęli i przeciął na chama ten jubilerski okaz:-D

ashika ty zabiegana kobieto :-) jak tak sobie mysle, to Ty powinnas ciagle cosrobic i miec caly dzien zajety zeby sie dobrze psychicznie czuc. tyle ze fizycznie organizm w ciazy nie daje rady juz. stad wiec pewnie twoje frustracje. i cierpi kto? ten co najblizej i sie nawinie pod reke pierwszy-czyli M-ek

kasik dretwienie to ja zawsze mialam jak magnezu brakuje. czesto na 2 dzien po piciu imprezowym ponad norme wystepowalo u mnie :-):zawstydzona/y: ale normalnie tez jak za malo magnezu.

ewelad to dziwne ze tak ci pani w US powiedziala bo chyba ashika byla ostatnio i wlasnie bez kolejki zalatwiala sprawy o ile sie nie myle. i co to w ogole znaczy ze teraz juz tego nie ma...ciezarna to ciezarna czy 10 lat temu czy teraz .brzuchy sie na przestrzeni wiekow lzejsze nie zrobily ani dolegliwosci miejsze (raczej na odwrot) mimo iz postep w toku.
mojej siorze obraczke slubna przecinali tez. a maz jak wrocila to stwierdzil ze mogla jechac wczesniej bo szkoda zniszczonej obraczki...te chlopy to doslownie....rece opadaja czasem

ashika ty zabiegana kobieto :-) jak tak sobie mysle, to Ty powinnas ciagle cosrobic i miec caly dzien zajety zeby sie dobrze psychicznie czuc. tyle ze fizycznie organizm w ciazy nie daje rady juz. stad wiec pewnie twoje frustracje. i cierpi kto? ten co najblizej i sie nawinie pod reke pierwszy-czyli M-ek

i w tym jest pies pogrzebany jak to mowia, ale jeszcze chwila damy rade ;-)

A zapomnialam wam napisac ze jak bylam u dentysty to mi robila cos z dziaslami chyba to sie piaskowanie nazywa o ile dobrze pamietam i dostalam paste do zebow MERIDOL i jak umyje zabki to juz nei czuje sie jak wampir ktory szczotkowal zeby po posilku takze polecam wszystkim przez 2 dni bylo gorzej ale teraz jest super po prostu a plulam krwia przy myciu zabkow :-)

vanilka ja dzis zrobiłam mały eksperyment rano bo waze sie codziennie jak wstane oczywiscie wczesniej musze isc sie wysiusiac bo chyba bym musiała do wagi mopa zabierac.srednoi miałam co miesiac na wizycie kilo wiecej a teraz ostatni mies 2 kilo ale zaczełam puchnac ,nawet jak mam skarpety bezuciskowe to i tak mam opuchniete kostki jak je zdejme dzis rano o 6 weszłam na wage a tu o zgrozo od wczoraj jeszcze 2 kilo czyli razem cztery no to mówie dosc tego ,jak do dziewiatej zawsze juz byłam po sniadaniu tak dzis rano wypiłam tylko kawe i wyobrazcie sobie ze przez 3 godz wysikałam 1,5 kg ,moja gin powiedziała ze to od wody i mam troche ograniczyc sól,do tego zielona herbata a i jeszcze wspomniała ze niestety teraz trzeba uwazac na wszystko co sie je bo tam tez teraz pełno wody do tego zaczyna sie wiosna i warzywa które powoli sie pokazuja tez maja mnóstwo wody,jednym słowem pani dr ma nadzieje ze jakos sie doturlamy.
ashika no no pan robert ci sie sni ?no to niezle .juz wyobrazam sobie mine twojego jak sie dowiedział i ten strach w oczach.pocieszyłyscie mnie z tym fryzem tzn ze nie tylko ja tak mam
emih kochana dobrze zes sie kobito w koncu opamietała no bo ile mozna chorowac?wstyd,myslałam o Tobie ostatnio czy jeszcze jestes na siłach po tym milutkim pobycie dzieci w weekend,
ja poszłam na łatwizne i chce zrobic dzis to ciacho jogurtowe które zakupiłam z delekty i z tad moje pytanie do jedyneczki powiedz mi czy ty dodajesz do tego ciacha jogurt naturalny czy owocowy a owoce tylko na wierzch? pytam bo ja nigdy takiego nie robiłam z torebki a tu jest napisane ze mieszac składniki mikserem ale jak sie robi normalnie ciasto jogurtowe to wrecz przeciwnie miesza sie tylko do polaczenia składników bo jak za bardzo sie wymiesza to nie wyjdzie no i mozna jogurt jaki sie chce

reklama
hej dziewczynki !!
Właśnie wróciłam od dentystki - musiałam do białej plomby dopłacić i wyszło mnie to 80 zł :baffled: A jeszcze mam ze dwa zęby... esh masakra jakaś, ale ja nie chcę tych czarnych plomb, bo to jak dziura wygląda....
I teraz sobie tak siedzę i myślę, że ja to głodna jestem, a nie mogę jeść 2 godziny :baffled:
Jeszcze z M miałam ścięcie... i tak w ogóle do dupy się czuję... Mała słabo się rusza... trzeba ją nieźle zmuszać... wszystko mnie martwi i się wszystkim denerwuję...
Vanilka mam nadzieję, że te wiosenne prognozy się sprawdzą, bo ja to już depresji dostaję...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry