Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Braciszek się cieszy?;-)
ale damy przecie rade, wyjścia nie ma:-)a to że masz takie myśli i lęki to normalne i mówmy o tym bo kto jak nie my siebie nawzajem najlepiej zrozumiemy. Główka do góry i nie smutaj już, pewnie jesteś bardzo zmęczona i stąd takie myśli, oby jutro od rańca słoneczko zajrzało w twoje okienko;-)
po tych mojej teściowej historiach od wróżki, że chłopak na pewno, to chyba jeszcze jedna opinia mi porzebna, żeby pójść po bandzie w kwestii sukieneczek:-)
.Nie mam szans na to,żeby przespać się w ciągu dnia, czy poleniuchować do 10.Wczoraj wygłosiłam eMowi przemówienie o tym,że powinien on teraz wstawać razem z Szymonkiem i szykować Izulkę do szkoły, bo mi należy się trochę odpoczynku.A dziś rano jak mały się obudził, nie było szans,żeby go zwlec z łóżka.Chyba z przemęczenia te dołki łapię.
Dziwne- jakie człowiek może mież prozaiczne marzenia;-)JA marzę, żebym mogła przespać jednym ciągiem 10 godz.;-)
Teraz pewnie lekko nie będzie, ale pomyślmy o plusach na satre lata;-)
;-)