reklama

Lipiec 2010

kurcze właśnie raczej na środku, ale nie jest to jakiś silny ból, tylko taki sobie...nie wiem już sama co o tym myśleć...
może przez to co napisała kama tak się boje...

geperty gratuluje synka!

reklama
geperty po pierwsze to serdecznie gratuluje ,zdaje sobie oczywiscie sprawe ze mozesz sie czuc lekko zawiedzona ale widocznie tak miało byc ,synusie tez sa fajni.
mammi kyo miałby nie dac rady ze niby ty? chyba sobie zartujesz ,obrotna z Ciebie dziewczyna i nie martw sie tak sobie zorganizujesz ze dasz tak samo geperty .powiem szczeze ze czasem tez mam takie mysli ale skoro dałam sobie z jednym ,pózniej z drugim ,z trzecim troche wiekszym ale tez czasem jak dziecko albo i gorzej to i z nastepnym dam.
atabe połoz sie odpocznij teraz w tym okresie czesto cos nas bedzie łapac ,bolec i ciagnac to zupełnie normalne wiec nie ma co sie nakrecac bo tylko z tego nieszczescia wychodza.mozesz sie martwic jak bedziesz miec skurcze ale na okres macica sie rozpulchnia tak samo jak w ciazy sie rozciaga wiec narazie na spokojnie.

agatha z tymi podłogami to różnie bywa, więc wolałabym się nie stresować że wszystko widać, ale z drugiej strony ciemna jest fajna. Mnie imię Iga średnio się kojarzy (ale dlatego, że mi się kojarzy z kimś)
jedyneczka no mój M lubi drewno na podłodze, ja też, ale to duży koszt, a wiadomo podłogę robi się wcześniej, a do podłogi klej, listwy itp. i potem może się okazać, że czegoś nie będzie bo kasy nie starczyło. Zgadzam się, że lepiej coś porządnego niż potem przeklinać, zwłaszcza że podłogę robi się na lata. Tylko obawiam, się, że na rzeczy które chciałabym zakupić nie starczy kasy.
atabe tam gdzie się zapisywałam na szkołę rodzenia to są zajęcia teoretyczne i ćwiczenia z osobami towarzyszącymi. Może ten ból to z nerwów
tweenie ja dzisiaj o tym pisałam, że mam właśnie guzek krwawniczy, smaruję maścią, ale generalnie to nie spowoduje zniknięcia, tylko czytałam, że albo pęknie, albo wypadnie (cokolwiek to znaczy), albo chirurgicznie
keeejt z jakiego mięsa gotujesz gulasz?
kama nie strasz proszę....
mammi nie można wyspać się na zapas, wypocząć, tak samo jak nie można oszczędzić czas - zgromadzić w sejfie i potem wykorzystać
geperty jak to co zrobisz z trzema chłopami - wykorzystasz ich do ciężkich robót, a ty będziesz odpoczywać. Gratulacje synka!!!!!!

Ja przeglądam wątek z wózkami i normalnie mam mętlik, ale muszę przebrnąć przez cały wątek.

geperty gratuluje synusia:tak:Braciszek się cieszy?;-)

atabe jak po magnezie i nospie nie przejdzie to lepiej na IP pojechać, ja teraz wystrachana po ostatnich smutnych wieściach:confused:

gregorka jak możesz mykaj na L4, nie warto ryzykować!

mammi ja drugie ale też troszkę jestam wystrachana mając świadomość jak wolność i swoboda się ukruci:-pale damy przecie rade, wyjścia nie ma:-)a to że masz takie myśli i lęki to normalne i mówmy o tym bo kto jak nie my siebie nawzajem najlepiej zrozumiemy. Główka do góry i nie smutaj już, pewnie jesteś bardzo zmęczona i stąd takie myśli, oby jutro od rańca słoneczko zajrzało w twoje okienko;-)

Ja zmykam bo obiecała M masażyk, pleców co byście sobie nie myślały:-p
Spokojnych, powtarzam spokojnych snów wszystkim:-)

Geperty, gratuluję synusia. A przecież miał być tydzień dziewczynek... Co to będzie jutro u mnie?? I jak ja dziś zasnę z tego stresu??
Tiffi, gulasz robie z łopatki wieprzowej, pychotka wyszedł :-D

no nadrobiłam, co naskrobałyście:-)
geperty gratuluje synka- będziesz królową pośród swoich mężczyzn:-)
kasik Tobie powodzonka jutro u dr B:-)
ja u gina zadałam serię swoich dziwnych pytań, które gromadzę przed każdą wizytą-stwierdził, że dzisiaj pojechałam z grubej rury, bo o vasa previę pytałam m.in, na te moje bóle jakby kolkowe zapisał nospe i luteinę- dzięki forum wiedziałam co to jest, więc od razu pytam, w jakiej postaci-no i niestety dowcipnie, że się tak wyrażę, choć mi nie do śmiechu:-( ale cóż, trudno, byłam też na usg u drugiego lekarza i ten stwierdził, że ta luteina to chyba bardziej dla mojego spokoju psychicznego, a to pewnie wiązadła się naciągają- ogólnie więcej odpoczywać i leżeć, nie stresować się-będzie ciężko z moim adhd:-) poza tym dostałąm skierowanie na kupę badań- jak mi miła pani z laboratorium 'pociągnie' to mi chyba krwi braknie, a że mam zamiar za jednym zamachem zrobić wszystko- w tym glukozę, musze zabrać D do asysty, cobym nie zemdlała, albo ewentualnie nie zarzygała poczekalni:-)
mammi fajnie, że się objawiłaś sąsiadko:-) mało Cię znam i ekspert dzieciowy ze mnie żaden, ale śmiem wnioskować, żę i z 5 dałabyś radę, a 3 dzieciorków to pikuś:-)
acha- lekarz nr 2 także zawyrokował dziewczynkę:-) a pyta mnie na początku-czy znamy płeć, a ja nie taka głupia, nie będę mu podpowiadać, więc mówię, że owszem, ale poczekamy co on tam zobaczy- no i nie wyróśł sisior :-D po tych mojej teściowej historiach od wróżki, że chłopak na pewno, to chyba jeszcze jedna opinia mi porzebna, żeby pójść po bandzie w kwestii sukieneczek:-)

Ostatnia edycja:
jedyneczka no biedna ta Twoja Emi ze musiała Ci pod nozyce wpasc,no oczywiscie zartuje mam tylko nadzieje ze nie opitoliłas jej na kruciutko bo ma łdne włoski

DZIEWCZYNKA

Jak lekarz powiedział, że będzie dziewczynka, to M stwierdził, że teraz to mogę już autobusem do domu wracać :-D A Mała mu na to język pokazała :-):-):-)

reklama
tiffi wiem,że nie da wyspać na zapas;-) Zazdroszczę po prostu niektórym,że się wysypiają i że mogą rozkoszować się swoim stanem.Ja Nie mam taryfy ulgowej.Nawet M nie traktuje mnie jakoś specjalnie:confused:.Nie mam szans na to,żeby przespać się w ciągu dnia, czy poleniuchować do 10.Wczoraj wygłosiłam eMowi przemówienie o tym,że powinien on teraz wstawać razem z Szymonkiem i szykować Izulkę do szkoły, bo mi należy się trochę odpoczynku.A dziś rano jak mały się obudził, nie było szans,żeby go zwlec z łóżka.Chyba z przemęczenia te dołki łapię.:sorry2:Dziwne- jakie człowiek może mież prozaiczne marzenia;-)JA marzę, żebym mogła przespać jednym ciągiem 10 godz.;-)

dzamenka Racja- jakoś musimy dać radę.Teraz już niespecjalnie mamy wyjście;-)I wiesz co?
Obydwie będziemy miały rodziny wielodzietne:-DTeraz pewnie lekko nie będzie, ale pomyślmy o plusach na satre lata;-)

jedyneczkaBardzo milutkiej nocki życzę:-p;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry