reklama

Lipiec 2010

reklama
emih Na Małej syrence bylismy w Domu Harcerza

Geperty Tez byłam u tego pana doktora na USG 3D/4D(w czwartek który był). Bardzo miły i konkretny z niego lekarz. Zaproponował mi abym nastepnym razem przyszla w 32 tygodniu

Beatka25 Gratuluję, ale macie super -Parka:-). Och tylko mogę pomazyć:-(

Ostatnia edycja:
A my pojechalismy do Kfc -objadłąm się na maksa :)Przytyłam póki co 5, 5 kg więc chyba w normie-lekarz się nie czepiał.
Kama narobiłas mi smaka truskawkami-jutro lecę kupić :)
Ja też w nocy się budzę i czasami ponad godzinę nie spię-chyba takie uroki ciązy.
Na weeknd może pojadę w góry -rodzice mają w Brennej domek , a ma zrobić się cieplej więc chyba wybęde tam na dwa dni-pospaceruje trochę przynajmniej!
Pytałam się ginekologa o moje twardnienie brzucha to powiedział,że to jest normalne na tym etapie ciąży i kilka razy na dzień może się zdarzyć.

Supcio w takim razie gratki dla dziadka :tak::-D.

Beatka superrrrr, tak chciałaś dziewczynkę :-).

Patipaula jaki świat jest mały, a tym bardziej Gdańsk :-D, ja też teraz będę szła w 32tc :tak:, a doktorka na pewno będę polecać :tak:, w pierwszej ciąży na najważniejsze usg chodziłam do Doeringa, sprzęt super, ale lekarz przereklamowany, badanie mniej szczegółowe i prawie bez komentarza, a kasy oczywiście więcej brał, bo nazwisko robi swoje :sorry2:.

Beatka!- wielkie gratulacje dziewuszki! Ciekawe co z Keeejt?

Evelad... ale mnie zaczarowałas opowieściami o słodyczach choć dziś taka jestem opchana Bóg wie czym- normalnie rozsadza mnie choc nawet obiadu nie jadłam... No ale jak się je pop corn (tak... nie lubię a jednak zrobiłam)

Agatha- nie martw się że dzidzia mniej się dziś ruszała- jesli Ty tak szalałaś mogłas nie czuć jak ciągle w biegu i w biegu- dzieciaczki wtedy lubią sobie pospac bo.. kołysze :tak:

Ostatnia edycja:
Supcio w takim razie gratki dla dziadka :tak::-D.

Beatka superrrrr, tak chciałaś dziewczynkę :-).

Patipaula jaki świat jest mały, a tym bardziej Gdańsk :-D, ja też teraz będę szła w 32tc :tak:, a doktorka na pewno będę polecać :tak:, w pierwszej ciąży na najważniejsze usg chodziłam do Doeringa, sprzęt super, ale lekarz przereklamowany, badanie mniej szczegółowe i prawie bez komentarza, a kasy oczywiście więcej brał, bo nazwisko robi swoje :sorry2:.

Zgadza się:-)

Ja sie na dzis juz zegnam. Dobranoc kochane:-) do jutra.

Ja się witam i za moment będę się żegnać , od 3 dni ciężko pracuje "fizycznie" jeśli chodzi o uczelnię, mnóstwo zajęć, zamieszanie z pracą licencjacką, dziś wróciłam późno i spałam przez prawie cały wieczór, strasznie boli mnie brzuch, chyba wezmę Nospę i położę się z powrotem. Nie mam na nic siły ostatnio...

Oczywiście gratuluję lipcóweczkom udanych wizyt :) a widze jednym okiem, że trochę ich było ;D

reklama
Najadłam się- zjadłam bułkę z serem i ogórkiem konserwowym i naleśnika z nutellą:-D ale wiecie co smakowało mi to połączenie ogórków i nuteli:-)
tiffi no to mamy podobny gust co do wózków:-) mi też maxi cosi się podoba- własnie go oglądam:-D ale ta spacerówka wydaje mi się bardzo mała...a co do x-landera, to mi rozkładanie spacerówki nie sprawia żadnego problemu, a próbowałam wielokrotnie. Jedynym minusem jak dla mnie to brak obracanej spacerówki...no i właśnie nie wiem- czy dam rade bez tego żyć;-)
Znalazłam na tosia.pl maxi cosi mura4 gondola, spacerówka i śpiworek za 1999zł z 2008r, jak na ten wózek to cena atrakcyjna.
beatka gratuluje córci!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry