reklama

Lipiec 2010

dzień dobry
witam sie deszczowo-bo u nas leje....ale to też plus bo snieg ginie....:happy2:
byliśmy kilka dni nad morzem.pogoda nam dopisała.-więc zadowoleni wróciliśmy.

co tam jeszcze oglądałyście YCD?-fajna była ta laska co z konia spadła....:-D:-p

miłego dzionka
ja lecę pralkę nastawić.

reklama
dzień dobry wszystkim!!
mam pytanko i nie bardzo wiem w jakim wątku je umieścić (przydałby się jakiś wątek o urodzie i kosmetykach w ciąży i po ciąży, chyba że juz jest a ja nie wiem to prosze mnie pokierować;))
proszę tylko nie zrozumcie mnie źle bo wiem że panuje przekonanie że na takie rzeczy jest czas po porodzie ale mam problem z cellulitem i to okropny. po pierwszej ciązy troche sie go zrobiło ale teraz to już obłęd jakiś. chciałam wiedzieć czy nie znacie jakichś sposobów dozwolonych w ciąży na jego likwidację bądź choć powstrzymanie??? boję się że po porodzie to już będzie po przysłowiowych "ptokach" i sobie z nim kompletnie nie poradze.

Ja także po pierwszej ciąży miałam problem z cellulitem, teraz znów się pojawia...ja jestem zadowolona z gąbki antycellulitowej, masuję nią uda i smaruje balsamem, a po ciąży będę smarować kremem antycellulitowym-teraz jakoś się boje stosować takich kremów.

Supcio -ja tez mialam na wizycie 130 na 80, ale ja wiem że to z nerwów też mam!To jeszcze nie nadciśnienie, więc nie masz się czym martwić.Mnie moje ciśnienie martwi, bo lekarz mnei zawsze straszy że trzeba je kontrolować i ja się nakręcam i wiadomo jak jest.Ale teraz wyluzowałam i stwierdziłam,że najwyżej przepiszą mi tabletki i tyle jak będzie taka potrzeba-wszystko jest dla ludzi.

Ja tylko się przywitać i zyczyc miłego dnia chciałam bo znów mam zapier..... od rana, juz mnie wk........ ta cała firma, tak na łapu capu wszystko nagle założył nic nie dograne i tylko jakieś jaja teraz przez to wychodzą:wściekła/y:Nie dopytał księgowej co i jak, namotało się i teraz wielce nerwy a ja sie ku... kisze w domu tygodniami. Pier... dzisiaj wychodze z domu bo mam już dość:wściekła/y:

Mówiłam wam juz miłego dnia?:-)

madzik supcio ja mam normalnie cisnienie w granicach 130-140/80 i nikt nie robi z tego afery, zle jest jak jest powyzej 150 to wtedy szpital a tak to same sie nakrecacie tzw ksiazkowe cisnienie to ponoc 125/75 wiec czym sie stresowac?

Ello laski

kama witam w gronie siwiejacych, wlasnie sie ostatnio przegladalam ze pasowaloby koor na wlosy rzucic bo zaczne straszyc i patrze a tu siwy wlos :szok: i to wredny na samym przodzie glowy :zawstydzona/y:

kusska przykro mi niestety nie pomoge, ale po porodzie organizm sie zbiera zazwyczaj i sie da zrobic nieomal cuda w porownaniu z tym jakbys chciala doprowadzic sie do porzadku tylko dlatego ze sie wczesniej ze tak brzydko powiem spaslas. Bedzie oki ;-)

mam nadzieje że tak będzie. w pierwszej ciąży przytyłam 25kilo ale nie miałam takiego wielkiego cellulitu a teraz przytyłam ledwie 3 a to dziadostwo jest już masakryczne. nie rozumiem zjawiska. no ale..
a co do siwienia to ja juz od kilku lat sie z tym morduję ale u mnie to genetyczne, polowa rodziny w wieku 25lat była juz całkiem siwa no i ja sie do nich powoli zaliczam. nobla dla tego kto wymyślił farby do włosów ;)

Witam :happy2:
Cala noc spalam ale jakis pol sen mialam :wściekła/y:
Poza tym obudzilam sie z bolem gardla i katarem :baffled:
Tutaj mamy juz tak cieplutko ...wiec chodze sobie w bluzie ..pochodzilam wczoraj po miescie bylo mi az goraco ,spocilam sie i przewialo mnie zapewne ...zdradliwa ta pogoda :baffled:

beatka keeejt gratuluje wiesci o plci :happy2:

Ashika uhuhuhuh dzisiaj sie dowiesz :happy2:sama jestem baaardzo ciekawa:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry