reklama

Lipiec 2010

reklama
Kama, super super- faktycznie, to była chyba najładniejsza z tych sukienek co żeśmy szukały. ALe kiedy to było?- ale czas szybko leci......... A włoski i kwiatki też: bosko!!!! Bardzo mi się podobają! Mam nadzieję że kilka ślubnych fotek też nam po panieńskim podeślesz? :)

Ps. To ja znikam na jakiś czas, bopo córę lecę. Na szczęście zakupy już dziś robiłam (a wyjątkowo wysypały mi się dziś z torby tylko jabłka ;)

My z moim eM też przed ślubem :-D
Kama to my ci tu taki panienski odstawimy ze hoho , procenty nawet wirtualne sie poleja :-)

Kurcze Kama ale sama taka fryurke zrobiłas ? jestem pełna podziwu, u mnie kucyk ledwo wychodzi jak ja go robie :-D

supcio sama robilam:tak:

no to sie tutaj bedzie dzialo na tym panienskim:-Dtylko zebysmy sie nie ululaly:-D

ja tez uciekam na jakis czes,do sklepu musze i za obiadek sie zabierac:wściekła/y:

dzamena Zgadza sie ta karkowka jest bardzo dobra. Jadlam ja u rodzicow w niedziele na obiad.

KamaSukienka bardo ładna i fryzurka tez niczego sobie:-) Wogole zdolna jestes ze sama potrawilas sie tak uczesac:szok:

emih ty to udana jestes ,uwielbiam czytac twoje posty jak opowiadasz o swoim roztargnieniu ,ja tez taka zakrecona jak słoik po ogórach
a ja tam nie mam nic przeciwko co bym ci sie sniła ,ale bron boze zadnych kwiatów we włosach lub na ciele bo jsa to bardziej chlopaczara jestem ,a i nawet nie bede Twojego M wyrywac bo przecie mam swojego którego kocham bardzo,bardzo
tak sobie mysle czy ty czasem nie masz nerwicy natrectw tak jak ja
a nasza ashika to ma w tyłek bo napisała ze moze zajzy wieczorem skoro wie ze my tu chłonne wiadomosci ,
ashika nie moze tylko musisz zajzec

a ja dzisiaj na leniwca, zamówiłam sobie obiad do pracki, kolega własnie skoczył przynieść bo restauracyjke mamy obok :-) dzisiaj schab z warzywami i ryzem :-D

reklama
siedze wsuwam , ale tego jedzenia to jak kot napłakał.... za goodzine znowu bede głodna.... :-(

zegnam sie na dzis mamki :-)
Do jutera

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry