ania_pestka
Fanka BB :)
Witam się i ja z rana
I na początek Ashika GRATULUJE SYNKA

I na początek Ashika GRATULUJE SYNKA

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pyszna była mniam mniam....
Się cholipa napatrzeć nie mogłam takie to piękne jest. Mam tylko nadzieję, że Majce jajeczka nie wyrosną bo chłopak w różu jakoś mi sie gryzie 

moze za tydz 2 beda a jak nie to swieta beda 'super'. ale najwazniejsze ze bede juz u siebie :-) duzo jeszcze brakuje i bedzie z czasem uzupelniane. porobilam pare fotek komorka jeszcze z niegotowego mieszkania ale moze wstawie jutro a jak posprzatam i znajde gdzies aparat (hmmmmm-gdziez on jest-w koszu na bielizne czy w lodowce :-)) to juz foty cykne porzadne. zaczyna mi sie podobac-nawet kolorek na scianie w kuchni-ale tak mnie niemilo zaskoczyl. radosc psuje mi tylko fakt ze moj M idzie jutro na kawalerski. mam nadzieje ze sie zachowa na poziomie i ze nie bedzie tam zadnych zdzir. no a za 3 tyg mam wesele i nie mam kiecki i b nie chce tam isc. ale wiadomo..."nie chcem ale muszem"- bo to b dobry kolega mojego M i syn naszego szefa i znamy sie od lat 15. dobra nie marudze wam. dopije kawke i ide do lazienki-nie mam nawet kiedy was poczytac

Milego weekendu zycze !!!

A mój M to odwrotnie, wieczorem nieżywy, ale rano skowroneczek. Mam nadzieję, że Mała we mnie się wda ze spaniem, bo ja dziekuję za pobudki przed kogutem...
A potem powiedział brzuchowi, że go (w zasadzie to ją) bardziej ode mnie kocha. A tak marudził we wtorek, że to córka ma być 

Albo mam nie kichać, nie wzdychać, ma mi się nie odbijać, bo dzieckiem trzęsę :-)
Akurat mam dobrą fazę. Zauważyłam, że mam ostatnio humorki jak ... baba w ciąży. Albo płaczę - nie wiem dlaczego, albo mnie wszystko wkurza - że słońce wstaje z prawej, a nie z lewej strony bloku, że sąsiedzi raczyli do ich własnego mieszkania wrócić i jeszcze mają czelność się kąpać, że gołębie gruchają, itp, itd. A z M to się ciągle kłócę. Dobrze, że za tydzień jadę do mamy na tydzień, bo inaczej ta ciąża by się dla nas rozwodem skończyła 

spiacy byl juz ale martwil sie jak ten brat bedzie sikal skoro ma takiego malego 

bo pokazalam mu zdjecie
ja niestety spie na niby tak dochodze do wniosku, bo jakos wstaje to od razu spac mi sie chce a w nocy to co godz mam otwarte oczy a lokatorek jak tylko zblizam sie do M sygnalizuje ze mu bedzie ciasno :-)