reklama

Lipiec 2010

Oglądałam Małysza i po pierwszej serii mnie ścięło. Zasnęłam i obudziłam się dopiero po 19-ej :happy2: Obejrzę dziś Lejdis, chociaż znam go na pamięć. Idę do lodówki, bo mnie woła :-D

reklama
SupciO, moim zdaniem zdecydowanie fiolety, a do tego jakiś jeszcze fioletowy drobiazg typu coś na szyję czy bransoletka i będzie bomba.

Emih
ja nie podejmuję się liczenia schylania... Wyślij mi tez kochana ten Język Niemowląt na agatha6@wp.pl

Dzamena
dawaj szybko znać..... koniecznie

Miałam jutro sprzątać od rana, ale koleżanka nie nakręciła na wyprzedaż Tatuum, taką z poprzednich kolekcji, gdzieś poza Łodzią i jadę z nią, a co tam raz się żyje, podobno koszulki po 10zl, swetry po 25zl, kurtki po 50zł

wróciłam z tego factory, nogi mi w d... włażą. Wyszukiwarka połączeń autobusowych wysłała mnie w czarną dziurę i potem potrzebowałam półtorej godziny, żeby się stamtąd wydostać. Masakra jakaś:wściekła/y:
Ale za to kupiłam dla Małej troszkę ciuszków :) I bardzo Was proszę, jeśli jeszcze kupię jakieś ubranko zastrzelcie mnie, bo M będzie mnie długo i boleśnie torturował za to:-D
Wróciłam do domu ledwo żywa, a tu jeszcze trzeba obiad zrobić,a że wymyśliałam sobie pstrąga i ziemniaki z folii, to miałam co robić.
Jutro mamy zlot rodziny, bo M ma urodziny, tak więc siedzę w kuchni i się nad sałatką męczę - gyrosem właśnie:-) prosiłam M, żeby majonez kupił, bo mi za mało zostało i wrócił zły i oczywiście bez majonezu, że ja coś chcę od niego. Mam ochotę rzucić tym wszytskim o ścianę, zwłaszcza, że ode mnie będzie tylko 1 osoba, a od niego 6 lub więcej :baffled:

Ale jestem wkurzona-3 godziny w aucie na daremno bo już jestem spowrotem-pękła rura w domku po zimie i nie ma wody i wrocilismy.Fachowiec od poniedziałku będzie robić to, no ale weekend do dupy!!!
Dzamenka trzymam kciukasy!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry