reklama

Lipiec 2010

oczekiwanie dalas czadu z tym linkiem :-D

madzik przykro mi bardzo ze taki obrot sprawy przybraly

anetko wypocznij i niech przejdzie szybko

agatha emih ja tez wszystko sama a jak przynioslam swoja skrzynke z narzedziami i otworzylam to panu Robertowi szczeka opadla tylko nie wiem co on sobie myslal ze ja w skrzynce narzedziowej lakiery do paznokci trzymam :-)

Co do zakupow to ja mam dosyc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo M jak chcialam wziac do reki fuge opakowanie 2 kg to nieomal krzyczal ze mi nie wolno.
W ogole to zaczyna mnei ten pan robert irytowac i M sie smieje ze za dlugo juz siedzi w tej lazience, ale ja lubie jak cos jest zrobione swietnie a nie dobrze. Bo robienie dobrze mnie nie satysfakcjonuje, wiem przerabane ma ten M ze mna, ale to pierwszy remont w mojej karierze i jestem pewna ze przy nastepnych bedzie juz inaczej zupelnie, kolejna czeka do zrobienia kuchnia i juz mam zalazki planu. A pan R skrocil mi bez pytania wysokosc okienka w lazience tzn wneki na nie "bo po co pani taka duza wneka" :wściekła/y: a bo lubie duze rozmiary kuz.. :wściekła/y::wściekła/y: jak mi do jutra nie rzejdzie to kaze mu skuwac ten cholerny gips. Moze ja juz lepiej pojde spac i przestane myslec bo cos mnei chyba zaczynaja nerwy nosic :zawstydzona/y: moze niepotrzebnie kawe pilam dzis

Jutro jade do znajomej na kawe i nie wiem czy uda mi sie rano zameldowac, ale sie postaram. Dobrze ze jutro sobota i fachowiec bedzie krocej.

Dobrej nocki dziewuszki

reklama
Dzamena gratuluję chłopczyka. Tak to już jest, że jak ktoś później przychodzi, to go wszystko omija. Kolejka do kawalera się już ustawiła :-D Trudno, nie On jeden na naszym wątku :-)
A ja chyba pójdę do wanny. M dzwonił, że się nie wyrobi, czyli zawita ok. 2 w nocy :-(A ja siedzę i czekam, i w sumie niepotrzebnie.
Madzik przykro mi z powodu tej rury, zima była w tym roku ostra, więc szkód narobiła. Mam nadzieję, że za tydzień wszystko się uda i pogoda dopisze :tak:

któraś pytała, czy będą zdjęcia moich ostatnich łowów - będą, ale nie wiem, kiedy. Dziś walczę w kuchni, a jutro na 3 dni rodzina przyjeżdża, więc też czasowo może być lipa. Ale postaram się, bo koleżanka też się o zdjęcia upomina :)

dzamena gratuluję zdrowego chłopaczka:-)
Ashika tak to już z tymi fachmenami jest-ja mojego Wacława-remontowca witałam jak wybawiciela-taki ten mój remont był upragniony, ale po miesiącu nasz związek nieco się popsuł, bo on taki przemądrzały i z podejściem-'wiem lepiej', a jak na początku coś ustalaliśmy, to gadał do D- mnie jakby nie było, dostawałam piany i musieliśmy męską rozmowę odbyć, zeby Wacław zrozumiał, że organem decyzyjnym jestem ja-chociaż baba-w szoku był lekkim:-D a po spędzonych razem niemal 6 miechach żegnałam go z uśmiechem na ustach i ulgą, bo już nie mogliśmy na siebie patrzeć:-D

cześć dziewczynki:-)

witam się z samego rana.. dzamenko gratuluję syneczka, sytuację mamy podobną, bo ja też się nastwiałam na dziewczynkę, a tu nagle siusiak wyrósł:-D

my dziś jedziemy ze znajomymi do ikea, black red white itd. nie chce mi się w domu siedzieć, tym bardziej, że taka pogoda piękna się zapowiada:-)

uwielbiam wiosnneeeee:-D

miłego dnia kochane:-)

Witam się z rana.
Dzamena gratuluje zdrowego, przystojnego synka:-D
A ja dzisiaj cały dzień sama, M wyjechał w nocy i wróci pewnie też w nocy:-( nie lubię takich dni:-( Muszę sobie coś ciekawego zaplanować żeby szybko zleciało.
Miłego dnia:tak:

reklama
Witam wiosennie :)
U nas piękne słoneczko.
Ja już o 7 wstałam i mam cały dzień przed sobą-wieczorem wpadają znajomi to troszkę sie rozruszam :)
A na zakupy z mamą pojadę jutro-więc niedziela też będzie zajęta.
Anetka mam nadzieję,że Ci minęło-daj znać.
Dzamena czekamy na fotki małego przystojniaka :)
Miłej soboty laseczki!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry