reklama

Lipiec 2010

Ja tez rasistka nie jestem ale oni tacy brudni ;/i tym curry capia ;/
My w soboty jezdzimy do typowo polskiego sklepu w ktorym ceny okey wiec jemy troche polskiego troche ang ..
Jakos trzeba sobie radzic :)

jakbym siebie slyszala:)
mnie najciezej bylo przyzwyczajic sie do tutejszego pieczywa,wszystko takie gabczaste bleee...
my tez czesto po kielbaski do polskiego jezdzimy bo masz racje jakos trzeba sobie radzic:)

reklama
cześć dziewczynki !!!
Ja na nogach od 10 :-) zjedliśmy z M śniadanko. Teraz M szykuje się do remontu, a ja zastanawiam, co będę robić. Na dworze tak cieplutko, chyba posiedzę na balkonie, to będę mogła też z chłopakami pogadać.
Już mam dość tego remontu, widzę że ludzie myją okna na święta, też już bym chciała jakoś ogarnąć to mieszkanie, a tu końca nie widać...
Życzę Wam kochane miłego dnia a ja razem z moim kopadełkiem w brzuszku znikamy nacieszyć się M :happy2::happy2::happy2:

witam sie i ja:-)
pospalam w nocy ale co z tego ze juz o 6 bylam wyspana wiec posprzatalam cale mieszkanko,wstawilam pranie bylam, juz na zarelkowych zakupach,przygotowalam obiad i mam czas teraza z wami posiedziec:-)u nas slonca brak:-(ale jest cieplutko.

aneta dobrze ze juz przeszlo,lejdis uwielbiam,ogladalam chyba ze 100 razy!!!
emih duzo zdrowka da mojej imienniczki!!!u was to zawsze cos:-(oby lepiej bylo!!
ashika ach te twoje sny:-Dmnie tez sie raz snilo ze urodzilam chinczyka i jak mu sciaglam papersa to miala taaaakkkaaa duza armate ze co drugi dorosly facet moglby sie schowac:baffled:
magdzia dziekuje!!!

kama ja też lejdis uwielbiam, oglądałam już wilele razy ale co patrze to uśmieje się do łez:-D
podziwiam podziwiam z tymi porządkami,zakupami,itp:tak: ja wstałam o 9 i jeszcze nic oprócz śniadania nie zrobiłam, nic mi się nie chce, ale cóż, trochę ogarnąć chociaż w sobote to mieszkanie trzeba, ide działać:cool2:

hej,
ja tylko na chwile przyleciałam się przywitać- bo szykuje się na ten dzisiejszy najazd gości:-p ale tak mnie plecy napieprzają, że nie wiem jak dam rade wszystko zrobić i jeszcze być do nich miła.......
miłego dnia!!!!!!!!!!

czesc dziewczyny :-) ja juz spakowana prawie-jeszcze tylko reszta gadzetow i M i komp i juz spakowani calkiem bedziemy. jednak dzis wracamy ale malo braklo zeby nie...:dry: nie rozpisuje sie bo zaraz zmykam. postaram sie nadrobic was wieczorem o ile mi sie uda. bo narazie to jeste o jakies 40 stron i miliony postow do tylu ;-) zycze wam wszystkim udanego weekendu i pogody na zewnatrzoraz pogody ducha :-)

czy ktoras z was ma pojecie czy taki stojaczek do kapieli jest przydatny?
Praktische Badehilfe "Thermobaby" bei eBay.de: Badesitze (endet 20.03.10 16:23:33 MEZ)

w sumie to się nie znam,ale wydaje się ze uprości kapiel przynajmniej w tych pierwszych dniach kiedy trzeba dbać m.in o kikut pępowiny,daje się go do wanienki i na niego kładzie maluszka, a jak go nie ma to chyba trzeba małego na przedramieniu podtrzymywać, niewiem, tak sobie tylko myslę, bo też już to widziałamm ale pewnie mamusie co uzywały to nam konkretniej powiedzą :)))

reklama
I ja sie witam sobotnio
Dzamena gratuluje syneczka.
Co do dzieci to u mnie bedzie parka.
Na dworze słoneczko ale znowu wiatrzysko. U mnie dzisiaj tesciowa u nas w domu robi kopytka. Mi jeszcze ze sprzatania
zostało odkurzenie a M umyje podłogi. Miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałam co.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry