oczekiwanie
Fanka BB :)
Hej, ja chce sie pozegnac z wami, raczej juz nie bede wchodzila na forum za duzo mam na glowie, powodzenia lipcoweczki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, ja chce sie pozegnac z wami, raczej juz nie bede wchodzila na forum za duzo mam na glowie, powodzenia lipcoweczki.

ale też namotał w głowach i zaprosiliśmy teściów żeby sprawe obgadać, chyba skończy się na remoncie dużego i Emi pokoju wraz z wymianą okien bo z gankiem dupa, za mało czasu na pozwolenia, przez M oczywiście
lecę więc coś poszykować na wizyte.Miłego dnia kochane i obiadków pysznych:-)Hej, ja chce sie pozegnac z wami, raczej juz nie bede wchodzila na forum za duzo mam na glowie, powodzenia lipcoweczki.

bo oczywiscie wrocilam za pozno na obiad a co za roznica o ktorej jak mial byc obiad dzis o 15,30 ja bylam 14-50 i zrobilam spaghetti pozenij jak jedlismy juz z fochem babci to mnie dziadek opierdo... ze zle parkuje samochod, a najlepsze ze w tamtym miejscu o ktore sie tak pienil w ogole nie parkuje 

i sie dowiedzialm znowu litaniu ze powinni juz umrzec ze za dlugo zyja i takie zachowania musza znosic. No nawet swoim dziadkom nie pozwole po sobie jezdzic bez powodu jakby mieli powod to tez bym pewnie nie pozwolila. Dziadek robi afere z niczego a ja mam grzecznei sluchac jak mi wrzuca
a moj M oczywiscie sie nie odezwie a babcia co umierala ze zmeczenia walnela focha i poszla do pokoju a potem latala z niego do kuchni i z powrotem i dogadywala 

na zlosliwosci nie byla jakos zmeczonawitam:-)
ja właśnie wróciłam z działki-fajna pogoda, słoneczko,piesio pobiegał:-)
a poza tym dzisiejszy dzień to katastrofa: rano badania, w tym krzywa cukrowa, więc 2 kłucia-ręka boli mnie aż po d..pę i siniaki też niczego sobie, a najlepsze w poczekalni-czynne od 9, byłam 9.15 i już 10 osób, wchodzę więc i mówię, jaka sprawa, a pielęgniarka do mnie-hmm no chyba i tak musi pani zaczekac, przynajmniej do tej 10, ale nie poźniej, bo kurier zabiera próbki o 11, więc ja: tzn mam siedziec 45 min i czekac, a potem jeszcze godz i w sprincie krew pobierac, bo kurier?, poza tym jestem już głodna, a za 2 godz chyba tutaj padnę! zafrasowana pani mówi, no ale kolejka ... ja bym nie chciala... dostałam wkurwisona wychodze i do ludzi w poczekalni-mam badanie, po którm spędzę tu jeszcze godzinę, więc pozwilą państwo, że wejdę teraz-odpowiedziało mi niewyraźne pomrukiwanie ze strony babek i głośne 'oczywiście'zw strony młodego chłopaka-no masakra! dodam tylko, że to prywatna klinika:-( D mnie odwiózł i w międzyczasie miał coś załtwić i zgarnąć teściową na działkę z nami- czekam i czekam, dzwonie, a on że już jedzie, ale nie ma 2 zderzaków-no nic, przesłyszałam się pewnie i się rozłączyłam. D podjeżdża- zderzak przednio rozj... tylni to samo, ledwo w drzwi trafiłam, takiej dostałam piany, więc pytam spokojnie-możesz mi wyjaśnić jak to jest możliwe? ano normalnie-najpierw cofał na parkingu i przejeżdżający koleś go zawadził, a następnie, po ok 20 min. pierd.... w gościa, który ostro zahamował, no i mamy komplet, a że wiem jak jeździ, to dostałam nerwacji i go zj.... , na co usłużna teściowa: ależ nie denerwuj się,dobrze że nic się nie stało, mógł się zabić (nie sądzę zważywszy na okoliczności), więc już nie wytrzymałam i mówię-no jasne że nie ma co się denerwować-mogła bomba atomowa wyj... i zabić nas wszystkich, ao przecież tylko pare tysiaków do tyłu-drobnostka- nie wkurw.... się tak gdyby nie to, że wiem jak jeździ-5 mm za autem z przodu itp-tragedia, ciśnienie mam chyba nie do wiary, mam dość:-(