reklama

Lipiec 2010

A ja odebrałam wyniki. Morfologia super, nawet hemoglobina 13. Zrobilam bilirubinę, bo zawsze miałam za dużą, a też wyszła dobrze :) Jestem gruba, ale wyniki jak nigdy. Rwa już mi całkiem przeszła dzięki spacerom. Niestety puchnięcie i wzdęcia w zamian :(

reklama
Cisza tu dzisiaj, pogoda wszystkich wygoniła, a ja siedzę w biurze, ale dzisiaj straszne nudyyyyyy.

Patipaula, ja chciałabym juz z jednej strony urodzić, bo nie moge się doczekac małej i mam dość bycia wielorybem. Z drugiej strony wiem, że jeszcze mam multum rzeczy do zrobienia przed porodem...

A ja o dziwo tez nie puchnę, obrączka luźna zupęłnie, w poprzedniej ciąży od 5 miesiąca już nie mogłam jej założyć, oby tak dalej.

A ja wróciłam z zakupów i ze spacerku-prawie 3 godziny mi zeszło, jest piękna pogoda :)odrazu mi lepiej jak świeci słoneczko
Teraz poodpoczywam trochę bo mnie buty obtarły troszkę.
Vanilka super,że już 7 miesiąc :)

ale ciepełko, u mnie na termometrze 23 stopnie w cieniu, super!!!

vanilka fajnie, już 7 miesiąc, mi za tydzień się zacznie :)))

oki,wybywam z domku,odezwe sie wieczorkiem :)

Vanilka gratuluję - ale fajnie to wygląda ;-) no ja jeszcze troszkę, jutro mam wizytę. Ale w sumie bada mi tylko szyjkę i dno macicy. Mam dostać skierowanie na glukozę. USG dopiero po 30 tyg.
Kurde na obiad zrobię chyba spaghetti bo mi się chłopaki wczoraj zupą nie najedli :-D Walnę może z mielonym i z jakimś dobrym sosikiem.
Spadam na zakupy. Anetko faktycznie pogoda rewelacyjna. W zimowej kurtce można się zapocić, ale w letnie nie wejdę :zawstydzona/y:

byłam na szybkich zakupach i już wróciłam:-)

ja wczoraj się dowiedziałam, że idziemy na wesele 2 maja- trochę się boję, bo nie wiem jak będę się czuć no i czy wyglądem straszyć nie będę, żeby innych gości w traumę nie wpędzić:-)

Ja idę na weselę 22 maja i mam podobne obawy a co gorsze nie mam pojęcia w co na siebie włożyć nie mam zamiaru kupić sukienki, której już nigdy nie założę chyba też zrobię rundkę po lumpkach.

wróciłam.. jest taki upał, że upociłam się jak nie wiem.. a szłam bez kurtki, bo taki mi ciepło było.. ja nie wiem, co to będzie, jak na dworze temp. będzie ze 30 stopni:no:padnę trupem

Ja idę na weselę 22 maja i mam podobne obawy a co gorsze nie mam pojęcia w co na siebie włożyć nie mam zamiaru kupić sukienki, której już nigdy nie założę chyba też zrobię rundkę po lumpkach.

Ja mam wesele 24 kwietnia...ale 30 maja mam Komunie Św. siostrzyczki i w dodatku jestem matką chrzestną...i to mnie przeraża...nie mam pojęcia co ja ubiorę...a nic nowego nie kupię na końcówkę ciąży bo po co...najwyżej mam białą bluzkę ciążową i mam nadzieje, że spodnie eleganckie przerobie na ten jeden dzień w pasie i jakoś przetrwam ten dzień-byle upałów nie było...

reklama
ania_pestka, ja mam 2 komunie, na jednej ja jestem chrzestną, na drugiej mój M. Kupie jakąś kieckę pewnie, no bo nie mam wyjścia, w nic swojego się nie zmieszczę:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry