tweenie
Fanka BB :)
tiffi jeszcze ten ma przekładaną rączkę. Porównywalny jest do implasta i do tako. BEBETTO VULCANO KOŁA POMPOWANE 7W1!! +GRATISY! (979711964) - Aukcje internetowe Allegro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i smacznego
no i ten tekst rózne ma znaczenie w różnych sytuacjach , czasem działa na mnie wręcz motywująco na zasadzie że " oczywiście że tak będzie, juz ja się o to postaram";-)

teoretycznie tak, ale slyszalam ze ZUS placi tylko za 18 tygodni...to znalazłam i z tego wyniki ze zasiłek czyli kase dostaje sie nawet do 22 tyg (chyba???)
Zasiłek macierzyński z tytułu urodzenia dziecka przysługuje przez okres określony przepisami Kodeksu pracy jako okres urlopu macierzyńskiego, tj. przez okres: – 20 tygodni (140 dni) w przypadku urodzenia jednego dziecka w trakcie jednego porodu
Zasiłek macierzyński za okres dodatkowego urlopu macierzyńskiego albo dodatkowego urlopu na warunkach urlopu macierzyńskiego – dla ubezpieczonych będących pracownikami
Od 1 stycznia 2010 r. pracownica, która urodziła dziecko, ma prawo do dodatkowego urlopu macierzyńskiego i zasiłku macierzyńskiego przez okres:
– do 2 tygodni, jeśli urodziła jedno dziecko
i nie wiem czy to nie szkodzi dzidziolkowi. wlasnie tak kraze jak hiena kolo tego mojego lekarza bo tez sie wstydze zapytac-z tym bylo o wiele lepiej u mojej ginki bo to kobieta i nie maialam oporow...ale chyba sie przelamie i Ci wtedy dam znac ;-) :-)
a poza tym M twoj tez nie moze tak sie wypiac na utrzymywanie swojej rodziny i jechac sobie beztrosko na 3miesieczny bezplatny kurs zostawiajac Was na pastwe losu...
no szybciutko poszlo u nas ale co sie nasluchalam od M to moje. oby u was tez szybciutko poszlo.nawet sie nie obejrzysz i koniec bedzie. czas teraz leci szybko na maxa albo mnie sie tylko tak wydaje... tylko te plytki wybierz :-)

pomozecie?