reklama

Lipiec 2010

Wróciłaz z Reala-uffffff zakupy zrobione.
Kupiłam w aptece balsam Oillan i ten płyn do kąpieli -zobaczymy czy duzo gorszy niż Oilatum.
Jedyneczka tą Neutrogene też kupię, ale to w Rossmanei nastepnym razem
Dziewczyny ja to jestem durna-cały dzien mnei bolał żołądek -trochę popołudniu przeszło to ja zaraz pognałam w tym Realu do Kfc , normlanie nie mam słów do siebie.
Vanilka ja też zaraz kąpanko i piżamka-uwielbiam łazić w piżamie hihi
Mysza ja też myślałam o ponczo ale czuję że mogę w tym jak ufoludek wyglądać więc póki co zrezygnuję i chodzę w rozpiętych kurtkach skórzanych :)

reklama
ja za 2 tyg jadę na week do domu, chciałabym jakoś normalnie wyglądać, ale chyba się nie zanosi :-D W sumie brzuch jeszcze mały, ale faktycznie biodra mi się rozeszły i łażę cały czas w jednym ciążowych jeansach. Najwyżej opcja awaryjna to będą rajtki na poopie i na szybko zamówiona jakaś dłuższa tunika. Modlę się, żeby było ciepło...

powiem Ci ,ze u Was ma byc ladna pogoda ..ale za kilka dni ma przyjsc do Was front z deszczem od nas -to tak w skrocie:-D

pogode i sloneczko przyjme z otwartymi ramionami ale te deszcze to sobie zostawcie na wyspach ;-) :-)

mysza
ja dzis widzialam laske w ciazy w plaszczyku krotkim grzybku-wygladala super :tak:

madzik
ja tez laze w porozpinanych kurtkach za malych :-D:-D:-D glownie w "ceracie" pimkie ktora byla ciut za luzna-teraz jak znalazl. ale i tak sie nie dopina

mysza i ty się mu jeszcze za te słowa nie trzepnęłaś pozwem w twarz?:-D

Ja zazwyczaj tez juz o tej porze w piżamce ale dziś mam poślizg przez te zakupy, teraz zjadłam warzywka jeszcze z wczoraj i piecze mi się lasagna z biedrony mniam mniam:-)A te truskawy my z M od 2 lat chyba wcinamy ale inna chłodnia mi się wydaje bo tej nie kojarze, muszę zakupić może jeszcze lepsze:tak:

A tego kolege to juz zaprosiłam na grilla jak się ociepli:-D

a ja sie opilam pepsi-Stas sie cieszy chyba bo fika...albo wkurza jak M twierdzi :-) bo po kawie tez fika i wierzga. chyba sie ide wreszcie troche uwalic. to powazna decyzja i wiazaca-w sensie na caly wieczor, bo jak juz zalegne to nie wstane do nocy-dopiero wtedy sie umyc i spac. tak wiec do jutra laseczki :-)

reklama
A tego kolege to juz zaprosiłam na grilla jak się ociepli:-D
- i prawidlowo! Trzeba sie otaczac ludzmi co dobrze widza!! :)
- z lasagne'a narobilas smaka! a piekarnika nie mam w domu niestety :(

vanilka i perla - ja w UK zylam 4 lata, wiec deszczu sie nie boje, zwlaszcza, ze bylam tez tam w najulewniejsze lato od kilkudziesieciu lat! Szczezrze powiedziawczy to wole te wilgoc powietrza niz nasza zime okrutna!!

mysza - na pewno ladnie bedziesz wygladala u rodziny - Twoj opis: leginsy z zary, kurteczka skorzana, tunika, kozaki pasuje do mojej estetyki :) wlasnie spojrzalam na Twoj suwaczek, jakbys od razu zaszla w ciaze w noc poslubna to juz teraz bys rodzila :) w warszawie wesele bylo?
- leginsy z zary - jakies ciazowe??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry