reklama

Lipiec 2010

reklama
Kurcze... z tymi naszymi bólami brzusiów to nie dobrze :-( mnie też z nerwów rozbolał i się popłakałam gdy pokazali zdjęcia pary prezydenckiej takiej uśmiechniętej.. :-(
tragedia straszna elita polski zginęła. Od rządu po kościół... :-(

Ja dziewczyny egzamin ze statystyki pisze, po od razu pedze z pelnym pecherzem do lazienki i czego sie dowiaduje???!!!

Matko, co za tragedia! Wszystko inne blahe sie wydaje!!
Jejku!!!!

p.s. dziekuje za kciuki, mam nadzieje, ze pomogly!!!
p.s.2. dziewczynki meliske pic i starac sie nie martwic!!! uwazajcie na brzuszki!!

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki !!!

esh my z M też oglądamy... tragedia... brak słów...
[*]
i jeszcze niebo płacze...

Mimo wszystko miłego dnia dziewczynki, życie jest kruche, więc się nim cieszmy...

Boziu co za tragedia, M mi napisał smsa czy to prawda bo ja spałam i nie wiedziałam nic:no:taka strata dla kraju i biedne rodziny tych co zginęli:-(a M jutro wylatuje z Turcji ja chyba zemdleje ze strachu, nie będę spała aż nie wróci cały i zdrowy:-(

NIebo placze...

nikt nie jest w stanie przewidziec takich zdarzen, alez zycie ludzkie jest kruche...

jak ja nie cierpie latac samolotami!!

p.s. ja mieszkam na przeciwko domu Kaczynskich, w sensie obecnie mieszka w nim mama Kaczynskich. Jest bardzo chora, ostatnio prezydent przyjezdzal codziennie... - mysle ze za chwile Ci, co wiedza, gdzie sie wychowywal zapala pod jego furtka znicze...

dziewczyny jest mi strasznie smutno ,to prawda ze nie wazne jakie mamy poglady polityczne bo zgineli przede wszystkim ludzie ,a do tego jeszcze ludzie którzy nas reprezentowali i mieli wpływ na nasze zycie.mnie jest ich strasznie szkoda a szczególnie nasza P Mari Kaczynskiej ['] która bardzo skromna była i kobieta o złotym sercu.tragedia .Tyle matek ojców straszne,dziewczyny ze stolicy jesli moge miec prosbe,jesli któraś z Was znajdzie sie w poblizu pałacu prezydenckiego albo tak jak ty Miluszka koło domu gdzie dorastał Prezydent['] niech któras zapali w imieniu moim i mojej rodziny świeczke

czesc laski
matko kochana co za tragedia... nie polece samolotem nigdy w zyciu...najgorsze jest to ze Ci ludzie mieliby szanse moze gdyby to nie byl wlasnie samolot...ehhhh...koszmar doslownie...ale jakie to znaczace...dopiero co rocznica katynia byla gdzie wymordowali polskich oficerow a tu cala prawie elita rzadzaca...a nad tym widmo katynia...alez chaos teraz zapanuje...(oby nie) i nie bedzie konca spekulacjom...akurat az tyle osob z rzadu naraz...nad terytorium rosji...dobrze chociaz ze ten samolot lecial z Polski do Rosji a nie na odwrot-choc to w sumie mala roznica...dla mnie najbardziej przerazajacy jest fakt ze zycie potrafi sie zmienic/skonczyc w jednej sekundzie...i niczego na tym swiecie nie mozna byc pewnym a juz najmniej jutra. jestem w szoku...

Dziewczyny bylam pod Palacem Prezydenckim, zapalilam znicze,a pod domem Pani Kaczynskiej zlozylam bukiet... Ile w tej tragedii mezczyzn bylo, co dzieci osierocilo... Dramat! Dobrze, ze w takich chwilach jednoczymy sie wszyscy razem. Starowka przepelniona ludzmi....

Pod domem Pani Kaczynskiej jest juz masa kwiatow i zniczy, nawet nie wiedzialam, ze tyle osob wiedzialo, gdzie dorstal Prezydent. Ostatnio bywal u niej codziennie, bo biedna chorowala i choruje w dalszym ciagu... Mieszkam na Zoliborzu Oficerskim, kazdy dom/kamienica ma wywieszone polskie flagi z czarna wstega... Powoli zaczyna docierac....

Dzis chyba nie otrzasniemy sie za szybko...

reklama

[*]
[*]
[*]..''śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą..''...wielka tragedia:(

Ja dopiero dzisiaj sie melduje,ponieważ wczoraj byłam taka zmęczona i wcześnie położyłam się spać..Z Maleństwem wszystko dobrze,waży niecałe 700 gram,no i rośnie w brzuchu nasza Mała Księżniczka Sara:)(córeczka na 95%)..chociaż mój M robi sobie nadzieje z tych 5 %..heheh..
Trochę się dzisiaj zmartwiłam,bo zauważyłam na bieliźnie takie blado brązowe uplawy,ale oczywiście ja panikara zadzwoiniłam do ginka i powiedzial mi,że mam się nie przejmować,że z moja krucha szyjka macicy i krążkiem to normalne,ze może sie takie cosik pojawić...
Powiem Wam,że pierwsza moja myśl to to,że zapeszyłam,bo wczoraj po wizycie zamówilismy wózek dla Maleństwa..ohh..tak to juz jest po jednej stracie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry