Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
- mi wczoraj moj gin na wiesc o tym, ze moze Karowa powiedzial: "powodzenia, ciezko tam znalezc miejsce!" :/ - kurcze, ale jak znalezc miejsce?! Jak rodze to przeciez nie zatrzymam by sie miejsce znalazlo! Martwie sie o to! Nie bede brala dodatkowo poloznej. Dla mnie to w ogole szara strefa, bo jak nie zaplace to sie mna nie zaopiekuje. Coraz bardziej mam pietra!supcio zaczynając od szkoły rodzenia, wybierz tam gdzie będziesz rodzić. Jak wybrać szpital, wybierz tam gdzie masz najbliżej, albo tam gdzie masz lekarza. Jeśli z M nie możesz iść, może z mamą, siostrą, dobrą koleżanką, albo sama. Na pewno idąc na taką szkołę trochę się uspokoisz. Póki co masz legitymacje, więc możesz iść na bezpłatną szkołę, a co do tego, że będziesz rodzić na ulicy to niemożliwe, bo każda kobieta nawet nieubezpieczona rodzi w szpitalu za free. Acha, ja też jestem nieopalona :-)
- przeciez ja z Toba to kiedys umre ze smiechu!! Czasami pewnych cwiczen nie mozna robic, jesli lekarz kazal lezec to byc moze sa przeciwskazania do wykonywania niektorych cwiczen, warto zapytac gina! Na niektorych szkolach wymagaja zaswiadczenia o braku przeciwskazan!obejrzałam sobie zdjęcia z zajęć w tej szkole rodzenia i tak patrzę na te ćwiczenia. Ja jestem tak zasiedziana, że jak mi każą stanąć w rozkroku to już chyba tak zostanęA boję się porozciągać, bo jeszcze się uszkodzę. Wczoraj np. się zapomniałam i udowodniłam M, że potrafię wsadzić nogę do buzi
Co było potem, lepiej nie wspominać. M się na mnie wydarł, że jeszcze dziecku krzywdę zrobię.
trzeba by wciągnąć jakieś śniadanko.. mam serek wiejski z truskawkami i bułę, powinno wystarczyć;-)
dla mnie mega wyczynem jest podniesc sie z kanapy wieczorem a wkladanie nogi do ust to czysta abstrakcja