reklama

Lipiec 2010

w lidlu są takie fajne baletki za 12,99 do łażenia po domu. Uwielbiam takie, rodzice mi zawsze przysyłają z Irlandii. Fajne, wygodne z miękkiego materiału. Ale nawet nie mam siły po nie iść... Może kupię w Katowicach

reklama
Mi dzien jakos minol .
Bylismy na zakupach ,potem karuzele zaliczylismy bo dzis ostatni dzien u nas w miescie ,a po karuzeli mc.donald .
Wiec spoko dzien ;-)

agatha mi M golil poprzednim razem bo tez juz malo co widzialam ;-)a teraz poszlam na zywiol i sama dalam rade :happy:

atabe jeszcze zatesknisz za tym lenistwem :tak::tak:

ide doopke wymoczyc ;-)

a ja czekam na wspólną,ale dziś piatek to nie leci,no to sobie myśle na dobre i na złe obejrze, dupa,przez żałobę nie puszczają,no to niewiem,idę się chyba okąpać i na discovery popatrze
ewcik nie smutaj się:tak: ,no jeszcze daje rady,trochę masuje,potem trochę ćwiczą co im tam zapodam, do końca miesiaca jeszcze jeżdze do nich i koniec bo juz coraz ciężej

Ja tez juz znikam. Córcia mi sie rozchorowała, ma strasazny kaszel i gardło ja boli o katarze to juz niewspomne. Jeszcze dzisiaj chyba pojade z nia na pogotowie, siostra powiedziala ze przyjedzie po nas o 22 i nas zawiezie.
do jutra. Dobranoc

Ja tez juz znikam. Córcia mi sie rozchorowała, ma strasazny kaszel i gardło ja boli o katarze to juz niewspomne. Jeszcze dzisiaj chyba pojade z nia na pogotowie, siostra powiedziala ze przyjedzie po nas o 22 i nas zawiezie.
do jutra. Dobranoc
no to wielkie kciuki za córcię!!
Ja zjadłam 1 kg truskawek, bo M wrócil z delegacji i mi przywiózł!!!Aż mi niedobrze, ale za to jestem zadowolona!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry