reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Kupiłam już dwie pary czarnych spodni - sportowe i bardziej eleganckie do pracy, śliczny sweterek kopertowy w kolorze fuksji, czarny sweterek V-neck z cienkiej wełenki i do niego limonkowe dzianinowe wiązane wdzianko - jak pojawi się brzusio to będzie ładnie wyglądał w takim zestawiku ;-)

No to masz w czym juz chodzic :tak:A prezentowac sie beda napewno dobrze:happy:

reklama
Claudia, tygodnie lecą szybko :-D mnie się najbardziej ciągnął czas do pierwszej wizyty (czyli dwa tygodnie od radosnej nowiny, do potwierdzenia, że fasolka żyje), teraz leci szybciej ;-)

Oo no to będziesz wyglądała napewno pięknie :)

ciekawa jestem zy kartę ciąży dziś już dostanę -chciałabym, bo to taki "namacalny" dowód ;) A jej brak bęzie powodował ciągłe wątpliwości natury "wszystko się może zdarzyć".

Polianna, nie rozczaruj się, ale lekarze chyba nigdy nie wystawiają karty ciąży w 5 tygodniu (przed stwierdzeniem tętna, a ono pojawia się w 6 tc) Ale oczywiście życzę Ci, żeby już było jak najwięcej widać - nic tak nie uspokaja, jak potwierdzenie gina, że "ciąża jest żywa" :happy:

Dokłądnie!! Mi też założono kartę ciąży 1.12 czyli w 8 tygodniu :)) Ale z dokładnością terminów bywa różnie dlatego kuzynka mi poradziła, żeby trochę dłużej poczekać na badanie, w którym widać bicie serduszka żeby się niepotrzebnie niepokoić :)

Ostatnia edycja:
ja dostalam skierowanie na badania dwa tygodnie temu:-) zrobilam juz:-)
natomiast karty ciazy jeszcze nie mam:-) ale bylam w zeszly wtorek z tymi mioimi mini plamieniami to juz echo serduszka widzialam:-) i dokladnie mi pani wyliczyla ze zaczal sie 6 tydzien:-) tzn dokladnie- na tyle ile mogla z wielkosci zarodka i z echa serduszka:-) jutro sie dowiem co i jak z tym moim zarodeczkiem czy jest ok:-) i mam nadzieje ze mi lekarz juz karte ciazy zalozy:-) wowczas pojde zrobic badanie na tokso i cytomegalie. Jestem pelna nadziei i dobrej mysli i patrzc na siebie, moje objawy, moje piersi i samopoczucie...czuje ze wszystko jest ok:-)

jesli chodzi o tesciowa to jest fajna bardzo- tylko ze ma swoj swiat...pieska dzikiego wiec nie wiem jak to bedzie jak jej sie wnuk pojawi. Natomiast moja mama? jest na rencie i jest caly czas w domu wiec ewentualnie mozna zawsze matce podrzucic;-)z tym ze moja mama kopci pety jak lokomotywa czego nie znosze:crazy:

ja dostalam skierowanie na badania dwa tygodnie temu:-) zrobilam juz:-)
natomiast karty ciazy jeszcze nie mam:-) ale bylam w zeszly wtorek z tymi mioimi mini plamieniami to juz echo serduszka widzialam:-) i dokladnie mi pani wyliczyla ze zaczal sie 6 tydzien:-) tzn dokladnie- na tyle ile mogla z wielkosci zarodka i z echa serduszka:-) jutro sie dowiem co i jak z tym moim zarodeczkiem czy jest ok:-) i mam nadzieje ze mi lekarz juz karte ciazy zalozy:-) wowczas pojde zrobic badanie na tokso i cytomegalie. Jestem pelna nadziei i dobrej mysli i patrzc na siebie, moje objawy, moje piersi i samopoczucie...czuje ze wszystko jest ok:-)

jesli chodzi o tesciowa to jest fajna bardzo- tylko ze ma swoj swiat...pieska dzikiego wiec nie wiem jak to bedzie jak jej sie wnuk pojawi. Natomiast moja mama? jest na rencie i jest caly czas w domu wiec ewentualnie mozna zawsze matce podrzucic;-)z tym ze moja mama kopci pety jak lokomotywa czego nie znosze:crazy:

strasznie sie ciesze, ze u ciebie wszystko dobrze z fasolka i z twoim samopoczuciem:-D

ja jak juz wczesniej pisalam tez mam super tesciowa, ale nie wspomnialam, ze trzyma w domu 6 psow:szok::szok: to sa takie kundelki, ale ona ma bzika na ich punkcie! wiec z jednej strony mysle, ze np. zostanie mi z dzieckiem, ale z drugiej strony nie wiem jak ona zostawi "dzieci" - bo tak je nazywa - np na 4 godziny, kiedy ja bede w pracy....czasami mam po prostu wrazenie, ze te psy sa wazniejsze czasami nawet niz my:eek:

strasznie sie ciesze, ze u ciebie wszystko dobrze z fasolka i z twoim samopoczuciem:-D

ja jak juz wczesniej pisalam tez mam super tesciowa, ale nie wspomnialam, ze trzyma w domu 6 psow:szok::szok: to sa takie kundelki, ale ona ma bzika na ich punkcie! wiec z jednej strony mysle, ze np. zostanie mi z dzieckiem, ale z drugiej strony nie wiem jak ona zostawi "dzieci" - bo tak je nazywa - np na 4 godziny, kiedy ja bede w pracy....czasami mam po prostu wrazenie, ze te psy sa wazniejsze czasami nawet niz my:eek:

hehe moja mam tez ma bzika na punkcie psow;-) wiesz jak ktos odchowal swoje dzieciaczki to przelewa miłosc na zwierzaki;-) moja tesciowa tez chyba bardziej swojego psiuta kocha niz sama siebie:-) heheheheh, ale coz, maja prawo;-)
tylko ze jak sie trzeba zajac dzieckiem to nie mozna psem i na odwrot. Mozna spacerki polaczyc , i zajac sie psami jak dziecko spi:-) ale to taka teraz teoria a w praktyce to wiadomo, roznie bywa

co do kropka to czekam na jutrzejsza wizyte u Gina:) takze dziewczyny trzymajcie kciuki:)

reklama
Do góry