reklama

Lipiec 2010

reklama
Przepraszam Was,że się tyle nie odzywałam.Wiem,jestem durna i bardzo mi głupio.Obiecuje,że już więcej się to nie powtórzy:sorry2:
I bardzo dziękuję za wszystkie ciepłe słowa!

oczekiwanie naprawdę bardzo fajny ten Twój awatarek :tak:

No Asieńko narescie jestes tez sie o ciebie martwilam i wypytywalam czy cos do kogos pisalas. Ciesze sie ze z mala wszytsko wporzadku ze nie ma tych wad genetycznych i ze to co bedzie pozniej nie zawazy na jej zyciu i prawidlowym rozwijaniu sie.
Pozdrawiam i ja rowniez daje ci kopa.
A ja weekend spedzilam dzialkowo. Sloneczko dopisywalo wiec trzeba bylo korzystac no i grilek tez byl.

Witam Was dziewczyny po kwietniowych wakacjach.
Lecieliśmy 3 godzinki. Na miejscu ładna pogoda ale nie tak ciepło jak miało być.Było przeważnie z 18-20 stopni ale dodatkowo bardzo wiało. Nawet odpoczełam. Dobrze że wrociliśmy w czwartek po póńniej byłby problem przez ten pył wulkaniczny.Nawet nie próbuje nadrabiać tego co napisałyście na ogólnym.

Gaja, ja również byłam na tygodniowych wakacjach przed świętami i do dziś nadrabiam te 100 wyprodukowanych tutaj stron... zapowiada się, że właśnie dziś mi się w końcu uda! tadam!

Asieńka, wielka radość! dobra nowina!

Ostatnia edycja:
Witam się po weekendowo:-D
Na sam początek Asienka bardzo się ciesze, że wszystko dobrze się układa:-D ale opieprz Ci się należy za tak długą nieobecność:angry:
Oczekiwanie śliczny brzusio w avatarku:tak:
tiffi mam nadzieje, że wstaniesz dzisiaj z dobrym humorem i Ty kusska też:tak:
A u mnie bardzo miły weekend, sobota jak zwykle zakupowa, a niedziela odwiedzinowa:tak: Mieliśmy z M dobre humorki i jakoś nam tak przyjemnie ten weekend minął-ani razu się nie pokłóciliśmy:-D:-D:-D
Miłego dzionka życzę:-D

czesc dziewczynki ,witam sie z rana .narazie nic nie czytałam wiec musze nadrobic co tam u Was widze tylko ze asienka sie pokazała no miło ze w koncu dała znac
mój mały znów chory ,chyba ma zapalenie krtani ,ja normalnie zwariuje,
dziewczyny wszystkim wizytujacym zycze powodzenia na wizytach

Dzamenko to dużo zdrowka dla synka!!

Witam się i powiem Wam,że jak wstanę tak wcześnie to włączam VH1 i od razu mam humor. Tam lecą piosenki dla dzieci-ROCK YOUR BABY:-)Niedługo będziemy z naszymi Fasolkami słuchać:tak:

Czesc dziewczyny,
juz jestem po weekendzie u tesciowej. Nie mam zamiaru dzis wchodzic na wage!!
Mykam Was nadrobic. Zaraz wiec wystosuje jakas wiadomosc dlugasna jak to myszka okreslila a la elyta ;)

Buziakuje,
Miluszka z Pola

reklama
Witam sie i ja :-p

Asienka Ciesze sie ,ze z corka dobrze !!!!!Kurde ale mialas przezycia :baffled:
niech teraz rosnie zdrowo :tak:

zjadlam platki z mlekiem i cos bym tu jeszcze wciagnela ;-)
zapowiada sie kolejne goracy dzien ..slonko juz daje od rana ..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry