reklama

Lipiec 2010

reklama
hello:-)

ja z rana pobiegłam po bułki, właśnie jedną wciągnęłam z dżemem porzeczkowym, a do tego kawka ricorre:-) oczywiście w sklepie moja uwagę przyciągnął lód kaktus, tak na mnie patrzył, że musiałam go zakupić:-D i zaraz go sobie zjem:-)

za godzinkę jadę z M do banku, a potem na jogę..
miłego dnia Wam życzę dziewczynki, bo pogoda cudna się zapowiada:-)

Witam z rana ja wpadlam sie przywitac i zaraz uciekam bo na 11 do lekarza dzisiaj mam nadzieje ze moj lekarz potwierdzi coreczke i nie powie ze tam cos wyroslo hihi.
Tak wiec do uslyszenia popoludniu. Chociaz ma przyjechac mama do mnie i bedziemy robic segregacje w ciuszkach synka i co nadaje sie dla corci zostawimy a co nie bedziemy sprzedawac :) milego dnia wam zycze u mnie kolejny dzies slicznie sloneczko swieci.

A i witamy nowa mamuske.

Cześć laseczki:tak:Ale dzis pospałam, zwlokłam się z wyra dopiero co i dalej bym spała gdyby nie to że muszę jechać po wyniki z glukozy.

asieńka wieści wspaniałe, bardzo się cieszę że córcia nie ma wad genetycznych ale ty masz ochrzan:wściekła/y:nu nu, nie robić tak więcej:no::-pa przeżyc nie zazdroszcze:baffled:

cześć donia:tak:

ania he he nam tez nieźle bo też bez kłótni:-D

dzamena byłaś już u lekarza?biedni wy z tymi choróbskami no naprawde by się uczepiły kogoś innego dla odmiany:dry:

:baffled:Ja tez miałam robiona glukoze. Szczerze pychotka do wypicia była. Na szczeście wszytsko oki. Powiedzcie mi dziewczyny co tak porabiacie w domku. Bo ja jakos nie umiem sie odnaleść w tym wolnym:baffled:

reklama
Donia ja jestem na l4, ale praktycznie co dzień mam coś do załatwienia i cały czas latam:tak: jeszcze za tydź dojdzie szkoła rodzenia 3x w tyg, więc już w ogole będę na pełnych obrotach;-)

kurcze, wczoraj mnie bolał brzuch tak jak na okres, wzięłam no spę i przeszło, potem mnie gdzieś tak przez 5 min kuło w podbrzuszu, dosyć intensywnie ale też przeszło.. tyle, że teraz mam schizy, co mały dziś jeszcze mnie nie "skopał":baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry