Ja do powrotu M nie ruszam juz doopki
potem do marketu jedziemy bo lodowka pusta 
Dom ogarnelam ,az normalnie milo sie zrobilo,swiezo i wogle tak czysto
pralka jeszcze pierze drugie pranie a trzecie czeka ;-);-)
jedyneczka My takie przerywany mielismy przez 4 lata ...no i wpadki nie bylo wiec skuteczny ;-)ale tez wychodzilam z zalozenia ,ze chcemy i tak druga dzidzie wiec jak wpadke zaliczymy to bedzie i tak ok
A teraz hmmm tabsy odpadaja ,mysle o wkladce bo tutaj za free ale nie wiem jak bede po tym sie czula
a jak nie to prezeski 
Nie doluj sie bo ja juz tez bym chciala wrocic do "normalnosci " jakos fajnie sie ubrac,imprezka ,porozmawiac z ludzmi na normalne tematy ,a nie kazdy co ze mna rozmawia to tylko i jak sie czujesz???i wogle temat ciaza choc ja i tak sama go nie zaczynam
ehhhh ...jakies dziki sex z M bo On to juz wogle chyba mi uschnie niedlugo ;-)podziwiam Go bo ja tyle miechow bym nie wytrzymala jak to On byl by w ciazy 
emih moj tez miewa czesto czkawki
w poprzedniej juz na finiszu to doslownie caaaaly brzuch mi falowal hehe .
potem do marketu jedziemy bo lodowka pusta 
Dom ogarnelam ,az normalnie milo sie zrobilo,swiezo i wogle tak czysto
pralka jeszcze pierze drugie pranie a trzecie czeka ;-);-)jedyneczka My takie przerywany mielismy przez 4 lata ...no i wpadki nie bylo wiec skuteczny ;-)ale tez wychodzilam z zalozenia ,ze chcemy i tak druga dzidzie wiec jak wpadke zaliczymy to bedzie i tak ok
A teraz hmmm tabsy odpadaja ,mysle o wkladce bo tutaj za free ale nie wiem jak bede po tym sie czula
a jak nie to prezeski 
Nie doluj sie bo ja juz tez bym chciala wrocic do "normalnosci " jakos fajnie sie ubrac,imprezka ,porozmawiac z ludzmi na normalne tematy ,a nie kazdy co ze mna rozmawia to tylko i jak sie czujesz???i wogle temat ciaza choc ja i tak sama go nie zaczynam
ehhhh ...jakies dziki sex z M bo On to juz wogle chyba mi uschnie niedlugo ;-)podziwiam Go bo ja tyle miechow bym nie wytrzymala jak to On byl by w ciazy 
emih moj tez miewa czesto czkawki
w poprzedniej juz na finiszu to doslownie caaaaly brzuch mi falowal hehe .

u mnie w szpitalu jest w takim razie super, bo to prywatna klinika, ale na NFZ, więc rodzinny, znieczulenie, pokój 2-os megawypasiony-wszystko za free, tylko położna prywatna 700 zł, ale to już jak kto chce, a mają też już oddział dla noworodków i sprzęty przeróżne w razie kłopotów, więc mam farta, zwłaszcza, że to 5 min drogi ode mnie:-)
.