reklama

Lipiec 2010

jedyneczka No wlasnie,ze jest z free wiec napewno skorzystam :tak:a jak bedzie mi zle z tym dziadostwem to podziekuje :happy:
no ja pytalam mojego czy jakos sobie radzi to powiedzial ,ze jedynie wchodzi czasem na red tube :-D:-Dpolukac sobie choc ;-)

mysza ale masz szybki obiadek :-D

anetka rety,jakiego Ty masz dobrego chlopa ,ciagle gdzies Cie zabiera !!
korzystaj :tak:

co do sexu po to pamietam jak uciekalam przed M :-)nie bolalo az tak ale takiego mialam stracha !!

reklama
najadłam sie i leże dalej tak jak taka orka :baffled:
co do seksu, to ja zapomniałam jak to jest..:baffled: ZERO ochoty...
chyba idę po loda do lodówki, bo jakoś mi słono po tym obiedzie:-p

Ja czasem tez mam ochote (czasem ;-))ale co z tego jak brzuch duzy i jakos mi zadna poza nie pasuje :baffled:kurde w poprzedniej wrecz wyczekiwalam az noc bedzie i poprzytulam sie z M ,a teraz ............taki kryzys :-D

aneta udanej kolacyjki:tak:

Nie przejmujcie się więc bo widać więcej nas tu zarosło, dobrze że czasem do ginka trzeba iść:-D

Vanilka ja M zawsze sprawdzam gdzie wchodził a on się zawsze odgraża że będzie kasował:-p:-D

Ewelad, Donia... tak... ja też się turlam... Własnie wróciłam z przedszkola- nie pytajcie jakie miałam przeżycia... Ale co do turlania dziś jakieś dziewczynki w wieku ok9-10lat powiedziawszy mi dzieńdobry- podśmie****ki zaczęły robić mowiąc: WIdziałyście? W ciąży jest... A może PAni za dużo zjasdła hihihihih, może połknęła arbuza ihihihihi :angry:

Jedyneczka, ja tez nie wiem co "po". Pierwszego razu się nie boję bo nie wspominam źle, a żeśmy już po 4 tyg spróbowali :-p Tyle tylko że chyba oprócz tego ze nie czułam bólu to nie czułam też niczego innego :rofl2: A co do zabezpieczenia- nie wiem... podobno jakieś zastrzyki tez są... Bo wkładka- miałam jakąś za 350zł (4 lata temu) Nic się nie czuje (tzn ani ty nie czujesz ze masz coś w środku ani partner) ale po pół roku się wrosła- jeździłam po lekarzach bo ciągle gorączka, gorączka.... a to ta wredota- niestety- na żywca wyjąć się nie dało, musieli uśpić- kosztowało 1000zł, a przepraszam- miałam refundację- zapłaciłam 500 :baffled:
NA początek, jak będę karmiła chyba zdecyduję się na te tabl dwuskładnikowe, a potem nie wiem...

mysza ,jedyneczka moja kanapa duza,polowe lipcoweczek by sie zalapalo na lezakowanie.

ruszylam doopsko i poszlam podciac wlosy, zrobilam pranie (tzn.pralka zrobila) a ja obiad:placki ziemniaczane,sos pieczarkowy i surowka z bialej kapusty i koperku,teraz wietrze mieszkanie bo ostatniego placka spalilam i fuuuj tak smierdzi:zawstydzona/y:
vanilka chyba mialas racje,klania mi sie I trymestr,ciagle spiaca jestem,spijam jak na mega kacu i bekam jakbym sie piwa nachlala:rofl2:

co do seksu-u nas tez posucha,poglaskac i przykryc na nic wiecej ochoty nie mam,w dzien slubu najbardziej stresowala mnie mysl o nocy poslubnej:-)

emih nie przejmuj sie gowniarzami ja bedac dzisiaj u fryzjera zostalam przyjeta bez kolejki a fryzjerka mnie zapytala:"pani to juz chyba na finiszu bo brzusio taki ogromny"matko a gdzie tam lipiec:baffled:

dziewczyny ja tylko mam jedno pragnienie lody lody lody lody w dużych ilościach!!!masakra, ale nie mogę się od zamrażarki odkleić :sorry2: tak silnej zachcianki to od czasów ogórków kiszonych nie miałam;-)

reklama
próbowałam zjeść na obiad kiwi... Tyle tylko, że wydawało mu się, że jej ptakiem i musiałam po całym mieszkaniu gonić :/ Teraz cała kuchnia i pół pokoju w zielone kropki :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry