reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

Mój pierwszy raz "po" był po 6 tygodniach, jak w szpitalu nakazali odczekać i iść na kontrolę do gina tak zrobiłam, może super przyjemny nie był, ale za każdym razem coraz lepiej ;-). Co do zabezpieczenia to ja "całe życie" jadę na pigułkach i teraz też na pierwszej wizycie po urodzeniu poproszę o receptę, brałam Cerazette przez okres karmienia (12 mies), potem dostałam @ i przerzuciłam się na Cilest (przed pierwszą ciążą też je brałam chyba 6 lat).
A sex teraz, to chyba tylko w pamięci :-D, już ok kilku tygodni nic nie było :sorry2:.

reklama
dziekuje agatha za pocieszenie,mam nadzieje ze masz racje bo jak patrze na to moje poczwórne adhd w roli Fifiaczka to juz z nastepnym takim bym nie wytrzymała.co do krązka dziewczyny to ja wam powiem ze mi tez nie mówili ile ta szyjka sie skraca albo ja juz nie pamietam.
jedyneczka no w sumie racja ze musimy dac rade ale zeby było dobrze to trzeba zadbac o dzieci ,o siebie i jeszcze o tych przydupasów naszysz bo to przeciez duze dzieci
a porodu to sie boje jak ognia,juz bym chciała byc po bo ciezko,i ogólnie do poopy juz sie czuje ale z drugiej strony to z lekka to mnie przeraza,ale chciałabym juz sie nie martwic wiecznie czy sie rusza ,ile razy itd
emih no powiem ci ze chamstwo z niektórych dzieciorów rosnie ,zeby takie uwagi do dorosłej kobiety robic,ja wczoraj ogladałam galerianki i normalnie te dziewuchy to bym rozniosła ale z drugiej strony to brak zainteresowania rodziców
miluszka no ja pracowałam kiedys w handlu i szkoliłam sie kiedys pod kątem falsów ,dlatego mam rozeznanie
geperty ja tez brałam cilest i bardzo dobrze je znosiłam ,tez zastanawiam sie nad tabletami a co do seksu przerywanego to my takwłasnie poczelismy małego i tyle czasu nic a jednak w koncu wpadłam wiec juz wole sie zabezpieczyc

Ostatnia edycja:
Jedyneczka to musisz teraz więcej odpoczywac-ja tez muszę chyba polegiwac wiecej bo coś mnie ostatnio brzuch pobolewa i czesciej robi sie twardy ale moj gin twierdzi ze to norma-ja już sama nie wiem.............
Nie mam coś dzisiaj humoru, martwię się wszystkim, własnie tym brzuchem ,a sczególnie ze na weekend jadę znowu do brennej a to oznacza 1,5 godziny w aucie , może wezmę przed podróżą Nospę.
AAAA płaczliwa dzisiaj jestem i ogólnie humor do d... :(((((((

jedyneczka no powaliłś mnie, a raczej Twój Don Juan-jak taka drobnostka z tym sprzataniem, to przyjmuję za oczywiste, że on to śmignie rachu-ciachu?? :-D fantazj ułańska chłopaków nie zna granic:-D

ja z tym brzuchem też nie wiem już-mnie niby nie twardniał, ale taki napięty mam ostatnio-może to to?

Witam. Wróciłam włąsnie ze szkoły rodzenia i musze wam powiedzec ze ten masaz tymi chustami to bardziej mnie zdenerwował. Musze mezuska zmolestowac wieczorem na masaz.

A ja kupiłam dzisiaj laktator Tommee Tippie za 40 zł:-) zjadłam 1 kg truskawek z jogurtem:-D odebrałam nową płytę z ćwiczeniami dla ciężarówek:happy: i jestem bardzo zadowolona!
Nieczęsto mam taki humor i do jutra mi chyba przejdzie:-pGeneralnie jeśli moja córa będzie chciała mieć szczęśliwą matkę, to musi dawać mi się wysypiać, bo to jedyny warunek:laugh2:

Witam
Ja się dzisiaj czuje nie zaciekawie, trochę brzuch mnie pobolewa i tam w środku jakby te kosci a najbardziej mnie bolasło jak dłużej siedziałam a dzisiaj malutko siedziałam. Mały szaleje na całego.
U mnie z seksem jest różnie ale rzadko mam ochotę. A po połogu nie pamietam kiedy był pierwszy raz ale wiem że bolało. Ja brałam zastrzyki antykoncepcyjne de-provera czy jakoś tak przez rok a później nic.

Mam straszną ochote na lody a w zamrażrce brak i sklepy już pozamykane.

reklama
hello :-)

a ja dziś znowu zabiegany dzień miałam.. byłam z M u lekarza, potem u koleżanki, bo robiła mini przyjęcie z okazji urodzin synka.. objadłam się jak świnka.. gin w czwartek mnie ukatrupi, jak jej powiem swoją wagę:dry:

Do góry