Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ewcik na ta joge to ja moge za ciebie pojsc ;-)
dzamena wspolczuje opryszczki-mnie sie na ustach nie robi tylko na brodzienienawidze tego

A ja nie czuję czkawki małej, jakaś widac gruboskórna jestem
emih no własnie ta obawa przed skurczybykamia potem tez nie wiem jak to będzie, myślałyscie o antykoncepcji?mój M nie chce żebym tabletki brała bo szkodliwe, jak mówi będziemy uważać - w sumie nam się ta metoda sprawdziła przez 2 lata
tylko że wtedy wychodzilismy z założenia że jak będzie to będzie bo i tak mielismy malucha w planach a teraz nie planuję w najbliższym czasie kolejnego (chyba że się ten burak rozmyśli
)więc nie wiem już sama. Może spiralka na 3 lata?ale o tym wrastaniu usłyszałam i się przeraziłam
I M też mówił mi kiedyś że dziwnie by się czuł ze świadomością że coś takiego tam jest, no ale coś trzeba wybrać
czemu dla nich nic nie ma
najgorzej przed pierwszą miesiączka która nie wiadomo kiedy będzie, z Emi dostałam chyba jak miała ok. 7 miesięcy. Jak myślicie?
He he wogóle zakładając że nie będziemy tak padnięte ze nam wogóle sex będzie w głowie![]()

to ci zycze poprawy nastroju...ehhh z ta depresja to niefajne jest...u mnie odpukac mam przewaznie b dobry humor albo co najmniej dobry. moj Stasiek to sie chyba szaleju najadl...nie wiem co mu sie stalo ale wczoraj to wierzgal jak wariat-chyba z radosci ze sie te łomoty weselne skonczyly-caly bozy dzien mnie kopal non stop bez przerwy i w nocy jak sie budzilam to tez kopy szly...kiedy to dziecko spi...???? az sie w nocy zalilam Mkowi ze nie wiem czy Stasiek padaczki nie ma czasem... ahai chyba sie przesunal w poprzek bo kopie w 2 roznych stronach brzucha prawie juz po bokach moich....