Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale szkoda wylac jak tak duzo zostalo...a paluszki rybne to bym sobie darowala po takich przygodach. jak juz to rybke z folii z piekarnika. ogolnie te paluszki to nie wiadomo co oni tam miela. wracaj do siebie biedactwo :-) 

chyba nowe zupelnie. tylko musze skrocic. i top czarny typu indyjski poszerzany na brzuszku czarny z cekinkami i zameczkiem z boku ktory bede rozsuwac w miare powiekszania brzuszka ;-) " bardzo szykowny" 

b spodobalo mi sie takie artystyczne giezło do kolan z rozcieciami i dlugim rekawem przeswitujace turkusowe
ale juz nie miaalm kasy wiecej na pierdoły...moze nie wykupia 

i najwazniejsze-2 botwinki :-) ogolnie to ludzi powalilo przed tym weekendem dlugim i lataja z obledem i wszystko wykupuja. teraz M pojechal po hot doga i pyta czy mi cos wziac-kazalam gofera z dzemerem :-) i juz schodze bo do oszoloma jedziemy
no jakaś ty pomysłowa z ta sałatka jajeczną, ja bym pewnie wywaliła
he he to oby Cię żadne pyłki w nosie nie zasmyrałay

oby oczywiście Cię ominęło tfu tfu ppuk puk;-)
zajefajnie wogóle pracują urzędy wszelkie z tymi godzinami
za to chyba dziś będzie grill bo obkupiliśmy się w auchan na grilka a że ponoć jutro ma padać to chyba zjemy dziś własnie. I kupiłam całą jednorazówkę lodów typu magnum ale różniste, waniliowe, orzechowe, z migdałami, z posypka i bez, w czekoladzie białej i czarnej i jeden truskawkowy dla odmiany
teraz wcięłam paczke kluchów ze sliwami popije colą i legam bo mi żołądek dziecko jeszcze wypchnie
Byle nie za często ;-)Mmm Tobie to dobrze :-) Ja dzisiaj tylko jednego kaktusika wciągnęłamI kupiłam całą jednorazówkę lodów typu magnum ale różniste, waniliowe, orzechowe, z migdałami, z posypka i bez, w czekoladzie białej i czarnej i jeden truskawkowy dla odmianyteraz wcięłam paczke kluchów ze sliwami popije colą i legam bo mi żołądek dziecko jeszcze wypchnie
![]()

asieńka jeszcze półpasiec się przyplątał?![]()

M mówi jak można zeżreć pakę klusek i już o kiełbasie myśleć ale co on tam wie, w ciąży nigdy nie był
mała zachwycona chyba kluchami i colą bo fika jak szalona:-)