Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mówiłam dzwoń w zeszłym tygodniu i jeszcze wcześniej żeby potwierdzić mu prace, to nie nie, jak przyjadą okna. A przeciez logiczne że taki fachman nie czeka tylko tez planuje inne prace
Może więc pomyslał że nieaktualne skoro nikt 2 tyg. po terminie się nie odzywa i sobie pojechał.No poprostu brak mi słów:-( W dodatku M usmiechnięty mówi że zadzwonił z tym póki jestem w urzędzie to go nie ochrzanie przy ludziach, nie ochrzaniłam, dobrze sobie wykombinował, za to się rozbeczałam i siedziałam taka zasmarkana
Pojechałam do biblioteki jak zadzwonił znów i mówi że dobrze że choć to załatwiłam bo juz mnie musi pocieszać teraz cały dzień za tego fachowca, nie mówił złośliwie, tak półżartem mówił i że trudno, stało się ale ja się tak wpieniłam że nagadałam że jasne, nic się nie stało tylko w syfie będę z dzieckiem:-(no i nie weszłam do biblioteki bo znów się rozbeczałam:-
jak ten nie wraca (okaże się wieczorem ) to będziemy szukać innego, on ma wypytywać po znajomych. Ale do niego nadal chyba nie dociera że mogę urodzić wczesniej albo być uziemiona w łóżku albo co gorsza w szpitalu (odpukać) a ja mam tylko ubranka, i to nie poprane bo nie ma ich gdzie włozyć i kto to potem zrobi wszystko? A mnie z nerwów i jakiegoś strachu aż trzęsie ,poszłabym spać ale czekam na te zasrane okna

i do tego taaaki biust
a tak poważnie to pierwszy miesiac najgorszy a potem po kolei wszystko wprowadzasz a bez tych kilku rzeczy typu grzyby np. da się przeżyć. Może ja tak mówię bo jestem leń straszny i pierś to dla mnie wygodnictwo
Moja się najadała ale jesli miałabym też takie jazdy to pewnie skończyłoby się na butelce
zobaczymy zreszta jak tym razem mi pójdzie
Propagownie cyca uważam za oki ale juz tą całą wręcz nagonkę że butla jest bee, już nie bo czasem to brzmi jakby kurde kobieta jakąś zbrodnie popełniała na dziecku
jak mogę być wscibska to on taki młodziutki czy dla dorosłych robi jakąś szkołe?
ja pogadałam wczoraj z M i stwierdzilismy że poczekamy aż urodzę i zobaczymy jaki temperament dziecie będzie miało a co za tym idzie czy dam rade choć z 5 minut na necie posiedzieć
Do tego czasu wytrzymam bo czasem karze Emi przerwę zrobić( bo na oczy szkodzi itd
) i jej lapka rekwiruje
wyrodna matka jestem
pochwal się potem na czym stanęło
Ja mam bo dostałam w prezencie. Na początek powieszę, bo boję się komarów, a moskitiera w oknie mi się nie widzi. Myślicie,że kontakt na komary może być używany przy dzieciach??

.
teraz już mam wszystko w wersji niebiesko-niebieskawej;-)

mruczka raczej bym nie używała tego do kontaktu.
Vanilka bo wiesz, tu u nas rządzi karmieniem pewnie ta nasza "polska mentalność"
Chyba jestem jakaś złośliwa
mysza to niezły obiados wyczarowałaś:-) Ja też bardzo kocham M na odległość![]()

mruczka raczej bym nie używała tego do kontaktu.
Vanilka bo wiesz, tu u nas rządzi karmieniem pewnie ta nasza "polska mentalność"
Chyba jestem jakaś złośliwa
mysza to niezły obiados wyczarowałaś:-) Ja też bardzo kocham M na odległość![]()

WitajWitam.Ja mam termin na 1 Lipca więc jak pojdzie zgodnie z planem tez bede lipcową mamąJuż wiemy że bedzie synek...Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy.