reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

o rany, a ja wczoraj akurat trafiłam na wiadomość perły o skurczach, nie zdążyłam napisać, żeby gnała do szpitala i odcięli mi internet ;-/ kurcze.. ale groźnie to wyglądało, jak perła wychodzi to chyba znak że już jest nieco lepiej, uff... to dobrze, mam nadzieję, że Malutka jeszcze zaczeka w brzuszku!!!

reklama
pisalam wyzej co perla pisala

perla wychodzi na wlasne zyczenie ,ma lezec w domu puki nic sie nie dzieje .pol lekach co jej dali strasznie sie czula .
wiec czekamy tutaj na nasza perle:tak::tak:

madzik no to napewno uroki koncowki ale dzieciaki jeszcze przez te ostatnie tygodnie duzo urosna i boje sie co to za 2 tyg.bedzie ....jak On juz tak nawala ,ze brak mi powietrza ...

Perla czekamy na ciebie:)

ja juz pierwsza ture ciuszkow poprasowalam,reszta sie suszy. stwierdzam ze mam tego wszystkiego duzo za duzo ale co tam....
madzik,vanilka mnie tez juz ciezko,tu ugniata,tam strzyka,tu cisnie a mala wierci sie jak glizda i kazdy jej ruch to niestety ale bol.
louise ty masz power z rana,podziwiam:)i rozumiem twoja niechec,tez mi sie zygac chce jak rano otwieram oczy i mysle sobie ze znowu czeka mnie ta sama nuda co wczoraj i przedwczoraj.zobaczysz za kilka tygodni bedziemy za nia tesknic!!

perla kochana czekamy na Ciebie :-)

ehhh.. trzeba by się zabrać za naukę, pierwszy exam w niedzielę:dry:

Wiedzialam ,ze cos jest nie tak ...atabe tez w szpitalu wyladowala :-(
pisalam sms i dzis wychodzi na szczescie !!!

Miala atak na woreczek zlociowy i okazalo sie ,ze kamienie ma .grozilo jej odklejenie lozyska !!!!!!
ehhh...

reklama
:no:szok.. dziewczyny, naprawdę człowiek nie zna dnia ani godziny, można sobie planować a i tak nic od nas nie jest zależne..

Do góry